QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 14, 17:16)
Super!
QUOTE(murmur @ 2012 03 18, 11:07)
kadangi pati domiuosi kaip cia graziau "apiforminti" nuotrauku galerija laiptinej, ir man dar aktualu pritaikyti turimus remelius, man patiko si ideja: labai gerai ant sienos matosi kas kur tinka o kas ne
QUOTE(daffni @ 2012 03 19, 17:08)
Gal man kas protingai ar suprantamai paaiskintu kaip cia tos lovos yra uzklotos.
Nu ziuriu ir galvoju kiek cia tu visokiu patiesaliuku apklotuku ir pan...
paklota lova
Cia tas melsvas su gelem tai jau kaip ir lovos uztiesalas?
o kur po juo tai jau cia patalyne?? o tas sijonas lovos tai cia tiesiog sijonas, ar cia paklode su sijonu?
Grazu man taip, tik iki galo nesuprantu visu tu uztiesaliuku:)
Sita lova yra paklota amerikietisku principu: ant kaltines lovos dedasi medine deze (padaryta is metalinio remo, dengta medziu, plonu porolono sluoksniu ir audiniu kaip ciuzinys), ant jos sjonas, tada ciuzinys, ant kurio paklode ir visa kita patalyne.
Kadaise pati veziau kaltinius baldus is Turkijos, jie buvo orientuoti i Amerikos rinka, tai ju komplektavimas butent toks buvo.
Tie sijonai man grazu - buvau pasidarius pati 'modifikuota' varianta (dejau po ciuziniu tiesiai ant groteliu, kad galeciau uzdet paklode normaliai), bet nuemiau pries pora savaiciu nes maze su zirklem prasisuko
As dabar paieskose funkcionaliu ideju naujagimio kampeliui miegamajame

Lovyte, spinta/komoda... gal koki kresliuka itaisyciau dar, bet siaip vieta tam skirta nedidele