Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 22, 13:08)
tai geguzes 30d komisija turetu but ir apdaila visur pabaikta...nezinau ko jie ten stabdo kitiems,nes paskui vaikis,kad greiciau darykites mums priduot reikia g.gif

geguzes 30d komisijos tikrai dar nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 22, 12:50)
geguzes 30d komisijos tikrai dar nebus lotuliukas.gif

komisijos tai gal ir nebus,bet pagal sutarti iki geguze 30d turi pasidaryt apdaila,kitaip uz kiekviena uzdelsta diena mokesi delspinigius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 22, 14:59)
komisijos tai gal ir nebus,bet pagal sutarti iki geguze 30d turi pasidaryt apdaila,kitaip uz kiekviena uzdelsta diena mokesi delspinigius unsure.gif

na pas mane sutarty tai taip tikrai neparasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 22, 16:21)
na pas mane sutarty tai taip tikrai neparasyta ax.gif

g.gif na siaip ar taip man zada visiskai iki galo balandzio vidury atiduoti buta thumbup.gif jau visus baldus uzsakiau nes kai kuriuos 2men gamina unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, aš iš K korpuso (penkiaaukščio), labai džiaugiuosi, kad kaimynų atsiranda ir kituose korpusuose. Mūsų namą žada priduoti vasario 28d. Galėsim pradėti gyventi, galite mus pasveikinti.
Atsakyti
QUOTE(ievulis @ 2007 02 23, 15:30)
Sveiki, aš iš K korpuso (penkiaaukščio), labai džiaugiuosi, kad kaimynų atsiranda ir kituose korpusuose. Mūsų namą žada priduoti vasario 28d. Galėsim pradėti gyventi, galite mus pasveikinti.

sveikinam sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievulis @ 2007 02 23, 14:30)

thumbup.gif
Atsakyti
pas mane 6aukste jau 4butai darbuojasi ax.gif
Atsakyti
Sveiki būsimi kaimynai:)))

Mes rezervavom butuką B korpuse, 5 aukšte..
Kitą savaitę reikės preliminarią sutartį pasirašinėti..

Tik va toks klausimukas iškilo.....gal galėtų paskutinių aukštų gyventojai pakomentuoti kaip ten reikalai su stogu?

Mes preliminarioj radom tokį punktelį...55...kad generalinis rangovas neteiks atliktų darbų kokybės garantijų dėl lubose atsiradusių mikroplyšių....

Kažkaip neramu, visgi didelis skirtumas kut mikroplyšiukai lubose kai tu turi virš galvos kaimyną..ir kai turi stogą..ten gi dažniau lyja:)))

Gal ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2007 02 25, 10:48)
Sveiki būsimi kaimynai:)))

Mes rezervavom butuką B korpuse, 5 aukšte..
Kitą savaitę reikės preliminarią sutartį pasirašinėti..
Tik va toks klausimukas iškilo.....gal galėtų paskutinių aukštų gyventojai pakomentuoti kaip ten reikalai su stogu?

Mes preliminarioj radom tokį punktelį...55...kad generalinis rangovas neteiks atliktų darbų kokybės garantijų dėl lubose atsiradusių mikroplyšių....
Kažkaip neramu, visgi didelis skirtumas kut mikroplyšiukai lubose kai tu turi virš galvos kaimyną..ir kai turi stogą..ten gi dažniau lyja:)))

Gal ką patartumėt?

sita klausima uzduok cia mirksiukas.gif ten daugiau renkasi gyventoju is vip silaiciu,manau tau pagelbes 4u.gif

http://www.biteplius...24-=(1361080290
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

netycia uzklydau ir i savo rajona biggrin.gif gyvenam Vilmestos namuose, B korpuse 4u.gif

QUOTE(_svecias_ @ 2006 04 10, 11:41)
Aš gyvenu netoli ir stebiu tas statybas. Galiu pasakyti vieną blogą dalyką: nuosavi namai esantys link vakarinio greitkelio kūrena židinius tai kai rytais atsikeli matai kaip atslenka dūmai nuo tos puses, taip pat yra ir kvapas.
O apie pačią bendrovę nieko negaliu pasakyt.
P.S. jie šiuo metu išmontuoja kraną turbūt greitai perstatys statyti korpusui A. drinks_cheers.gif

nieko nejauciu ir nepastebejau jau 2 metai schmoll.gif

Taigi, reikes perskaityt sia temuke, kai laiko bus... o dabar begu ieskot info apie Bajorus ax.gif Norim skypuka rast... tik noriu ir atsiliepimu paskaityt blush2.gif
Atsakyti
DAIIVA, gal jau elektra ir vandeni pajunge? ax.gif
Atsakyti