Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Charlotta @ 2012 03 26, 11:41)
Aš tai vasario 27d. iš Landybridal užsisakiau, bet jau šiandien nebeiškenčiau ir parašiau jiems. Nes jau kiekvieną dieną pradėjau tikrinti po kelis kartus, kad pasižiūrėt ar statusas nepasikeitė  biggrin.gif Tai gal bent kažkas paaiškės, nes aš čia stradalioju, o jie galbūt dar visai ne į pabaigą  verysad.gif

Na o ko jus taip nerimaujat g.gif kai laiko turit dar sociai..mano logika, tegu tas kinietukas siuna nors ir du menesius neskubedamas, bet tvarkingai padaro kaip priklauso viska, o ne sedet jam ant sprando ir klaust kada, kada? Juk paprastai, paskubom daryti reikalai dazniausiai gaunasi nelabai gero rezultato g.gif
Atsakyti
Ulan, jusu atveju rinkciausi antra varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 03 27, 09:54)
Na o ko jus taip nerimaujat g.gif  kai laiko turit dar sociai..mano logika, tegu tas kinietukas siuna nors ir du menesius neskubedamas, bet tvarkingai padaro kaip priklauso viska, o ne sedet jam ant sprando ir klaust kada, kada? Juk paprastai, paskubom daryti reikalai dazniausiai gaunasi nelabai gero rezultato g.gif

Tai aš visą mėnesį nieko ir neklausinėjau, nerašiau jiems, visai jokio ryšio nebuvo ax.gif Tiesiog jie rašo, kad suknelės pasiuvamos per maximum 30dienų, tai aš ir parašiau, kad sužinoti kaip jiems sekasi, jokio spaudimo žinutėj nebuvo. smile.gif Laiko tai taip, dar turiu, bet nemėgstu visko daryti paskutinę minutę ir jei atsiųsta suknelė būtų nekokybiška ar pan, tai noriu turėti užtektinai laiko čia, Lietuvoje, ar tai susirasti siuvėją ir pasisiūti kitą suknelę, ar išsinuomoti, ar dar ką iš tos nevilties daryti biggrin.gif
Atsakyti
o kaip ten yra su landybridal, kažkuri minėjo, kad pas juos nerado norimos suknelės, tai nusiuntė nuotrauką su užklausa ir jie tokią tiesiog pasiuvo? nes nėštukių suknelių ten visai nėra, nebent tokiu būdu galėtų man pasiūti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ulan @ 2012 03 27, 13:19)
o kaip ten yra su landybridal, kažkuri minėjo, kad pas juos nerado norimos suknelės, tai nusiuntė nuotrauką su užklausa ir jie tokią tiesiog pasiuvo? nes nėštukių suknelių ten visai nėra, nebent tokiu būdu galėtų man pasiūti  unsure.gif

aš užsakiau elektroniniu paštu, nes jie tokios suknytės neturėjo:) įspūdžiai maždaug už trijų savaičių bus 4u.gif jiems pasakiau paypal sąskaitos e'mail'ą ir paypal sąskaitoje įkrito invoice'as, kurį apmokėti turėjau:)
man asmeniškai Jūsų išsirinkta suknelė tokia sunki atrodo g.gif aš rinkčiausi iš kokios lengvai krintančios medžiagytės nestuke.gif http://www.polkadotb...y-bridal-gowns/ yra labai gražių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxe: 27 kovo 2012 - 12:29
RASIUXE, o kaip tau baigesi su pardaveju is dhgate? ar atidave pinigelius lengvai? mpapasakok kuo baigesi ta istorija 4u.gif
Atsakyti
as pirkau per ebay ir likau lb patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzez @ 2012 03 28, 16:29)
RASIUXE, o kaip tau baigesi su pardaveju is dhgate? ar atidave pinigelius lengvai? mpapasakok kuo baigesi ta istorija  4u.gif

Baigėsi tuo, kad vietoj foto, jis man ją tiesiog atsiuntė paštu ir kai pamačiau aš ją, tai labai nusivyliau - siūlės kreivos, medžiaga daug kur neapmėtyta, pakėlus klostę matosi siūlai..aš jam parašiau, kad nereikia man tokios suknios ir aš ją gražinu..tai išsiunčiau jam atgal ir visdar laukiu kada jau galėsiu paspausti mygtuką gražinimui, nes dabar jis neaktyvus - siuvėjas turi padaryti jį aktyvų vėl..Vakar rašiau - sakė, kad gavo pranešimą ir artimiausiu metu nueis pasiimti ir jau galės suaktyvinti galimybę gražintis pinigus. Tai jei viskas ok, praradau apie 45 Lt už siuntimą blush2.gif tik nenusivyliau - visgi tas suknelės modelis man tinka, iš tolo gražiai atrodo biggrin.gif
beje, pardavėjas - dress_beautiful doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte822 @ 2012 03 28, 16:28)
as pirkau per ebay ir likau lb patenkinta smile.gif

Is kur pirkote? truputuka daugiau info duokite ax.gif gal foto galima butu pamatyti? bigsmile.gif
Atsakyti
as jau irgi gavau suknele is landybridal. Esu 100% patenkinta. nors sakiaus standartini dydi, bet viskas kaip ant manes siuta thumbup.gif , siules lygios, siulai niekur neislinde, zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuks_p @ 2012 03 29, 22:54)
as jau irgi gavau suknele is landybridal. Esu 100% patenkinta. nors sakiaus standartini dydi, bet viskas kaip ant manes siuta  thumbup.gif , siules lygios, siulai niekur neislinde, zodziu super  thumbup.gif

Prasom pasirodyti kokia pirkot ir kokia gavot 4u.gif
Atsakyti
egliuks_p Sveikinu. Labai džiugu, kad viskas taip gerai pasisekė 4u.gif
Atsakyti