Manoji isislogavo vel,bet manau,kad be vaist stipriu istempsim,bent jau taip tikiuosi
Sveikutes,Coxe oho koks jau vyras,super,panu dar neveda namo
?
Manoji isislogavo vel,bet manau,kad be vaist stipriu istempsim,bent jau taip tikiuosi
Labu
Ziema sugrizo
Ziema sugrizo
QUOTE(laurikeee @ 2012 03 10, 16:17)
Kaimynės anūkė ateina nuo 3 metų
QUOTE(Šarlote @ 2012 03 11, 12:24)
Siaubiakas....
Šarlote kur šį kartą vacation'as bus?
Laba ryta
Sos
Gal kas turit parduoti jums nereikalinga Svyturio alaus taure? Ji pries pora metu buvo alaus pakuotese prideta. Burbulo formos, uzrasas Svyturio Baltijos 0.5 l talpos. O gal zinot kur ju butu galima pirkti?
Sos
Gal kas turit parduoti jums nereikalinga Svyturio alaus taure? Ji pries pora metu buvo alaus pakuotese prideta. Burbulo formos, uzrasas Svyturio Baltijos 0.5 l talpos. O gal zinot kur ju butu galima pirkti?
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 17:53)
Sveikos,
įsibrausiu į jūsų diskusijas su tokiu klausimus
Matau, kad dauguma esat mamos, todėl turbūt turite ginekologą, pas kurį lankotės. Man atėjo metas išsirinkti ginekologą
Ką galėtumėte rekomenduoti iš Šiauliuose dirbančių?
Sveika,as lankiausi pas J.BALČIŪNIENĘ su abiem neštumais,ji man pati pačiausia kol kas
sveikos
sveikinam
o pas mus tai dvynukų nusimato
pusseserė dvynukų laukias ir draugė dvynukų
ohoho, koks jau vyrutis
turbūt dauguma savo gydytojus rekomenduos
QUOTE(rodute @ 2012 03 07, 20:05)
Na as del savo maziaus grupes darzelyje kol kas tikrai jokiu skundu neturiu, jokiu nesusipratimu nera buve
QUOTE(rodute @ 2012 03 07, 21:01)
sveikinam
o pas mus tai dvynukų nusimato
QUOTE(Coxe @ 2012 03 09, 22:00)
Pasirodom...
ohoho, koks jau vyrutis
QUOTE(Šarlote @ 2012 03 12, 09:33)
Gal kas turit parduoti jums nereikalinga Svyturio alaus taure?
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 18:53)
turbūt dauguma savo gydytojus rekomenduos
QUOTE(laurikeee @ 2012 03 12, 19:41)
Sveika,as lankiausi pas J.BALČIŪNIENĘ su abiem neštumais,ji man pati pačiausia kol kas 
Ačiū
QUOTE(Levander @ 2012 03 12, 21:47)
Tai puiku, tam ir užklausiau
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 17:53)
Sveikos,
Matau, kad dauguma esat mamos, todėl turbūt turite ginekologą, pas kurį lankotės. Man atėjo metas išsirinkti ginekologą
mano ginekologe Maksimavičienė, as ja labai patenkinta
Tikrai kiekviena atsirenka pagal save
O mes siandiena nors ir sloguojancios,bet laukelyje apie 2val prasivezinom,pasiilgusios saules esam nerealiai,nors ir vejalis pucia,bet visai nesalta lauke.Tiesa kiek pipiriuku dabar serga,tai ojojoj,visa poliklinima sloguojanciu vaiku
Coxe ar nusipirkai ta sarlotes rekomenduota preke is savo darbo?Vakar ieskojom,nu niekur as jo nemaciau,sakau,jei zinai kur jie sudeti,gal man parveztum
Coxe ar nusipirkai ta sarlotes rekomenduota preke is savo darbo?Vakar ieskojom,nu niekur as jo nemaciau,sakau,jei zinai kur jie sudeti,gal man parveztum
Labas rytas
uz lango tikras pavasaris
reikia judintis is lovos ir eiti prasivaikscioti
Liaba,cia tik uz lango ir yra tas pavasariukas,siaip saltoka ir vejelis nemazas
Mes greiciausiai siandiena neisim is namu,na nebent vakare i baliuka,turim viena jubiliate,kuriai sukanka VIENERI