Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

user posted image
Pomidorų sėjos laikas: kovo pradžia (auginti šildomame šiltnamyje), kovo vidurys (nešildomas šiltnamis), kovo pabaiga (auginti lauke);

Daigų augimo vieta: šildomas arba nešildomas šiltnamis, palangė;

Optimali dygimo temp.: 22-25 laipsniai pagal Celsijų;
Dienų skaičius iki sudygimo: 5-8

Daigų amžius, dienos perkeliant į nuolatinę augimo vietą - 45-55;
Daigų lapų skaičius, vnt., perkeliant į nuolatinę augimo vietą - 7-8.

(pagal straipsnį Rasų žurnale)

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 02, 21:45)
Tik dvi raidės, mažokas atsparumas

Nei Betalux, nei Roma nėra hibridai. Reikalavimai ES yra vienodi ir šalia pavadinimo privalo būti H arba F.

4u.gif Ačiū , Gaudvile , kad paaiškinai...Aš vakar perknisau savo pokelius...prie datos tą raidę rašo ant visų pokelių agrofirma sėklos , ant kitų nieko ten nėr prie datos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 kovo 2012 - 08:23
sveikos, pomidorininkės bye1.gif

Ačiū, Diuni už naują temą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
delfi straipsnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 kovo 2012 - 10:00
Sveikos mergaites. pasejau pries keleta dienu pomidorus, o dabar galvoju kad tikriausiai paskubejau sad.gif Sodinsim i nesildoma siltnami . Ar yra budu sumazinti ju augima? Ar labai tai jiems pakenks? doh.gif
Atsakyti
Pareinu
Įmetė našlaičių temoj nuorodą iš kažkokios internetinės parduotuvės apie našlaites,aišku aš ne jas žiūrėjau susiradau apie pomidorus doh.gif hihihi.gif liga aiški hihihi.gif beje našlaitės nesudomino

Džige nieko tokio mano irgi bus nešildomam šiltnamyje auginami,,na sėt žadu kitą savaitę,teks pasidarbuoti nešiojant šiltom dienom į šiltnamį,o vakar atgal į kambarį
Atsakyti
Nusipirkau violetiniu pomidoru seklu,ar esat kas nors bandes? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 03 03, 12:17)

Džige nieko tokio mano irgi bus nešildomam šiltnamyje auginami,,na sėt žadu kitą savaitę,teks pasidarbuoti nešiojant šiltom dienom į šiltnamį,o vakar atgal į kambarį

Na tikiuosi nebus dideliu problemu su jais smile.gif ir neisaugs iki lubu biggrin.gif
Atsakyti
ojetau...kaip nusišnekėjau...supratau , kad Lady Dy jau kitą savaitę pradės nešioti juos šiltnamin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 kovo 2012 - 12:19
nu ka siandein pabaigiau pikiuoti savo pirmuosiuos augintinius smile.gif. Dabar laukia pagrindine seja kazkada, bet neapsisprendziu kada. Kovo 10 g.gif ar dar palaukt
Atsakyti
aš jau irgi ateinančią savaitę raitosiu rankoves, bais nekantru bet praeitais metais toks velyvas pavasaris buvo kad gal geriau neskubėsiu..... nes norėtus jau šiandien pažvelgus į saulytę kišt sėklas žemėn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 03 03, 12:36)
aš jau irgi ateinančią savaitę raitosiu rankoves, bais nekantru bet praeitais metais toks velyvas pavasaris buvo kad gal geriau neskubėsiu..... nes norėtus jau šiandien pažvelgus į saulytę kišt sėklas žemėn  doh.gif

Aš siandien pasejau po 10 seklyčių Beta ,ir Ola polka..pradžiai..neiškenčiau doh.gif lotuliukas.gif (ai ir dar didžiųjų svogūnų pasejau,sėklą bandau ar dar daigi pernykštė biggrin.gif )
Atsakyti
O aš šiandien susėjau visus pomidorus, vot ax.gif Jau nusibodo man tos sėklos, kasdien akis bado..
O į šiltnamį išboginau savo Olų Polkų daigus, tegu pratinasi prie ekstremalių pavasario sąlygų..
Atsakyti