Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 22, 15:36)
biggrin.gif dvigubi standartai  4u.gif

Kuria prasme?
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 22, 16:28)
oi, merginos, man rytoj tas dziaugsmas laukia..

iki pietu buvau rami kaip belgas, dabar ko tai  nervas jama..  ax.gif
o sakykit, aplinkiniams ka sakete kad tiek laiko neinate i darba/susirietus vaikstot? kaip aiskinate. kalbu apie draugus, kolegas.. na kol kas tik vyras ir jus  4u.gif  zinote apie mano pasipjaustymus, nes is aplinkiniu nesitikiu pritarimu, nes ir taip mamai pastoviai per kuda, o kitiems is vis koks reikalas  ax.gif ka sakot apie savo op. ? ar is vis sakote?

Aš sakiau artimiausiems ir jie mane palaikė po ilgo įtikinėjimo ir skūrų tampymo biggrin.gif Ne tokiems artimiems sakiau, kad reikia susisiūti pilvo raumenis trūkusius, nes bijau išvaržos smile.gif Iš dalies tai buvo tiesa.
O ar keistųsi aplinkinių požiūris, jei žinotų, kad ne kokiose Santariškėse susiuvo (bet kaip ir be bambos), o plastikos chirurgas klinikoj (kruopščiai)? Žinoma, kad keistųsi. Vietoj supratingumo kreivą šypseną gautumėt..

Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 03 22, 16:39)
Kuria prasme?

Turbūt ta, kad panašus atvejis pas B. užkliuvo, o Kaune maniškis - ne biggrin.gif Žodžiu, pro pirštus.
Žodžiu, nesigilinkim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 22 kovo 2012 - 14:54
jo, gerai sakot - geriau tyliai ramiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 22, 15:52)
Turbūt ta, kad panašus atvejis pas B. užkliuvo, o pas Kaune maniškis ne  biggrin.gif

Man pjuvio forma pas B niekad nekliudavo, man kliuna visiskai kiti dalykai, niekaip nesusije su rando forma 4u.gif Man jau is tikruju bloga darosi, nu negalima apie B nieko, isskyrus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 22, 16:58)
Man pjuvio forma pas B niekad nekliudavo, man kliuna visiskai kiti dalykai, niekaip nesusije su rando forma 4u.gif Man jau is tikruju bloga darosi, nu negalima apie B nieko, isskyrus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Čia buvo apie bambą mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi galvoju ,kaip cia pasielgus,ar sakyti aplinkiniams ar ne.. Zinot labai pavydus zmones, iskarto apkalbines.. smile.gif Nors ir taip kuda esu,bet jei pasakysiu kad darausi op (taip pat ir (.)(.) prie to pacio) tai iskarto visi kreivai ziures.. g.gif Nors manau svarbiausia kad pati sau buciau grazi biggrin.gif

Permeciau keleta puslapiu plast.chirurg. internete tai paziurejau, vienur pilvo plastika daro su V formos pjuviu,o pas Radzeviciu raso kad daro horizontalu g.gif doh.gif Bet tas V formos http://www.tautrimas...astika.j?id=477 nesimato randas beveik g.gif Idomu kodel pas Radzeviciu daro ta horizontalu g.gif Idomu butu palyginti realybej koks tas pjuvis geriau atrodo.. rolleyes.gif
Dabar Tieeeeeek klausimu kyla.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 22, 15:06)
Idomu kodel pas Radzeviciu daro ta horizontalu  g.gif  Idomu butu palyginti realybej koks tas pjuvis geriau atrodo.. rolleyes.gif 
Dabar Tieeeeeek klausimu kyla..  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

vertikalų. nuo bambos žemyn.
Atsakyti
Ingutia, vaizdas po 10 dienų thumbup.gif
Dabar gali taškytis ir ne vienam tokiam maudymukui tongue.gif Psichologinis op efektas labiausiai taškymusi ir pasireiškia, vadinasi, gerai jautiesi ir esi patenkinta, o tai ir yra svarbiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 22, 16:06)
Čia buvo apie bambą mirksiukas.gif

Apie tavo bamba jau pasakiau, kad kol kas neaiskus vaizdas, nes nuotraukoj tu stovi netiesiai 4u.gif Jeigu tiesiai stovint bamba ryskiai ne vietoj, man nepatiks, ir nesvarbu kas tai dare B ar M doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 22, 16:09)
vertikalų. nuo bambos žemyn.

Bet kai buvau konsultacijoj tai sake kad kelnaites visiskai pasleps randa g.gif Beto jo psl (sugihara.lt) raso kad daro horizontalu pjuvi g.gif Gal cia nuo situacijos priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 22, 16:12)
Bet kai buvau konsultacijoj tai sake kad kelnaites visiskai pasleps randa  g.gif  Beto jo psl (sugihara.lt) raso kad daro horizontalu pjuvi  g.gif  Gal cia nuo situacijos priklauso?  g.gif

Tu geriau su gydytoju iki op aptark si klausima, kas po to netektu nusivilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 22, 16:15)
Tu geriau su gydytoju iki op aptark si klausima, kas po to netektu nusivilti 4u.gif

Pritariu. Ir dar geriau ne su vienu 4u.gif
Atsakyti