Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

Visa ryta budejau ir sergu.lt ismete registracijos vietu pas Rimdeika ir pas Maslauska biggrin.gif pas abu uzsiregistravau, tai jau sav cia ar cia manau nieko nekeis smile.gif pakeisiu privacios registracijos data pas Maslauska i kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 03 21, 13:32)
Visa ryta budejau ir sergu.lt ismete registracijos vietu pas Rimdeika ir pas Maslauska biggrin.gif pas abu uzsiregistravau, tai jau sav cia ar cia manau nieko nekeis smile.gif pakeisiu privacios registracijos data pas Maslauska i kita biggrin.gif

Kada eisi?
Atsakyti
I Vilniu patvirtinta registracija 04 02
Kaune pas R 04 04, bet dar negavau sms patvirtinimo, o pas M 04 05, irgi negavau patvirtinimo smile.gif
Kad nebutu kokiu sposu, sakiau dar pasiskambinsiu ar tikrai registracijos yra smile.gif Nors kiek teko registruot vaikus visada buna viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Viskas Kauno registracijos patvirtintos telefonu wink.gif Jau garantuotos smile.gif
Atsakyti
nu va - o man reikalai susikloste taip kad op poryt smile.gif
laukiu nesulaukiu ir visai nebijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 21, 14:47)
laukiu nesulaukiu ir visai nebijau  g.gif

greituolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 21, 15:47)

thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Sekmes operacijose smile.gif As taip pat prisidedu prie jusu ,geguzes 30 pas Radzeviciu pilvo plastika ir kt op jau uzsiregistravau smile.gif
Ir laukiu ir nerimauju g.gif Baisiausia bus pooperacinis laikotarpis biggrin.gif
Atsakyti
tau irgi bus vertikalus pjūvis? kodėl jį rinkaisi?
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 21, 15:47)

Kaip greitai apsisukai thumbup.gif Pas M? Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 21, 16:30)
Labas visoms smile.gif Sekmes operacijose smile.gif As taip pat prisidedu prie jusu ,geguzes 30 pas Radzeviciu pilvo plastika ir kt op jau uzsiregistravau smile.gif
Ir laukiu ir nerimauju  g.gif  Baisiausia bus pooperacinis laikotarpis biggrin.gif

Bet juk jis daro vertikalu pjuvi, tau tai tinka?
Atsakyti
as yrgi buvau pas Radzeviciu,ir man yrgi nepatiko kad pjuvis yra mazai to kad apacioje kaip ir pas visus,bet dar ir vertikalei iki bambos,ir kaina nemaza,man buvo paskaiciota 8000 be korseta,o korseta kaina nuo 350 iki 450 lt
Atsakyti