Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

Duokim Sarabei prisijungimą 4u.gif
QUOTE(Enita @ 2012 03 22, 21:44)
Na gal mano nuomonė ir klaidinga, bet pagal mane tokiu atveju reiškia nevienodai išpjauta oda - vienoj pusėj daugiau, kitoj mažiau,  todėl gaunasi nevienodas tempimas. Jei būtų padaryta simetriškai, tai arba kiltų visas randas arba nekiltų visai. Nu pvz. Vilmikės randas kuo simetriškiausias ir lygiausias.

O jūs abi šonines pažiūrėkit, nematau jokios simetrijos ir kaip į viršų užriesta.. Koks skirtumas, koks tas randas, jei jis išbluks? Jei pasislepia? Tikrai nereikia darytis, jei randas baisesnis už pilvą atrodo..
Man išvis B. pjūviai tokie grubūs atrodo ir vyriški..
Mano kad ir raitytas (bet toks matyt ir turėjo būti), bet jis simetriškas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 22 kovo 2012 - 20:12
O kaip pvz. gydytojas paaiškino tą bambos pasislinkimą į šoną? Nes man pirma atėjusi į galvą mintis, kad pjūvis bambai naujoj vietoj padarytas ne tiksliai per vidurį. unsure.gif Nes jei pjūvis būtų padarytas centre, tai niekas niekur ir nesislinktų g.gif
Papildyta:
P.S. jei nuėjus į kliniką operuotis gydytojas atneštų katalogą su įvairiais pjūviais ir būtų galima pasirinkt, tai bent jau iš visų pastarojo pusmečio operacijų, rinkčiaus tokį randa kaip Vilmikės.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 03 22, 22:21)
O kaip pvz. gydytojas paaiškino tą bambos pasislinkimą į šoną? Nes man pirma atėjusi į galvą mintis, kad pjūvis bambai naujoj vietoj padarytas ne tiksliai per vidurį.  unsure.gif Nes jei pjūvis būtų padarytas centre, tai niekas niekur ir nesislinktų g.gif
Papildyta:
P.S. jei nuėjus į kliniką operuotis gydytojas atneštų katalogą su įvairiais pjūviais ir būtų galima pasirinkt, tai bent jau iš visų pastarojo pusmečio operacijų, rinkčiaus tokį randa kaip Vilmikės.

Taip ir buvo ax.gif
Bet aš nesu tokia priekabi ir reikli, Victoria's Secret madų nesiruošiu demonstruoti. O be to, netikiu, kad kas nors pastebės, nebent paplūdimy pats plastikos chirurgas gulės, ar iš mūsų kuri ir ieškos sliekų biggrin.gif
Bet man nepatiktų tik toks randas, kaip B kelioms padarė. Nesuvokiama kaip šitaip įmanoma g.gif Nesusipaišęs, nematavęs, kita mintis į galvą neateina doh.gif
Atsakyti
oi gausi tuoj velnių, Ingutia smile.gif
Atsakyti
Nu dar peržiūrėjau, tai Musės randas dar galėtų tikt ir Džigutės.

Ingutia, nu bet taip kaip gydytojas pasiaiškino kodėl ta pjūvį ne per vidurį padarė. Nu gi keista kažkaip. Gi ne pirmą ir net ne dešimtą kartą daro g.gif Devynis kartus pamatuok ir tik dešimtą kirpk. Nu kaip taip galima netikslai nustatyt vietą, kur reikia pjaut. g.gif Nu keista man kažkaip unsure.gif Atrodo gi pats elementariausias dalykas iš visos operacijos turėtų būt nustatyt pilvo centrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 22 kovo 2012 - 20:42
QUOTE(Enita @ 2012 03 22, 22:37)
Nu dar peržiūrėjau, tai Musės randas dar galėtų tikt ir Džigutės.

Ingutia, nu bet taip kaip gydytojas pasiaiškino kodėl ta pjūvį ne per vidurį padarė. Nu gi keista kažkaip. Gi ne pirmą ir net ne dešimtą kartą daro  g.gif Devynis kartus pamatuok ir tik dešimtą kirpk. Nu kaip taip galima netikslai nustatyt vietą, kur reikia pjaut. g.gif Nu keista man kažkaip unsure.gif Atrodo gi pats elementariausias dalykas iš visos operacijos turėtų būt nustatyt pilvo centrą.

Paprastai paaiškino. Operacijos metu jam pasirodė, kad centras yra ne centre biggrin.gif Ir paslinko truputį. Pripažino klaidą ir du kartus labai atsiprašė. Nu bet gi ne šone jinai, o pasislinkus tik per bambos dydį. Kam rodžiau, net nepastebėjo. Jei man trukdys, jis pataisys kažkiek. Tai visa laimė, kad ant manęs pataikė lotuliukas.gif

Kai kurios jūsų tokios reiklios, kad net baisu rodytis.. Ir Monėlę išgąsdinot turbūt dėl tos raukšlės.. Nebeužsuka unsure.gif

Na, aš vistiek džiaugiuosi.. Bet kokiu atveju. Man svarbu, kas virš kelnaičių, nesiruošiu eiti ir rodyti to pjūvio kiekvienam sutiktam..
Atsakyti
Buvau konsultacijoje. Pasirodo, esu visom prasmėm nestatistinis atvejis, nes randas per daug raudonas (po tiek laiko kitoms, pasirodo, baltesnis būna, čia visiškai priklauso nuo organizmo savybių), bamba neįdubus (tas ir anksčiau buvo aišku), nors op technika niekuo nesiskyrė nuo tų, kurioms bambos įdubusios būna smile.gif Užklijavo silikoninį pleistrą, griežtai liepė tepliotis Dermatixu arba klijuotis pleistrus. Bambą bandys įtraukti balandžio pabaigoj. "Bandys", nes, sakė, po ja tik poodis ir pilvo siena, kuri yra per arti. Vienu žodžiu, lašinukas būtų, tai tikrai į vidų įtrauktų doh.gif Štai ir įrodymas, kad daktarai - tikrai ne dievai ir daug kas priklauso nuo organizmo ax.gif
Bet šiaip aš savo pjūviu patenkinta, nes pakankamai žemai ir pakankamai lygiai. Dabar beliko bambą susitvarkyt.

QUOTE(ingutia @ 2012 03 22, 22:02)
Na, aš vistiek džiaugiuosi.. Bet kokiu atveju. Man svarbu, kas virš kelnaičių, nesiruošiu eiti ir rodyti to pjūvio kiekvienam sutiktam..

Svarbiausia, kad pati džiaugiesi ir sau patinki mirksiukas.gif Dėl skonio nesiginčijama, vienai vienaip, kitai kitaip ir taškas. Nes tobulai tobulo atvejo visoms tikrai nėra 4u.gif
Aš irgi nelabai patenkinta savo bamba, jeigu nieko neišeis pataisyt, ir liksiu nelabai patenkinta, bet vaizdas bet kokiu atveju geresnis nei prieš tai buvo, o, svarbiausia, žarnos nevirsta lauk biggrin.gif Ir vaizde man geriausias momentas, kad pilvas plokščias, nebūtinai noriu rodyti visiems savo bambą...
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 03 22, 18:44)
Na gal mano nuomonė ir klaidinga, bet pagal mane tokiu atveju reiškia nevienodai išpjauta oda - vienoj pusėj daugiau, kitoj mažiau,  todėl gaunasi nevienodas tempimas. Jei būtų padaryta simetriškai, tai arba kiltų visas randas arba nekiltų visai. Nu pvz. Vilmikės randas kuo simetriškiausias ir lygiausias.

O jau tempti tai buvo ka doh.gif doh.gif doh.gif stengiausi ir gerai valgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 22, 21:30)

Bet man nepatiktų tik toks randas, kaip B kelioms padarė. Nesuvokiama kaip šitaip įmanoma g.gif Nesusipaišęs, nematavęs, kita mintis į galvą neateina doh.gif

Ir nusipaiso ir matuoja... Mano atveju net antras randas darytas bet vistiek pasislinkes i visrsu ir daryk jam ka nori, tik kad maziau matosi, nes odos maziau nei pries tai. Pvz Neri atveju tai isvis...odos mazai, tai pamegink padaryt ir zemai ir lygiai, man geriau butu zemai.

QUOTE(ingutia @ 2012 03 22, 22:02)
Paprastai paaiškino. Operacijos metu jam pasirodė, kad centras yra ne centre biggrin.gif Ir paslinko truputį. Pripažino klaidą ir du kartus labai atsiprašė.

Va cia saunuolis, super, kad pripazino savo klaida. B Juditos atveju irgi iskart po op pasake, atvaziuok korekcijai, padarysiu lygiai.
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 22, 22:26)
Buvau konsultacijoje. Pasirodo, esu visom prasmėm nestatistinis atvejis, nes randas per daug raudonas ...

O ka reiskia per daug raudonas? Pas mane irgi labai raudonas g.gif
Atsakyti
Na va merginos,nusiunciau foto katik,tai kai jau ikelsite tai lauksiu jusu nuomones del tu pjuviu ilgesniu ar trumpesniu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:

kada tau op? Paskambink jam ir paklausk, kiek bus pjuviu ir pan. Pamaciusios tave mes net galetume p[asakyti ar tau reikia ilgesnio ar trumpesnio pjuvio. Pagaliau, kai pas gyd. ateina jau apsisvietes pacientas, nelieka vietos tokiems pasisakymams kaip "oi, taip negalima, oi bamba mirs, oi dar bala zino kas bus"...
[/quote]

Geguzes 30 numatyta op, is ryto ,bet nzn,jau cia prisiskaiciau,tai dar siandien su vyru pasitarem kad reikia i Vln vaziuoti ir dar karta pasikonsultuoti pas radzeviciu unsure.gif Del (.)(.) tai kazkaip ramu,bet del pilvo.. Hm, niu bet laaabai noriu susitvarkyti jau ir vel dziaugtis graziom linijom,tai jei pasakys kad viskas ok ir darys tik horizontalu pjuvi tai net negalvojus pjaustysiuos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sarabei trūksta vieno taip, foto įkeltos 4u.gif
Atsakyti
duodu taip, einu nuotrauku ziureti smile.gif
nu ka, liko man 1.9 kg numesti iki reikiamo svorio, kuris mane tenkintu ir paskui dar 2 kg. iki issvajoto (bet cia nebutina) smile.gif
Papildyta:
Sarabe, o ka su tatuiruote darysi?
Atsakyti