dar vienas baubas. kas per biesas tas kateteris? kodel ji skauda?
Sveikutes
Pakeitet slapuka albmelio? noreciau gauti naujaji
Pakeitet slapuka albmelio? noreciau gauti naujaji
Ingutia parsirado
Labai nuotaikingai viska aprasei, tiesiog smagu skaityti. Dziaugiames, kad jau visa grazi busi
Ingutia ,sirdele ,uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! ne tik gyva,bet ir visai grazi
vsio-as nebebijau .ilsekis,planuok - savo jau padarei
nu bucka siunciu !
Papildyta:
bet aptarnavimas
wow,ir as ir as TIK TOKIO NORIU
Papildyta:
bet aptarnavimas
QUOTE(dija @ 2012 03 14, 20:31)
Kateterį įstato į [COLOR=yellow]šlapimtakį, kad išbėgtų šlapimas. Man tokio nestatė, liepė pas nykštukus nueiti prieš operaciją, o atsibudus pati pareiškiau norą eiti, jei nebūčiau galėjusi, būtų įstatę kateterį
Kai jį įveda, tiesiog būna nemalonus pojūtis, po to gali perštėti ir deginti šlapinantis.
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 14, 21:59)
Kateterį įstato į [COLOR=yellow]šlapimtakį, kad išbėgtų šlapimas. Man tokio nestatė, liepė pas nykštukus nueiti prieš operaciją, o atsibudus pati pareiškiau norą eiti, jei nebūčiau galėjusi, būtų įstatę kateterį
Kai jį įveda, tiesiog būna nemalonus pojūtis, po to gali perštėti ir deginti šlapinantis.
o tai po sikna to basono negali pakisti, ar taip jau blogai buna, kad ruros neimanoma atkelti?
QUOTE(Alvyda @ 2012 03 14, 20:25)
Leila, daro apidūrinę ir užmigdo. Gyvos niekas nepjauna...
O tai kame cia bairis?
QUOTE(dija @ 2012 03 14, 22:39)
o tai po sikna to basono negali pakisti, ar taip jau blogai buna, kad ruros neimanoma atkelti?
Gali padet basona, bet po narkozes buna, kad tiesiog negali slapintis. Nori, bet negali.
Bet Ingutia turbut kalbejo apie vaistu kateteri
Kas sekanti grazinsis? Pinavija?
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 14, 21:43)
man rodos alioska
Ingutia,sveikinu!!! Baltas pavydas ir dar didesnis noras "apsiforminti"
Beje, pas ka dareis? As tokio serviso irgi neatsidakyciau
Na, o as rezervavaus vieta op balandzio 6 diena
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 14, 22:11)
Ingutia,sveikinu!!! Baltas pavydas ir dar didesnis noras "apsiforminti"
pas ką?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 14, 23:17)
Pas K.M.
Aisku, bajeris tame, kad konsultacija bus tik kita savaite
Ingutia, sveikinimai išgrakštėus 
Trupinėli... Nu ir aš negaliu sukti lanko. Išsitraukiau, sakau jau pavarysiu kas dien nors po 10 min, ir nieko nepavyko... Suku, paspazmuoja raumuo, bet jei netyčia per randą užvažiuoju su tais "masažiniais", tai iš viso ragučiai. Supakavau lanką ir padėjau atgal į lentyną... Va elipsinį treniruoklį minti galiu laisvai.. Kartais irgi lyg po bamba apačią paspazmuoja, bet greitai atleidžia..
Na o albumas kokiais grožiais papipildęs. Vilmike žiauriai gerai atrodo. Toks tikrai į temą ir labai sėkmingas pokytis
Trupinėli... Nu ir aš negaliu sukti lanko. Išsitraukiau, sakau jau pavarysiu kas dien nors po 10 min, ir nieko nepavyko... Suku, paspazmuoja raumuo, bet jei netyčia per randą užvažiuoju su tais "masažiniais", tai iš viso ragučiai. Supakavau lanką ir padėjau atgal į lentyną... Va elipsinį treniruoklį minti galiu laisvai.. Kartais irgi lyg po bamba apačią paspazmuoja, bet greitai atleidžia..
Na o albumas kokiais grožiais papipildęs. Vilmike žiauriai gerai atrodo. Toks tikrai į temą ir labai sėkmingas pokytis