Nu sveikos, šitiek prirašėt, kol perskaičiau. Net nežinau nuo ko pradėti. Vakar visą dieną kaito žandai, jaučiau visų palaikymą
Pirmiausia, tai visko labai daug prisifantazavau, prisibaiminau be reikalo

Nu bet aš iš prigimties jau tokia.. Paties pasiruošimo operacijai nelabai ir pamenu. Pokalbis su anesteziologu, su gydytoju, apipaišė pilvą.. Tada kateteris į veną, "šampanas" (vaistai). Tai visai smagiai nuėjau į operacinę. Atsibudau palatoj, įdavė TV pultą į rankas, džiaugiausi, kad spėsiu pamatyt ir nepraleisiu "Nusivylusių namų šeimininkių" serijos. Buvau euforijoj, nieko neskaudėjo, be galo laiminga. Servisas aukščiausio lygio.. Net gėda buvo užsisakinėti maistą iš meniu

Masažai

Kava

Tik pirmą naktį net ir su migdomaisiais sunkiai užmigau, pamiegojau vos 3-4 val.
Antrą dieną kėliausi, du pirmus kartus keliantis pasidarė labai bloga. Bet gal todėl, kad pro dreną kraujo du lašai nulašėjo

Tiesa, drenuose kaupėsi ypatingai mažai skysčio, sakė, kad taip nebūna

Man pjūvio neskaudėjo ir neskauda, netempia. Todėl esu beveik tiesi, kai prasivaikštau. O raumenis skauda keliantis, spazmuoja juos kartais.. Nu ir kol iki namų atvažiavau, nuvargau, tai jau vos pro duris įslinkau. Guliu dabar atskirai kitam kambary nuo vaikų lovoj su kompu, MB valgyt atnešė
Kai traukė drenus, tikrai nebuvo taip baisu, nei maniau, kad bus. Nemaloniau turbūt, kai kateterį traukia. Mačiau pilvą

Randas tikrai labai žemai, neįsivaizduoju, kaip jį žemiau galima dar būtų padaryti, o apie bambą dar sunku kažką spręsti

Nu žodžiu, esu labai laiminga ir dėkinga jums visoms, nes be jūsų nebūčiau tam pasiryžus