Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 21, 20:49)
Labuka,
Naujoke as cia blush2.gif  atejau patarimo, ketinam nama provansiskai isirengti, bet nams nedidukas, kaip manote, ar isirengti antrame aukste wc ir dusa kambario saskaita???Ar uzteks ir apacioje, tuomet virsuje liktu trys kambariai???Aciu visoms, kurios atsakys 4u.gif

As butinai daryciau ir antrame...
Cia mano nuomone... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 03 21, 20:23)
As butinai daryciau ir antrame...
Cia mano nuomone... blush2.gif

Aciu, na ir as galvoju, kad kartais nakti nesinoretu sisiuko begti i pirma auksta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 21, 18:49)
Labuka,
Naujoke as cia blush2.gif  atejau patarimo, ketinam nama provansiskai isirengti, bet nams nedidukas, kaip manote, ar isirengti antrame aukste wc ir dusa kambario saskaita???Ar uzteks ir apacioje, tuomet virsuje liktu trys kambariai???Aciu visoms, kurios atsakys 4u.gif

viskas priklauso nuo to, kiek kambarių apačioje ir kiek žmonių šeimoje. jeigu turit tik vieną vaiką ir daugiau neplanuojat arba jeigu apačioje turit dar kažkokį kambarį be svetainės, tuomet kaip ir nematau problemų įsirengti WC/dušo patalpą vietoj vieno kambario. bet jeigu šeimoje bent du vaikai (ar antras planuose, bet yra) ir galimi miegamieji yra tik tie 3 viršuje, tuomet tikrai neaukočiau vieno miegamojo.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 03 21, 22:00)
viskas priklauso nuo to, kiek kambarių apačioje ir kiek žmonių šeimoje. jeigu turit tik vieną vaiką ir daugiau neplanuojat arba jeigu apačioje turit dar kažkokį kambarį be svetainės, tuomet kaip ir nematau problemų įsirengti WC/dušo patalpą vietoj vieno kambario. bet jeigu šeimoje bent du vaikai (ar antras planuose, bet yra) ir galimi miegamieji yra tik tie 3 viršuje, tuomet tikrai neaukočiau vieno miegamojo.

Apacioje butu tik bendra erdve ir dar vienas kambarelis, o virsuje arba trys miegami arba du miegami ir wc su dusu.......Turim viena leliuka, gal ir kito noretume blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ir vat nezinau, aukoti kambari del wc ar ne.....Ot klausimas doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 21, 21:21)
Apacioje butu tik bendra erdve ir dar vienas kambarelis, o virsuje arba trys miegami arba du miegami ir wc su dusu.......Turim viena leliuka, gal ir kito noretume blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Ir vat nezinau, aukoti kambari del wc ar ne.....Ot klausimas doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

tai jei tas apačioj esantis kambarėlis tinkamas miegamajam, tai nėr problemų. bet jei jis tam netinkamas (per mažas ar pan), tai tuomet vieną kambarį viršuje pavertę wc/dušu, atsiradus antram vaikučiui, po kiek laiko abu vaikai turės gyventi vienam kambaryje. žinoma, jeigu jums tai tinka, tuomet taip pat nėra probelmų smile.gif asmeniškai man turėti namą ir neturėti atskirų vaikų kambarių (ypač jiems paaugus) atrodo labai didelis minusas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 03 18, 18:22)
Gal kur matet LT tokiu  stikliniu gaubtu pirkti? Geriausia be pado

http://www.tableware...-dome-25cm.aspx

super daiktas thumbup.gif ir ne tik del grozio- as po juo viska laikau- net sumustinius blush2.gif
pati buvau kazkada gavusi dovanu is "dorado" toki daikta- bet sukuliau verysad.gif ilgai ieskojau tokio daikto uz padoria kaina, nes pas mus viskas daznai duzta ir luzta- tai vat gavau -is ikejos thumbup.gif ir dar su stoveliu biggrin.gif o svarbiausiai uz protinga kaina smile.gif :
http://www.ikea.com/...ducts/40125550/
QUOTE(daffni @ 2012 03 19, 17:33)
aisku, nes galvojau kaip cia su tuo sijonu, logiska kad po ciuziniu:)
tik dar viena klausima turiu: ar musuose kuri nors laikot taip paklota lova g.gif ?
ar visgi tradicinis musu variantas " uzdejau lovos uztiesala, pameciau pagalveliu ir gerai" smile.gif)))))

kiek teko susidurti su tokiom lovoj- tai tie sijonukai buna prie lovos "limpuskiu" pagalba pritvirtinti- labai patogu- ir laikos stabiliai ir prieziura paprasta- nulipinai- isskalbei ir vel atgal prilipinai thumbup.gif
Atsakyti
Šiauliečiams gerai - greitai bus galima įsigyti Provanso stiliaus baldus čia>user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 21, 18:49)
Labuka,
Naujoke as cia blush2.gif  atejau patarimo, ketinam nama provansiskai isirengti, bet namas nedidukas, kaip manote, ar isirengti antrame aukste wc ir dusa kambario saskaita???Ar uzteks ir apacioje, tuomet virsuje liktu trys kambariai???Aciu visoms, kurios atsakys 4u.gif

nagi duso ar vonios reikia butinai ten, kur irengti miegamieji. Kas (dusas, vonia) ir kam yra irengta apacioje? Apacioje, pagal esamu patalpu paskirti uztenktu tik wc.
Jei vis tik apacioje irengta patalpa tinkama prausimuisi, tada kada nors ateityje, esant poreikiui, galima butu ta kamabareli pirmame aukste naudoti kaip miegamaji/vaiku kambari.
Pagal dabartinius jusu poreikius, virsuje butu idealu du miegamieji ir duso kambarys 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 kovo 2012 - 09:30
QUOTE(Rasytee @ 2012 03 20, 18:52)
kokio dydzio stala rinktis i virtuve kad butu patogu valgyti 4riese ? mastau apie prailginama kad butu galima panaudoti per sventes  g.gif

reik sugalvoti kur kabinti sviestuva , noriu kad butu virs stalo o kai patalpa didele tai jau reik viska numatyti ir kur stoves ir kokio dydzio reik  g.gif  doh.gif

jau pradedu galvoti kad tie remonto reikalai man per sudetinga  doh.gif

rekomenduojama vienam zmogui skirti apie 55 - 60 cm, kad butu patogu sedeti ir tilptu stalo reikmenys.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 14, 17:16)

Super! thumbup.gif

QUOTE(murmur @ 2012 03 18, 11:07)

kadangi pati domiuosi kaip cia graziau "apiforminti" nuotrauku galerija laiptinej, ir man dar aktualu pritaikyti turimus remelius, man patiko si ideja: labai gerai ant sienos matosi kas kur tinka o kas ne thumbup.gif
user posted image

QUOTE(daffni @ 2012 03 19, 17:08)
Gal man kas protingai ar suprantamai paaiskintu kaip cia tos lovos yra uzklotos. blush2.gif
Nu ziuriu ir galvoju kiek cia tu visokiu patiesaliuku apklotuku ir pan...
paklota lova

Cia tas melsvas su gelem tai jau kaip ir lovos uztiesalas?
o kur po juo tai jau cia patalyne?? o tas sijonas lovos tai cia tiesiog sijonas, ar cia paklode su sijonu? ax.gif
Grazu man taip, tik iki galo nesuprantu visu tu uztiesaliuku:)

Sita lova yra paklota amerikietisku principu: ant kaltines lovos dedasi medine deze (padaryta is metalinio remo, dengta medziu, plonu porolono sluoksniu ir audiniu kaip ciuzinys), ant jos sjonas, tada ciuzinys, ant kurio paklode ir visa kita patalyne.
Kadaise pati veziau kaltinius baldus is Turkijos, jie buvo orientuoti i Amerikos rinka, tai ju komplektavimas butent toks buvo.
Tie sijonai man grazu - buvau pasidarius pati 'modifikuota' varianta (dejau po ciuziniu tiesiai ant groteliu, kad galeciau uzdet paklode normaliai), bet nuemiau pries pora savaiciu nes maze su zirklem prasisuko doh.gif

As dabar paieskose funkcionaliu ideju naujagimio kampeliui miegamajame wub.gif Lovyte, spinta/komoda... gal koki kresliuka itaisyciau dar, bet siaip vieta tam skirta nedidele g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 03 22, 10:28)
nagi duso ar vonios reikia butinai ten, kur irengti miegamieji. Kas (dusas, vonia) ir kam yra irengta apacioje? Apacioje, pagal esamu patalpu paskirti uztenktu tik wc.
Jei vis tik apacioje irengta patalpa tinkama prausimuisi, tada kada nors ateityje, esant poreikiui, galima butu ta kamabareli pirmame aukste naudoti kaip miegamaji/vaiku kambari.
Pagal dabartinius jusu poreikius, virsuje butu idealu du miegamieji ir duso kambarys  4u.gif .

Labai logiskas Jusu atsakymas :4u:Tikrai apacioje visai nebutina vonia ar dusas, laisvai uztenka wc su kriaukle 4u.gif Esant tokiam variantui atsiranda dar vienas maziukas (kaip tik vaikui) kambarys thumbup.gif thumbup.gif Va ka reiskia su patyrusiais pasikalbeti,aciu 4u.gif
Atsakyti
neinzy , aciu. Tikrai, reikia dar Dorado paziuret. O is Ikea siuntetes? As ta kalba du zodzius tik zinau blush2.gif
Atsakyti