Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

QUOTE(DAIIVA @ 2007 03 19, 18:34)
su elektra tai taip o su vandenimis tai manau kad ne schmoll.gif  jau pradejot apdaila?man 26 virtuve jau statis bigsmile.gif

nu taip, jau prasidejo darbai smile.gif o pas mane dar tik siandien virtuves plana braize doh.gif tai kol padarys, tai dar ilgai reikes laukti, bet tau tai labai greitai virtuve padare, man tai zada 2 menesius daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 03 19, 22:08)
nu taip, jau prasidejo darbai smile.gif o pas mane dar tik siandien virtuves plana braize doh.gif tai kol padarys, tai dar ilgai reikes laukti, bet tau tai labai greitai virtuve padare, man tai zada 2 menesius daryt doh.gif

as uzsakinejau baldu rojaus 3 aukste esancioje firmoje,dar praeita savaite pas juos prieskambary uzsisakiau,nes norejau kad butu iki lubu spintos ir kampine drabuzine,tai balandy zada pagamint.
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 03 20, 09:03)
as uzsakinejau baldu rojaus 3 aukste esancioje firmoje,dar praeita savaite pas juos prieskambary uzsisakiau,nes norejau kad butu iki lubu spintos ir kampine drabuzine,tai balandy zada pagamint.

jei ne paslaptis kiek metru virtuves komplektas ir kiek jis kainavo?
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 03 20, 10:24)
jei ne paslaptis kiek metru virtuves komplektas ir kiek jis kainavo?

kampine virtuve su baru tiksliai nepamenu apie 5metrus 5200lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIIVA: 20 kovo 2007 - 15:11
Kaip sekasi remontai. Man tai buvo gana sunkus periodas, bet dabar labai faina ir netrukdo manęs aplinkinės statybos, laukiu naujų kaimynų ir kvartalo galutinio sutvarkymo su vaikų žaidimo aikštele.
Atsakyti
kaip sekasi apdailos?
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu B bei C korpusų įrengimo, nes aplinka pagražės, bus sutvarkyta. Matėte prie mūsų K korpuso pasodinta keletas krūmelių ir medelių
Atsakyti
Tai kaip jums A korpuso gyventojai sekasi įsirenginėti? Kada reikia baigti darbus?
Atsakyti
nejau neatsiras daugiau gyventoju? g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif NA nejau niekas cia butu neturit g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Turim. Tiksliau turėsim rudenį. thumbup.gif Tikriausiai visi poilsiauja arba butus įsirenginėja.
Atsakyti