Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 03 19, 11:28)

Dėkui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip dziaugiuosi atradus sia tema, anksciau kazkaip cia neuzklysdavau, kiek jus cia groziu ir ideju prisideje, as ir turiu nemazai idomiu foto, kai busiu namie paieskosiu ir ikelsiu kazka idomaus, gal kam pravers :-)
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 19, 01:09)
gal parodyk ta kambari g.gif
o as va pasigirsiu: mano dukros kambari galu gale istapetavo  tongue.gif
ryt nufotkinisu ir ikelsiu kaip atrodo.
Galiu pasakyt tik tiek, kad be galo dziaugiuosi jusu patarimais tapetuoti ir slaita - mano manymu atrodo  thumbup.gif

Rodyk rodyk 4u.gif
Atsakyti
Gal man kas protingai ar suprantamai paaiskintu kaip cia tos lovos yra uzklotos. blush2.gif
Nu ziuriu ir galvoju kiek cia tu visokiu patiesaliuku apklotuku ir pan...
paklota lova

Cia tas melsvas su gelem tai jau kaip ir lovos uztiesalas?
o kur po juo tai jau cia patalyne?? o tas sijonas lovos tai cia tiesiog sijonas, ar cia paklode su sijonu? ax.gif
Grazu man taip, tik iki galo nesuprantu visu tu uztiesaliuku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 19 kovo 2012 - 16:10
QUOTE(daffni @ 2012 03 19, 17:08)
Gal man kas protingai ar suprantamai paaiskintu kaip cia tos lovos yra uzklotos. blush2.gif
paklota lova

o kur po juo tai jau cia patalyne?? o tas sijonas lovos tai cia tiesiog sijonas, ar cia paklode su sijonu? ax.gif

melynas - uztiesalas, kadangi sitos visos grazios nuotraukos pagrinde is siltu krastu tai jie ji naudoja dar ir uzsiklojimui kai vesesne naktis. Sijonas buna ir paklode bet dazniausiai dedamas atskirai po ciuziniu, o ant ciuzinio dar paklode. cia kad lyginti butu lengviau, nes tuos raukinukus lyginti tai........
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 19, 16:08)
paklota lova

biggrin.gif man atrodo, kad viskas taip, kaip ir surašei: tas sijonas yra tiesiog sijonas, tiksliau, tokia kaip ir paklodė su sijonu, bet tik dėl grožio, ant jos dar klojama normali paklodė; tada antklodė ir tada jau lovos užtiesalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 03 19, 17:16)
melynas - uztiesalas, kadangi sitos visos grazios nuotraukos pagrinde is siltu krastu tai jie ji naudoja dar ir uzsiklojimui kai vesesne naktis. Sijonas buna ir paklode bet dazniausiai dedamas atskirai po ciuziniu, o ant ciuzinio dar paklode. cia kad lyginti butu lengviau, nes tuos raukinukus lyginti tai........

aisku, nes galvojau kaip cia su tuo sijonu, logiska kad po ciuziniu:)
tik dar viena klausima turiu: ar musuose kuri nors laikot taip paklota lova g.gif ?
ar visgi tradicinis musu variantas " uzdejau lovos uztiesala, pameciau pagalveliu ir gerai" smile.gif)))))
Atsakyti
Daffni, norejau klaust apie Jusu vonia kur su slaitiniu stogu yra (varciau temas ir radau foto,o pas mus bus tokios pat plyteles) gal jau turit foto su santechnika?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 19, 17:33)
aisku, nes galvojau kaip cia su tuo sijonu, logiska kad po ciuziniu:)
tik dar viena klausima turiu: ar musuose kuri nors laikot taip paklota lova g.gif ?
ar visgi tradicinis musu variantas " uzdejau lovos uztiesala, pameciau pagalveliu ir gerai" smile.gif)))))

Ir musu lova ir vaiko turi sijonus, dedasi po ciuziniu.
Atsakyti
Sveikos,
reikia patarimo Jusu, kokia lovatiese daryt, siut man...???
Lova buvau idejus, kaip darem, tai matet. Neapsisprendziu ar tiktu lovugalio spalvos, rasto, gal net tokio pat gobeleno?
O gal geriau vienspalve, ar dryzuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 03 19, 22:05)
Sveikos,
reikia patarimo Jusu, kokia lovatiese daryt, siut man...???
Lova buvau idejus, kaip darem, tai matet. Neapsisprendziu ar tiktu lovugalio spalvos, rasto, gal net tokio pat gobeleno?
O gal geriau vienspalve, ar dryzuota? g.gif

mastau.gif Mano galva, tiktų tik vienspalvė arba to pačio gobeleno.. vienspalvė (balta, gali būt su įaustais rašteliais, bet panašiais į lovos gobeleną) arba to pačio gobeleno, arba labai labai gerai suderinus gal kokio smulkesnio gobeleno rašto atsikarrtojimo (sumažinto gobeleno rašto, tų pačių spalvų). Jei aškiai išsakiau..
Pretenzinga ta jūsų lova, kiek pamenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau - Jusu visu teismui ikeliu savo paskutini "sedevra" ax.gif
Va tapetai, tokiu pilni prekybos centrai, bet pries tai maciau isklijuota jais kambari ir man jie be galo patiko wub.gif
dar pasinaudojom Bauhof'e buvusia -30proc thumbup.gif
user posted image
va kaip atrodo is toliau
user posted image
o cia is dar toliau, padejau del vaizdo staliuka, tokios spalvos baldai bus
user posted image
zodziu kambariukas labai jaukus gavosi, dabar belieka grindjuostes sudet, baldus sustatyt ir vualia ax.gif
vertinkit, kaip atrodo
Atsakyti