Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

QUOTE(Katrix @ 2012 03 08, 13:27)
Niekad nekaltinau jo ir nesakiau nieko blogo apie ji, nedrisciau nes nesu kompetetinga sioje srityje 4u.gif Tiesiog man nepatinka abejoti, o visi mineti atvejai mane verte smarkiai abejoti. Be to mano apsisprendima leme ir tai, kad jis nera geras papu didinimo meistras. O as norejau daryti viska kartu. Juk sutinki, kad reikia eiti operuotis ramia sirdim? Manoji nebuvo rami.
Del geliu tai juokauju zinoma biggrin.gif Padovanos, juk nerizikuos savo gyvybe  lotuliukas.gif

maciau as kaip jis daro (.), tai pasirodo gerai jis juos daro. O labiausia nustebau, kad mazinima graziai daro, nes tokiu vaizdu macius doh.gif

Na as tikiuosi, kad naujokes supras apie ka mes cia, kad reikia atriboti organizma nuo gyd. darbo. Tik tiek as ir norejau pasakyti visom savo paklodem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 14:42)
maciau as kaip jis daro (.), tai pasirodo gerai jis juos daro. O labiausia nustebau, kad mazinima graziai daro, nes tokiu vaizdu macius doh.gif

Na as tikiuosi, kad naujokes supras apie ka mes cia, kad reikia atriboti organizma nuo gyd. darbo. Tik tiek as ir norejau pasakyti visom savo paklodem biggrin.gif

Gal atkale ant didinimo ranka, nes anksciau nelabai buvo atsiliepimai. Gerai, kad visi tobuleja thumbup.gif Kad ir M, man rodos kuo toliau tuo grazesni pilvai iseina 4u.gif Ir pjuvis pas ji dabar labai zemai, man neislenda kad ir su labai pazemintu liemeniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 08, 15:08)
Gal atkale ant didinimo ranka, nes anksciau nelabai buvo atsiliepimai. Gerai, kad visi tobuleja thumbup.gif  Kad ir M, man rodos kuo toliau tuo grazesni pilvai iseina 4u.gif Ir pjuvis pas ji dabar labai zemai, man neislenda kad ir su labai pazemintu liemeniu thumbup.gif

Jo, zinau kad pas B su viena buvo problemu, bet jis zmogus saunuolis, apmokejo. O va jo kolega, savo akivaizdziu klaidu netaiso, nors tu ka doh.gif Dziaugiuosi, kad ne pas jo kolega papuoliau, nes jokiu jis man korekciju nedarytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 07, 16:24)
..buvo cia taip "grazu ir sauleta",o dabar...kazkokie detektyvai,kaltinimai ir tyrimai...

SUTINKU, TODEL JAU TIK SKAITINEJU, TAIP SAUGIAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 15:11)
Jo, zinau kad pas B su viena buvo problemu, bet jis zmogus saunuolis, apmokejo. O va jo kolega, savo akivaizdziu klaidu netaiso, nors tu ka doh.gif Dziaugiuosi, kad ne pas jo kolega papuoliau, nes jokiu jis man korekciju nedarytu doh.gif

Tu apie J? Su korekcijom slidus toks reikalas. Juk jeigu ne del gydytojo kaltes, o del organizmo, tai normalu kad nepadengia visu islaidu. Nors visai gerai butu biggrin.gif

VILMIKE, kodel baisu? Musu su Leila nuomones nesutampa, bet diskutuojam graziai 4u.gif Blogai, kad tylit, juk tiesa gimsta diskutuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 08 kovo 2012 - 14:30
QUOTE(Katrix @ 2012 03 08, 15:25)
Tu apie J? Su korekcijom slidus toks reikalas. Juk jeigu ne del gydytojo kaltes, o del organizmo, tai normalu kad nepadengia visu islaidu. Nors visai gerai butu biggrin.gif

Vilimike, kodel baisu? Musu su Leila nuomones nesutampa, bet diskutuojam graziai 4u.gif Blogai, kad tylit, juk tiesa gimsta diskutuojant mirksiukas.gif

Aha, apie ji...
Man irgi galejo nedaryt, bet jis ne karta yra pasakes: as nepaliksiu ne vienos savo klientes ir padarysiu viska, kad ji liktu patenkinta. Mano atveju taip ir buvo. Jam labai svarbu, kad jo paciente gautu tai, ko tikisi...Tiesa sakant as pati nustebusi, nes juk kai ir blogai man buvo, as pas vaiciuna, kas antra diena sedejau ir nieko nemokejau 4u.gif

Vilimike palaiko visus postus nukreiptus pries mane, nes tik atejusi i tema gavo is manes atsaka i savo nlb malonu posta...Ir ne tik is manes, bet as turbut labiausiai nepatikau biggrin.gif Zodziu nekreipiu as demesio, ne aiskintis cia atejau 4u.gif
Atsakyti
Su svente! 4u.gif Siandien Tarptautine graziu, protingu ir inteligentisku moteru diena. Jei be saves dar tokia pazystate, nepamirskite pasveikinti. Apie save zinau... blush2.gif
Atsakyti
Del tokio B poziurio aisku didelis pliusas thumbup.gif
Ai, moterys yra moterys. Bet man siandiena nesinori kapotis, taip grazu lauke, svente 4u.gif Einu ta proga prie puodu biggrin.gif
Vilmike, visos mes sioje temoje JAU grazios arba JAU TUOJ TUOJ grazios 4u.gif
Visas su svente dar karta wub.gif
Atsakyti
Čia visas turbūt magnetinės audros veikia šiomis dienomis biggrin.gif Nieko, ryt aprims biggrin.gif
Atsakyti
Leila, gavu wink.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 13:37)
Aha, apie ji...
Man irgi galejo nedaryt, bet jis ne karta yra pasakes: as nepaliksiu ne vienos savo klientes ir padarysiu viska, kad ji liktu patenkinta. Mano atveju taip ir buvo. Jam labai svarbu, kad jo paciente gautu tai, ko tikisi...Tiesa sakant as pati nustebusi, nes juk kai ir blogai man buvo, as pas vaiciuna, kas antra diena sedejau ir nieko nemokejau 4u.gif

Vilimike palaiko visus postus nukreiptus pries mane, nes tik atejusi i tema gavo is manes atsaka i savo nlb malonu posta...Ir ne tik is manes, bet as turbut labiausiai nepatikau biggrin.gif Zodziu nekreipiu as demesio, ne aiskintis cia atejau 4u.gif

Taip nesenai buvote rade posta senos temos ir idejusi, bet pritarimo neradote, jei gerai atsimenu. As nepalaikau grubumo, oi oi kiek jusu deka nukenteja. Su svente 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 03 08, 13:45)
Del tokio B poziurio aisku didelis pliusas thumbup.gif
Ai, moterys yra moterys. Bet man siandiena nesinori kapotis, taip grazu lauke, svente 4u.gif Einu ta proga prie puodu biggrin.gif
Vilmike, visos mes sioje temoje JAU grazios arba JAU TUOJ TUOJ grazios 4u.gif
Visas su svente dar karta wub.gif

Sutinku sutinku grazuoles mano 4u.gif , todel turi buti siandien visos moterys pasveikintos, juk kiekviena individualiai grazi thumbup.gif Man vyras siandien 7 val ryto pries darba pievoje narcizu puokste priskyne, dabar laukiu vakaro noriu dar siurprizu blush2.gif Dar karta su svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 08, 16:46)
Taip nesenai buvote rade posta senos temos ir idejusi, bet pritarimo neradote, jei gerai atsimenu. As nepalaikau grubumo, oi oi kiek jusu deka nukenteja. Su svente 4u.gif

Mergaites, va butent kad senos temos. Nu apsikeitet ten "maloniais" epitetais, bet juk kada tai buvo irnesakyk.gif Nu kas gi is jusu bus ta protinga, grazi, intelegentiska ir jau pagaliau uzmirs visus barnius biggrin.gif
Uzteks visoms vietos, taika gal? group.gif
Kur dingo styte ir Dzigute? Kaip ju sveikatele g.gif
Dzigute, laukiam ant podiumo, vakar buvo pilvadienis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 08 kovo 2012 - 16:06