QUOTE(MATERIALISTĖ @ 2012 06 18, 20:17)
Ačiū, kad atsiliepėt
Į Druskininkų "Saulutę" važiuosim. Jau 5 kartą.
Žinau, kad judėjimas naudingas. Tik kartais aš matau, kad ji juda juda juda, pervargsta, tada prasideda nesąmonės - pati nesupranta, kad yra pervargus, reikia tempte tempt pailsėtų... o tada vėl isterijos.
Šiaip, esu skaičius, kad hiperaktyvumas paveldimas. Įdomu, kaip tai nustatoma? Tiesiog vizualiai, ar daromi kažkokie genetiniai tyrimai?
Į Druskininkų "Saulutę" važiuosim. Jau 5 kartą.
Žinau, kad judėjimas naudingas. Tik kartais aš matau, kad ji juda juda juda, pervargsta, tada prasideda nesąmonės - pati nesupranta, kad yra pervargus, reikia tempte tempt pailsėtų... o tada vėl isterijos.
Šiaip, esu skaičius, kad hiperaktyvumas paveldimas. Įdomu, kaip tai nustatoma? Tiesiog vizualiai, ar daromi kažkokie genetiniai tyrimai?
reikia padaryti tikslinga judėjima, nes tas betikslis judėjimas vargina ir tave ir tavo vaika. sakykime žaiskite futbola su taisyklėmis. viena karta tu stovi vartuosi kita karta ji, ir t.t. kartu sugalvoti taisykles.
manau Lietuvoje vizuoliai nustato paveldimuma. mano atveju mano vaikas paveldėjo iš manęs. nereikia nei tyrimų ir taip matosi, kad abu su vaiku esame nupuše