Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

Hm,o man sake kad nesimatys pjuvio ;/ Tai supratau kad horizontalus g.gif ryt skambinsiu paklausti,kaip gali buti vertikalus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 21, 22:11)
Hm,o man sake kad nesimatys pjuvio ;/ Tai supratau kad horizontalus  g.gif  ryt skambinsiu paklausti,kaip gali buti vertikalus  blink.gif

Gali, gali. Manęs irgi klausė, kaip aš noriu (nes trūko odos patempimui): ar geriau aukščiau horizontalus, ar geriau žemiau horizontalus su mažu vertikaliu (bet ne iki bambos). Bet neprireikė nei to, nei ano, kažkaip nutempė tą mano odą per negaliu. Nors bendrai tai gal mes čia ne apie tą patį kalbam g.gif
Atsakyti
Bliam nugasdinot mane ;/
Apie ta pati kalbam biggrin.gif O kaip tau dabar? matosi randas labai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarabe: 21 kovo 2012 - 21:19
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 21, 21:17)
Bliam nugasdinot mane ;/
Apie ta pati kalbam biggrin.gif  O kaip tau dabar? matosi randas labai?  g.gif

o tu matei jo pilvo darbų foto? gal išmoko mažesnį randą daryt g.gif nes viena iš čia darėsi pas jį, tai randas inkaro formos, vertikalus pjūvis nuo bambos
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 21, 22:17)
Bliam nugasdinot mane ;/
Apie ta pati kalbam biggrin.gif  O kaip tau dabar? matosi randas labai?  g.gif

Tai man neprireikė vertikalaus pjūvio, kažkaip nutempė tą odą. Gydytojas pats nustebo, kad pavyko apsisukt su normaliu standartiniu pjūviu smile.gif Normalus randas, net pakankamai žemai, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 03 21, 20:44)
as yrgi buvau pas Radzeviciu,ir man yrgi nepatiko kad pjuvis yra mazai to kad apacioje kaip ir pas visus,bet dar ir vertikalei iki bambos,ir kaina nemaza,man buvo paskaiciota 8000 be korseta,o korseta kaina nuo 350 iki 450 lt

Oi kiek man reikejo is jo priekaistu isklausyti, kad vaziavau i Klp ir kokia cia nesamone man padaryta, kad jo taktika visai kita ir t.t. Tuomet dar nezinojau kokia ta jo taktika doh.gif
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 21, 22:11)
Hm,o man sake kad nesimatys pjuvio ;/ Tai supratau kad horizontalus  g.gif  ryt skambinsiu paklausti,kaip gali buti vertikalus  blink.gif

matysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 21, 17:08)
Kaip greitai apsisukai thumbup.gif Pas M? Sekmes tau 4u.gif

Pas Kaikari smile.gif
Atsakyti
Įkėliau foto po 10 dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 22, 12:51)
Įkėliau foto po 10 dienų smile.gif

kokia talija wub.gif
Atsakyti
Ingutia, labai grazu wub.gif Tau neliko striju? Nuotraukose nesimato visiskai thumbup.gif Bamba atrodo graziai, nelabai suprasi, ar ji paslinkus i sona, nes tu atrodo netiesiai stovi g.gif
Tik man nelabai patiko, kad pjuvis kreivas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 22, 15:06)
Ingutia, labai grazu wub.gif Tau neliko striju? Nuotraukose nesimato visiskai thumbup.gif Bamba atrodo graziai, nelabai suprasi, ar ji paslinkus i sona, nes tu atrodo netiesiai stovi g.gif
Tik man nelabai patiko, kad pjuvis kreivas blush2.gif

Gal jis specialiai taip darytas, kad sutemptų gražiau g.gif Matėt, kiek pas mane buvo skūros.. Kitaip būtų reikėję ir vertikalų daryt, norint sutempti iš šonų.. Tokiems pilvams paprastai ir daro inkaro formos..
Jis man visai nekliūna, išbals, nesimatys. Ir jis taip žemai, kad reik žiūrėt, kad ne per viršų, o per apačią apatinių neišlystų cool.gif
Strijų liko truputį, bet jos siaurutės, mažutės. Didžiausi baisumai nupjauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 22 kovo 2012 - 13:12
Gal galit pasakyti kaip nuotrauks pasiziureti jusu ikeltas? 4u.gif Kol kas nemoku dar elgtis su siuo tinklalapiu blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti