Įkraunama...
Įkraunama...

@@@@@ Čia renkasi kuršėnietės @@@@@

Sveikutes wink.gif

Mano gydytoja Persina-Zymantiene, tai irgi lb jau rupestinga ax.gif

nu tas vejas viska gadina, bet mes siandiena eisim nors trumpam i lauka, greiciau dienele prabega smile.gif

Laura, koks mielas baliukas nusimato thumbup.gif greitai ir pas mus bus tokia svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2012 03 14, 09:34)
Mano gydytoja Persina-Zymantiene, tai irgi lb jau rupestinga  ax.gif

Norėjau pas ją eiti, bet ji nebedirba, nes augina leliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikeee @ 2012 03 13, 16:15)
Tikrai kiekviena atsirenka pagal save blush2.gif  O mes siandiena nors ir sloguojancios,bet laukelyje apie 2val prasivezinom,pasiilgusios saules esam nerealiai,nors ir vejalis pucia,bet visai nesalta lauke.Tiesa kiek pipiriuku dabar serga,tai ojojoj,visa poliklinima sloguojanciu vaiku doh.gif
Coxe ar nusipirkai ta sarlotes rekomenduota preke is savo darbo?Vakar ieskojom,nu niekur as jo nemaciau,sakau,jei zinai kur jie sudeti,gal man parveztum blush2.gif

Akropolyje, sudeta ten kur indai, kepimo skardos, palei zeme lentynoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 12, 17:53)
Sveikos,

įsibrausiu į jūsų diskusijas su tokiu klausimus  blush2.gif  Matau, kad dauguma esat mamos, todėl turbūt turite ginekologą, pas kurį lankotės. Man atėjo metas išsirinkti ginekologą  nestuke.gif Ką galėtumėte rekomenduoti iš Šiauliuose dirbančių?

as lankiaus pas valdareza balciuniene bet nebeiciau.
Atsakyti
Labu 4u.gif
Pavasaris jau cia... reikia pavasarini namu svarinima pradeti... bet kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2012 03 15, 10:02)
Labu 4u.gif
Pavasaris jau cia... reikia pavasarini namu svarinima pradeti... bet kaip? g.gif

Labas,

Jo jo - as vakar jau snaiges nuo langu nusilupau thumbup.gif lotuliukas.gif blush2.gif ir langus nusivaliau - gal ir ateis dabar jau pavasaris ax.gif smile.gif
o manosios vel serga - sloga doh.gif jau pirmadieni galvojau keliausim i darzeli - bet sekmadieni abi su snargliais atsikele - jau antras menuo namie sedim g.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2012 03 15, 09:40)
Labas,

Jo jo - as vakar jau snaiges nuo langu nusilupau thumbup.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  ir langus nusivaliau - gal ir ateis dabar jau pavasaris  ax.gif  smile.gif
o manosios vel serga - sloga  doh.gif  jau pirmadieni galvojau keliausim i darzeli - bet sekmadieni abi su snargliais atsikele - jau antras menuo namie sedim  g.gif

Sveikatos mergytem 4u.gif
Panos turiu klausimuka,gal kuri zinote kas namuose kepa skanius,grazius tortus,zinau gal tris tokias,tiksliau esu girdejus,ale kaip su jom susisiekti tai nezianu,gal kuriai teko darytis kokiai progai,nes jau Medelynas,Labnora ir Matikiene tai pabodo tiesa sakant ax.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

As dukrytes gimtadieniui uzsakiau pas Diana Mockuviene, ji namuose kepa, ivesk FB ir paziuresi wink.gif nes tikrai jau tas pats per ta pati tie tortai.. smile.gif arba kita iseitis kepti paciai bigsmile.gif
Atsakyti
drauge iesko nuomotis buto, gal kas zinot koki varianta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2012 03 15, 13:26)
Sveikutes wink.gif

As dukrytes gimtadieniui uzsakiau pas Diana Mockuviene, ji namuose kepa, ivesk FB ir paziuresi wink.gif nes tikrai jau tas pats per ta pati tie tortai.. smile.gif arba kita iseitis kepti paciai  bigsmile.gif

Ai krikstynom tikrai nebandyciau to daryti pati ax.gif Aciu uz nurodymus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos
Moniakute, o kaip tau sekasi su buto paieškom? unsure.gif o jūs tik 3 kamb ieškot? 2 nedomina? mirksiukas.gif

gimtadieniams ir šiaip kokiom nedidelėm progom tai aš pati darau tortus, kokie išeina, tokie, svarbu labai skanūs biggrin.gif o krikštynoms tai jau rimtesnio reikia smile.gif gal jau išsirinkai kokią kepėją? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 15 kovo 2012 - 15:18
QUOTE(Levander @ 2012 03 15, 16:15)
sveikos
Moniakute, o kaip tau sekasi su buto paieškom?  unsure.gif o jūs tik 3 kamb ieškot? 2 nedomina?  mirksiukas.gif

a jau savo parduodat? mirksiukas.gif
Atsakyti