QUOTE(saintlina @ 2012 03 07, 07:53)
ugu, ne taip lengva per tą sietą tokį kiekį trint.. Tryniau kečupams, žinau.
Aš šiemet galvoju - o jei bandyt pomidorus dėt į tą sulčiavirę, ar kaip ją pavadint. Kur dedasi trys puodai viens ant kito, apačioj vanduo, o viršuj uogos garuose kaista ir iškart kaitintos sultys per kraniuką bėga. Žinoma, ten uogoms skirta. Gal su pomidorais ir nesigautų
pries pora metu viriau,isbego sultis kaip vandelis su kazkiek raudonumo,na tokios skystos,bet tada aisku nesupratau ka padariau ne taip

visus tirscius ismeciau lauk ir nepertryniau tai taip ir stovi tos sultys,kazin ar jas begalima vartot?turbut reiks pilt lauk
QUOTE(saintlina @ 2012 03 07, 08:10)
O ta senovinė, kur bulvėms tarkuot, ar neužsikimš?
Gal kas jau patirties turi, tuoj ateis ir pasakys, kad viskas lengva ir paprasta?
turiu ta senovine bulviu tarkavimo,be skyscio isspaudimo funkcijos...obuolius tarkavaus, nieks nesikimso,o va su morkom reik atsargiai,sitos kemsas...pomidoru nebandzius,reiks vasara isbandyt
sulciu kazkaip labai nedarau,neisejo takart ir nebedarau...o kecupui malu per mesmale ir trinu per sieteli rankom
turiu uzsakyma uzaugint pomidoru daigu, ne is bet ko, o is MB motinos

cia jau nerealus pripazinimas

vis stebejo ir stebejo mane,vadinas isbandymo egza islaikiau