Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

Buenos dios biggrin.gif

Ziuriu apie mane snekat laugh.gif

Ir toliau vyksta kovos del gydytoju, nu nors veikt turit ka, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif friends.gif

Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 08, 16:58)
Taip nesenai buvote rade posta senos temos ir idejusi, bet pritarimo neradote, jei gerai atsimenu.

O kas lauke pritarimo g.gif kam tuomet buvo aktualu, tas ir pritare. Posta idejau tik del to, kad issireiskete, kad jums labai grubi buvau. Pasirodo i jusu grubuma atsakiau tuo paciu 4u.gif
Su svente 4u.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2012 03 08, 17:46)
Buenos dios  biggrin.gif

Ziuriu apie mane snekat  laugh.gif

Ir toliau vyksta kovos del gydytoju, nu nors veikt turit ka, ane?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif friends.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu gi ne apie obuolius ir apelsinus cia kalbet reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 08 kovo 2012 - 17:39
[quote=**Leila**,2012 03 08, 16:37]
O kas lauke pritarimo g.gif kam tuomet buvo aktualu, tas ir pritare. Posta idejau tik del to, kad issireiskete, kad jums labai grubi buvau. Pasirodo i jusu grubuma atsakiau tuo paciu 4u.gif
Su svente 4u.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif..........................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILMIKE@9: 08 kovo 2012 - 18:53
QUOTE(Alvyda @ 2012 03 08, 07:01)
Pirmiausia, tai ne "Jūs", o "tu". Dariau kelių parų pertrauką, kadangi jokių vaistų grįžus namo nebegėriau, po poros dienų grįžau prie maitinimo. Iš tikro tai nesugebėjau nujunkinti iki operacijos, o atkelti jos taip pat nei negalėjau, nei norėjau. Mažiui teko pagyvent su mišinuku, man gerokai pavargti, bet.... Kol kas labai džiaugiuos, kad viskas susiklostė būtent taip  blush2.gif Ir kad nekiltų papildomų klausimų ir diskusijų šia tema - ne, gydytojas nežinojo apie mano maitinimą. Jis neklausė, aš nesigyriau.  rolleyes.gif Taip pat faktas, kad mano gyjimui jokios neigiamos įtakos tai nepadarė, gydytojo frazė, "kad visos taip gytų" mane nuramino, kad viskas ok  biggrin.gif

As ir galvojau, tai kaip gydytojas, nes jei butu zinojes tai tikrai nebutu operaves As kai buvau konsutacijoj, tai net po maitinimo liepe 3men palaukti ir tada tik operuotis. Tai aisku, kaip cia viskas buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
Laukiam Dzigutes- ploksciapilves smile.gif
Atsakyti
Grybu karas box.gif biggrin.gif Panos, isvaiket visas is temos biggrin.gif
Ingutia, kaip sveikata? Laikaisi? 4u.gif
Styte, Dzigute - Auu... Kaip reikalai? Dingot visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 09, 09:01)
Grybu karas  box.gif  biggrin.gif Panos, isvaiket visas is temos biggrin.gif

o kam cia malonu bendrauti dabar?ir koks gali buti bendravimas ,jei viena irodineja savo tiesa,nors tu ka(beje,ta "tiesa" nieko neliecia,nes dabartines merginos,kurios gyja ir artimom dienom planuoja -Ingutia,Pinavija Nuostabioji,nesidomi kur geresni medika-jos zino kur darysis ar daresi ).net man nesiraso,nebeliko bendravimo,o info ir nete pilna ,is mediku lupu visame pasaulyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 09 kovo 2012 - 11:48
QUOTE(liomi @ 2012 03 09, 12:46)
o kam cia malonu bendrauti dabar?ir koks gali buti bendravimas ,jei viena irodineja savo tiesa,nors tu ka.net man nesiraso,nebeliko bendravimo,o info ir nete pilna ,is mediku lupu visame pasaulyje.

O man taves truksta temoje ax.gif Nejaugi visoms neuzteks cia vietos? As, zinok, taip ir nepritariau Leilos nuomonei, bet is "namu" iseiti dar nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
gal paprasčiausia - užsidėti "ignorą"? yra tokia funkcija - ignoruoti dalyvį.
nu davai nesipeškim, visos sutilpsim friends.gif
man įdomu, kaip ruošiasi vasarai jau "patiunintos", ar nužiūrėti maudymukai, suknelės, sijonukai? rolleyes.gif
Atsakyti
nu mergytes tikrai,nebekit is temos,nekreipkit demesio ir viskas,kalbekit sau,bendraukit,juokaukit toliau,nes labai reikia jusu palaikymo,po inguitos eile mano bus,ir man reikias jusu cia.negadinkit sau nuotaikos del vieno zmogaus.
liomi tu labai linksmas zmogus ir taves cia labai reikia,cia ne tik reikia patirties,bet dar zmoginiskumo,palaikymo ir humoro-kaip gi be jo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 09, 13:14)
man įdomu, kaip ruošiasi vasarai jau "patiunintos", ar nužiūrėti maudymukai, suknelės, sijonukai?  rolleyes.gif

Is uzsienio man siustis nedrasu, nemegstu aklai nepaciupinejus pirkti, o musu pardese dar nera nauju maudymuku kolekciju. Laukiu labai. O sukneles, sijonus ir kitus drabuzius tempu maisais doh.gif Net nedrasu MB rodyti, paskutinius pirkinius paslepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 09, 13:01)
Grybu karas  box.gif  biggrin.gif Panos, isvaiket visas is temos biggrin.gif
Ingutia, kaip sveikata? Laikaisi? 4u.gif
Styte, Dzigute - Auu... Kaip reikalai? Dingot visai g.gif

Nu šiandien visai nieko, šniurkščioju dar, bet niekas nebebėga, žymiai geriau, nei vakar bigsmile.gif Nu nepakiš man kojos sloga, kad ją kur box.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 09, 14:14)
gal paprasčiausia - užsidėti "ignorą"? yra tokia funkcija - ignoruoti dalyvį.
nu davai nesipeškim, visos sutilpsim friends.gif
man įdomu, kaip ruošiasi vasarai jau "patiunintos", ar nužiūrėti maudymukai, suknelės, sijonukai?  rolleyes.gif

Aš dar nepatiuninguota, bet pas mane jau mintyse yra norų sąrašas. Kadangi esu prietaringa, tai iš anksto nieko neperku. Bet jau kai lovoj gulėsiu su kompu, tai kai dėsiu pirkt biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 09, 12:29)
Bet jau kai lovoj gulėsiu su kompu, tai kai dėsiu pirkt biggrin.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti