Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2012 03 10, 16:44)
Mano kai kurie pomidorai patys savaime be galvų išlindo.. taip sakant, galvas pamiršo namie... lotuliukas.gif jau negaliu.. ot, velniai, ir kam man dabar tie jų styrantys kotai?.. unsure.gif

g.gif mano tik vienas dabar toks mačiau yra...Saintlina , tai tau corazon išlindo su galvom , kad nurovei...pas mane irgi visi kepurėti , bet nekliudau , jau išsisukinėja matau...aš galvoju , kad visgi tos sėklos kažkaip ar perdžiovintos ar kokios ...trys daigai ir visi kepurėti...ir dar persisukę...nors šiandien jau kaip ir atsisukinėja... biggrin.gif kitų nėr taip , nu vienas kitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 10 kovo 2012 - 16:33
Sveikos,
Nu va, pagrindinis darbas siandienos padarytas cool.gif
Visi aukstaugiai, o zemaugius paliksiu velesniam laukui. smile.gif
Bet as jau nuo tu visu pavadinimu pasiklydau:kokie kam skirti, kokie geresni padazui ir pan doh.gif Ir kam tiek rusiu pomidoru doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 03 10, 17:33)
Sveikos,
Nu va, pagrindinis darbas siandienos padarytas  cool.gif
Visi aukstaugiai, o zemaugius paliksiu velesniam laukui. smile.gif
Bet as jau nuo tu visu pavadinimu pasiklydau:kokie kam skirti, kokie geresni padazui ir pan  doh.gif  Ir kam tiek rusiu pomidoru  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif ax.gif man irgi jau painiojasi pavadinimai...bet turiu gi visus pokelius , tai pažiūriu ir prisimenu kas dėl ko ir prie ko...turiu pvz. Taifun , Uragan , ir dar net atrodo kažkokiu panašiu pavadinimu vienus...tai kaip čia prisiminsi ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 10 kovo 2012 - 16:40
ale tikrai keisti tie corasonai. ir aš vienam galvą nuroviau. O jau kaip jie patys sunkiai tas sėklikes numeta. Auris H tą pačią dieną sėti jau tiesūs gražučiai, sėklikes numetę....... o čia kažkokie baisuokliukai. Tikiuosi pasitaisys. Net lempą pajungiau doh.gif
Atsakyti
Nuraminot, tada laiski dar corazon, nors labai jau niezti dar keleta sekliukiu imest lotuliukas.gif
Gerbiamoji Ex, o jus Marfas is pernykscio masinio pirkimo gal sejat ar naujas g.gif
Atsakyti
Gal ir diskutavot, gal ir ne, bet užklausiu. Ar galit man trumpai atsakyt, mielos pomidorienės, yra koks realus skirtumas tarp tos pačios veislės bet skirtingų gamintojų sėklų?
KOkia jūsų patirtis?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 03 10, 18:00)
Gerbiamoji ..

...... didis.gif ....
Marfas sėjau iš pernykščio lobyno.. smile.gif ir dar turiu jų kitiems metams.. doh.gif blush2.gif
Pagalvojau, jei šios Marfos nesudigs, tai ir nesėsiu iš naujo, nes kitų rūšių hibridų su rezervu sėjau, tai visi ir sudygo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 10 kovo 2012 - 17:19
Turėtų būti tokie pat pomidorai..bet, tekę susidurti su tuo, kad būna visiškai skirtingi pomidorai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 10, 17:19)
...... didis.gif ....
Marfas sėjau iš pernykščio lobyno.. smile.gif ir dar turiu jų kitiems metams.. doh.gif  blush2.gif 
Pagalvojau, jei šios Marfos nesudigs, tai ir nesėsiu iš naujo, nes kitų rūšių hibridų su rezervu sėjau, tai visi ir sudygo..

nu taip. taip
dekui, palauksiu ir as gal islys vistik senutes
Atsakyti
ax.gif g.gif o ar jkas esat auginę Milla- jie labai maži tie slyvukai g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti