Įkraunama...
Įkraunama...

@@@@@ Čia renkasi kuršėnietės @@@@@

Sveikutes,Coxe oho koks jau vyras,super,panu dar neveda namo smile.gif ?
Manoji isislogavo vel,bet manau,kad be vaist stipriu istempsim,bent jau taip tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
Ziema sugrizo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikeee @ 2012 03 10, 16:17)
Sveikutes,Coxe oho koks jau vyras,super,panu dar neveda namo smile.gif ?

Kaimynės anūkė ateina nuo 3 metų tongue.gif

QUOTE(Šarlote @ 2012 03 11, 12:24)
Ziema sugrizo doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Siaubiakas....

Šarlote kur šį kartą vacation'as bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coxe: 11 kovo 2012 - 18:27
Laba ryta 4u.gif
Sos help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Gal kas turit parduoti jums nereikalinga Svyturio alaus taure? Ji pries pora metu buvo alaus pakuotese prideta. Burbulo formos, uzrasas Svyturio Baltijos 0.5 l talpos. O gal zinot kur ju butu galima pirkti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

įsibrausiu į jūsų diskusijas su tokiu klausimus blush2.gif Matau, kad dauguma esat mamos, todėl turbūt turite ginekologą, pas kurį lankotės. Man atėjo metas išsirinkti ginekologą nestuke.gif Ką galėtumėte rekomenduoti iš Šiauliuose dirbančių?
Atsakyti
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 17:53)
Sveikos,

įsibrausiu į jūsų diskusijas su tokiu klausimus  blush2.gif  Matau, kad dauguma esat mamos, todėl turbūt turite ginekologą, pas kurį lankotės. Man atėjo metas išsirinkti ginekologą  nestuke.gif Ką galėtumėte rekomenduoti iš Šiauliuose dirbančių?

Sveika,as lankiausi pas J.BALČIŪNIENĘ su abiem neštumais,ji man pati pačiausia kol kas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(rodute @ 2012 03 07, 20:05)
Na as del savo maziaus grupes darzelyje kol kas tikrai jokiu skundu neturiu, jokiu nesusipratimu nera buve

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rodute @ 2012 03 07, 21:01)
laikausi tai pakankamai gerai  nestuke.gif

sveikinam wub.gif
o pas mus tai dvynukų nusimato bigsmile.gif pusseserė dvynukų laukias ir draugė dvynukų wub.gif
QUOTE(Coxe @ 2012 03 09, 22:00)
Pasirodom...

ohoho, koks jau vyrutis thumbup.gif
QUOTE(Šarlote @ 2012 03 12, 09:33)
Gal kas turit parduoti jums nereikalinga Svyturio alaus taure?

schmoll.gif
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 18:53)
Ką galėtumėte rekomenduoti iš Šiauliuose dirbančių?

turbūt dauguma savo gydytojus rekomenduos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikeee @ 2012 03 12, 19:41)
Sveika,as lankiausi pas J.BALČIŪNIENĘ su abiem neštumais,ji man pati pačiausia kol kas bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Levander @ 2012 03 12, 21:47)
turbūt dauguma savo gydytojus rekomenduos  biggrin.gif

Tai puiku, tam ir užklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 17:53)
Sveikos,

įsibrausiu į jūsų diskusijas su tokiu klausimus  blush2.gif  Matau, kad dauguma esat mamos, todėl turbūt turite ginekologą, pas kurį lankotės. Man atėjo metas išsirinkti ginekologą  nestuke.gif Ką galėtumėte rekomenduoti iš Šiauliuose dirbančių?

mano ginekologe Maksimavičienė, as ja labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai kiekviena atsirenka pagal save blush2.gif O mes siandiena nors ir sloguojancios,bet laukelyje apie 2val prasivezinom,pasiilgusios saules esam nerealiai,nors ir vejalis pucia,bet visai nesalta lauke.Tiesa kiek pipiriuku dabar serga,tai ojojoj,visa poliklinima sloguojanciu vaiku doh.gif
Coxe ar nusipirkai ta sarlotes rekomenduota preke is savo darbo?Vakar ieskojom,nu niekur as jo nemaciau,sakau,jei zinai kur jie sudeti,gal man parveztum blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif uz lango tikras pavasaris thumbup.gif wub.gif reikia judintis is lovos ir eiti prasivaikscioti nestuke.gif
Atsakyti
Liaba,cia tik uz lango ir yra tas pavasariukas,siaip saltoka ir vejelis nemazas ax.gif Mes greiciausiai siandiena neisim is namu,na nebent vakare i baliuka,turim viena jubiliate,kuriai sukanka VIENERI wub.gif
Atsakyti