Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

thumbup.gif jėga...tai kiek pasėjai vienetų , kiek veislių-prašom plačiau...
aš pirmadienį pradėsiu ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 kovo 2012 - 13:15
QUOTE(Ex @ 2012 03 03, 13:58)
O aš šiandien susėjau visus pomidorus, vot ax.gif  Jau nusibodo man tos sėklos, kasdien akis bado..
O į šiltnamį išboginau savo Olų Polkų daigus, tegu pratinasi prie ekstremalių pavasario sąlygų..

Sakai sėjai g.gif
Einu ir aš tada artint pavasario smile.gif
Atsakyti
o as sian gavau seklyciu kruva ir taaaaip nagai niezti doh.gif: na bet dar pakentesiu... bent iki kovo 8 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 03, 14:03)
prašom plačiau...

Sėjau hibridus: Lemon Boy, Florenzia, Marfa, Rapsodija (ačiū forumietei už dovanėlę), Buran, Monroe, Delfine, Corazon.
Nehibridus: Green Zebra, Black Prince, Izumrudnoje Jabloko, Cardinal Mazarini (ačiū forumietei už dovanėlę), Sniežno biely, Medovy (ačiū forumietei už dovanėlę), Zlato, Škatulka.

Kiek sėklų sėjau, neskaičiavau dar, nes sėjau ne tik sau, bet ir mamai, bei giminaitei šiek tiek.. tai gavosi įvairiai.

QUOTE(Asese @ 2012 03 03, 14:08)
Sakai sėjai  g.gif

Sėjau smile.gif Žvilgterėjau dangun, priešpilnis jau, vaisingasis vėžio ženklas šiandien ir ryt, tai jau ilgiau netempiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 03 kovo 2012 - 13:33
Susėjau ir aš šiandiena , visus pomidorus gavosi nemažai , nes kolegė užsiprašė pernai daviau daigus patiko bigsmile.gif
izumrudnoje jabloko taip niekur ir negavau g.gif
Atsakyti
As dar pomidoru nesejau,dar truputi palauksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 03, 12:18)
ojetau...kaip nusišnekėjau...supratau , kad Lady Dy jau kitą savaitę pradės nešioti juos šiltnamin biggrin.gif

Kad ir aš suplakiau viską į krūvą hihihi.gif ax.gif

Bus ko nešiot,kai išpikiuosiu,kitą savaitę
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 03, 14:33)
Sėjau hibridus: Lemon Boy, Florenzia, Marfa, Rapsodija (ačiū forumietei už dovanėlę), Buran, Monroe, Delfine, Corazon.
Nehibridus: Green Zebra, Black Prince, Izumrudnoje Jabloko, Cardinal Mazarini (ačiū forumietei už dovanėlę), Sniežno biely, Medovy (ačiū forumietei už dovanėlę), Zlato, Škatulka.

Kiek sėklų sėjau, neskaičiavau dar, nes sėjau ne tik sau, bet ir mamai, bei giminaitei šiek tiek.. tai gavosi įvairiai.
Sėjau smile.gif Žvilgterėjau dangun, priešpilnis jau, vaisingasis vėžio ženklas šiandien ir ryt, tai jau ilgiau netempiau smile.gif

4u.gif aišku...na ir visai nedaug palyginus išėjo veislių...nors ir nemažai...jau daugiau nesėsi ar čia tik pirmas ėjimas biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane didzioji seja suplanuota rytojuj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Vakar buvau pardej, maciau daug visokiu nauju rusiu pomidoru....Fendos tik nebuvo, bet....nei vienos neapemiau blink.gif gal liga atslugo ar kaip g.gif nusprendziau, kad nepirksiu, nes tada nebus ka kitais metais pirkt biggrin.gif nors ranaka labai tiesesi vis paimt ir idet i krepsi, bet galva vis pokiuka atgal liepdavo pakabint primindama vaizda apie pilna dezute biggrin.gif nusipirkau tik salotu Frillice ir Markana zirniu...Rytoj jauciu pasisesiu visus planuojamus hibridus, o 10 diena visas kitas grudinamas rusis smile.gif , laukui pomidorus sesiu 25 d. Pas mus taip siandien visa diena saule sviecia, labai gera lauke...siltnamyje jau sniegas baigia nutirpt, tikiuosi kita savaite jau galesiu ten ka nors paset g.gif
Atsakyti
g.gif tai sakai hibridus reik pirma pasisėt...
Atsakyti
nebesulaukiau rytojaus.20 rusiu pasejau siandien biggrin.gif
Atsakyti