Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Iriska @ 2012 03 14, 22:44)
Kodėl visi bijo to laiptu apsidauzimo. Taigi i antra auksta su kerzais nelakstot? O su tapkem kaip jie apsidauzys? Antra baltu teptuku karta per metus prasieiti neproblema smile.gif  O koks grozis  wub.gif  wub.gif

tai, kad grožis neišpasakytas, tai net abejonių nekyla
apsidaužymo ir juodų šmorų nebijau (kol žinau kur galima nusipirkti norwex'o kempinėlių)
bet kaip įtikinti vis bambančią šeimos vyriškąją pusę, aaaaa????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 14 kovo 2012 - 22:58
QUOTE(akbr @ 2012 03 14, 23:49)
apsidaužymo ir juodų šmorų nebijau (kol žinau kur galima nusipirkti norwex'o kempinėlių)

turbut paprasčiau būtų stot į vieną partiją:
pati + dičkė + mazgė = įveiksit vieną (?) vyruką?
Atsakyti
RK ir laiptai ir nelaiptai labai gražu wub.gif ,tik tą pasišiaušusią palmę nešk lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 14, 18:16)

Liuks thumbup.gif Ir kaip gerai, kad pakopas nusprendei iki pat sienos daryti (nors aš būčiau šioj vietoj net nedvejojus) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 14, 19:05)
jei atsukciau laika atgal - deciau marmurines arba granitines.
Dabar pas mus medines, bet tokios jautrios, jau su geliu vazonais isbraiziau jas  doh.gif
o ir turi saugot, kad kokio vandens nepatektu...

O aš ir vėl dėčiau tik medines. Kad nuo vazonų nesusibraižytų, aš po padėkliukais klijuoju "padukus" (tokius, kaip baldams) ir jokių problemų nekyla. O nuo vandens tai taip, reikia saugotis, nors ir aš keletą dėmių jau turiu. Bet vis tik medis, nors ir su dėmėmis, už plastiką kur kas geriau (čia toms, kur svarsto, kokias dėt).
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 15, 00:23)
turbut paprasčiau būtų stot į vieną partiją:
pati + dičkė + mazgė = įveiksit vieną (?) vyruką?

turbūt, kad teks kurti partiją, arba ant kokio skaudančio mazolio lipti (nenorėčiau taip daryt) smile.gifsmile.gif ačiū D, kad vyras namuose tik vienas cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 15, 00:14)

Bet jei vaiku kambaryje palanges tik 40cm nuo grindu - neabejotinai tik medines  wub.gif
mano svajone tokius langus arkinius turet, su zemom palangem, ant ju pagalveles, o ir pats sedi  su Rytine Kava  lotuliukas.gif

jei kada gyvenime statysim sodyboj nauja nameli - darysiu langus kaip pas Ambre su zemom palangem ir palanges desiu alyvuotas kaip pas tave  tongue.gif

Taip,taip, tos pagalveles ant palangiu buvo ir mano mintyse ,juolab pas mus vaizdas i ezera.
Bet issimatavau vakar ir ziuriu,kad palanges plotis tik 25 cm,jei daryciaau daugiau,tada labai jau issikisusi butu. Teks turbut kazkoki minksta balda konstruoti vienodam lygi su palange.
Ech, kodel vis kazkokiu kliuciu iskyla. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2012 03 14, 17:51)
Ant mediniu ir prisesti vaikams bus jaukiau,nes langai ~40cm nuo grindu...(cia as apie ju kambarius )

pas mus virtuvėj ir svetainėj irgi bus žemi langai, visada pie tokius svajojau wub.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 03 14, 18:39)
jausiuosi atsakinga dabar  doh.gif  biggrin.gif  nepagailekite pinigu alyvai. pirkdama rinkausi praktiskai pagal vieninteli kriteriju - kad galeciau alyvuoti pati, su voleliu, kad nereiktu jokiu masinu itrinimui. tai ir nusialyvavom patys, ir atsinaujinti paciai man problemos nera. Alyvavimas tikrai nera amzinas, bet atnaujinti be galo paprasta. Tiesiog maciau, kaip vargsta draugai, kai tenka perlakuoti grindis. Mus sis malonumas aplenks  biggrin.gif

na, atsakomybė galės apsiriboti tuo, kad gerą alyvą parekomenduosi, kai laikas ateis biggrin.gif
man kadangi visokie darbai, kurie sukelia kalnus dulkių (o kiek žinau, taip ir būna, šlifuojant lakuotas medines grindis, norint jas perlakuoti) jau gyvenamuose namuose, kelia siaubą, tai sužinojimas apie alyvuotas grindis buvo atgaiva širdžiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 15 kovo 2012 - 10:28
ACIU, MERGINOS, esu ir laiptais patenkinta ir kas juos daro, nes labai kruopsciai ir atsakingai thumbup.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 14, 18:13)
RK, grazeja tavo namai  thumbup.gif
pakopos medines, o ten kur balta po pakooa - dazyta?

Kur balta, ten mdf'as dazytas, kaip suprantu g.gif

QUOTE(akbr @ 2012 03 14, 23:39)
Rytine kava, jūsų laiptai PASAKIŠKI!!!!!!! domina kokia medžiaga išgauta balta spalva, dažyta? (alia kaži ar neapsidaužys) medinė? (tai kiek tas malonumas/grožis tada kainavo)

Kadangi nieks nelips su batais tai neturetu apsidauzyt, o ir nieks ten daznai nelakstys, nes miegamieji 1 aukste.
Nusiderejau iki 16t., cia azuolo pakopos, o baliustros bus uosio baltai dazytos, visi apvadai/plintusai is lankstomo mdf.

QUOTE(akbr @ 2012 03 14, 23:49)

Galim placiau apie norwex kempineles ax.gif ?
As turiu norwex skuduriuka stiklams, veidrodziams, tai man nerealus daiktas, tiesiog super!

QUOTE(Barboraaa @ 2012 03 15, 09:05)
RK  ir laiptai ir nelaiptai labai gražu wub.gif ,tik tą pasišiaušusią palmę nešk lauk mirksiukas.gif

Ji tam idubime laiptu stovejo blush2.gif , nu baisi ji, ale gyva gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 15, 12:19)
Ji tam idubime laiptu stovejo blush2.gif , nu baisi ji, ale gyva gi  biggrin.gif

pas mane namuose irgi yra tokia gyventoja - dracena - kuri neauga, bet ir nemiršta, tai ir laikau, nes išmesti ranka nekyla tongue.gif kiekvieną pavasarį prigrasinu, kad jei nepradės normaliai augti, išmesiu, nu bet ranka nekyla doh.gif
Atsakyti

As turiu norwex skuduriuka stiklams, veidrodziams, tai man nerealus daiktas, tiesiog super!

ir man idomu tos kempineles..jos sienom valyt? ar kam?

ta skuduriuka ir as turiu, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Rytine Kava - laiptai nuostabūs!!!!
Atsakyti

QUOTE(kvietkas @ 2012 03 15, 13:50)
ir man idomu tos kempineles..jos sienom valyt? ar kam?
ta skuduriuka ir as turiu, liuks :

apie kempinėles smile.gif man jos superinės, visas išteriotas/riebalinuotas sienas ir visokius kitokius paviršius nuvalo thumbup.gif
user posted image
"Norwex kempinė dėmėms išimti
Mikropluošto kempinė efektyviai pašalina dėmes, nusidėvėjimo žymes, nešvarumus, dervą, taip pat pieštuko, flomasterio, žymeklio dėmes nuo sienų, grindų, baldų, automobilio, valčių ir kitų paviršių. Naudoti sudrėkintą − nuspaudus vandens perteklių. Negręžti! DĖMESIO!!! Ypač intensyviai valant paviršius gali nublukti ir prarasti savo tikrąją spalvą."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 15 kovo 2012 - 14:22