Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 05, 21:40)
pavydziu tau  4u.gif nes as dar neapsisprendziau  g.gif visiskai pasimetusi ir vis dar galvoju, pirkt ar nuomuotis...  g.gif jei butu man patinkanti suknele ne pas kiniecius, tai net neabejociau  g.gif

O kokia ta isrinktoji suknele? Ar matavotes ja? smile.gif Nes as turejau savo isrinktaja, net neabejojau, kad siusiuos is kinieciu, bet kai pamaciau originala atsoko visos fantazijos smile.gif

As siaip esu labai nusistacius pries nuoma, nebent tai butu keli simtai litu smile.gif Jusu vietoj (jei ta suknele imanoma rast LT) tai bandyciau pasiieskot parduodamos (o gal beieskant atsiras kita patinkanti?) arba rizikuoti.

As neberizikavau del to, kad, kaip minejau, net originalas nebuvo panasus i nuotrauka, o ka jau kalbeti apie kopija smile.gif pabandykit ivertinti visus imanomus "uz" ir "pries", ir paziuresit kuri puse nusvers smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 05, 21:49)
PS. is kokio puslapio uzsisakei? 4u.gif

Nusprendziau siutis Lietuvoj (bent dalyvausiu siuvimo procese) smile.gif kinieciai isrinktos sukneles nesiuna, o ir radau cia siuveja, kuri pasius uz padoria kaina smile.gif va cia ir buvo didziausias "pries" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 03 05, 21:54)
O kokia ta isrinktoji suknele? Ar matavotes ja? smile.gif Nes as turejau savo isrinktaja, net neabejojau, kad siusiuos is kinieciu, bet kai pamaciau originala atsoko visos fantazijos smile.gif

As siaip esu labai nusistacius pries nuoma, nebent tai butu keli simtai litu smile.gif Jusu vietoj (jei ta suknele imanoma rast LT) tai bandyciau pasiieskot parduodamos (o gal beieskant atsiras kita patinkanti?) arba rizikuoti.

As neberizikavau del to, kad, kaip minejau, net originalas nebuvo panasus i nuotrauka, o ka jau kalbeti apie kopija smile.gif pabandykit ivertinti visus imanomus "uz" ir "pries", ir paziuresit kuri puse nusvers smile.gif

na kiek praverciau LT salonu internetinius puslapius, niekur tokios sukneles nemaciau. ax.gif snd buvau uzsukus i viena nuoma, vaziuodama is darbo stabtelejau ir uzbegau. doh.gif tiesiog paziuret koks modeliukas man geriau tiktu ax.gif kaip Jus sakot uz kelis simtus litu buvo, bet... tikrai tokios jau labai atgyvenusios. rolleyes.gif todel nuoma uz nauja suknele ir dar jei padoresne, kaina gerokai sokteli. doh.gif todel ir galvoju, kad reik parsisiust.
Papildyta:

Nusprendziau siutis Lietuvoj (bent dalyvausiu siuvimo procese) smile.gif kinieciai isrinktos sukneles nesiuna, o ir radau cia siuveja, kuri pasius uz padoria kaina smile.gif va cia ir buvo didziausias "pries" smile.gif

turiu viena patyrusia, tikrai gerai siuvancia suveja, doh.gif deja. ji atsisake siusti pusta, nes sako per didelis vargas, o pinigeliai neatstoja toki varga doh.gif
Atsakyti
Tada bandykit siustis, bet kuo anksciau (kad jeigu ka, dar spetumete issinuomot kita smile.gif ) ir tik is patikimu smile.gif laikysim kumscius, kad atsiustu beveik identiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 03 05, 22:17)
Tada bandykit siustis, bet kuo anksciau (kad jeigu ka, dar spetumete issinuomot kita smile.gif ) ir tik is patikimu smile.gif laikysim kumscius, kad atsiustu beveik identiska  4u.gif

DEKUi uz palaikyma 4u.gif , dbr liko tik apsipresti doh.gif
Atsakyti
man jau artimiausiu metu turi fiti atsiusti..labai jaudinuos ir laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes siuntem internetu vyr. kostiuma, gavome klaiku, baisu tesiog, teko ismesti kainavo 100$
Gerai kad isgelbejo salonas Santa, greitai susiaurino viska, islygino, priderino, likome patenkinti, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2012 03 06, 14:27)
Mes siuntem internetu vyr. kostiuma, gavome klaiku,  baisu tesiog, teko ismesti kainavo 100$
Gerai kad isgelbejo salonas Santa, greitai susiaurino viska, islygino, priderino, likome patenkinti, rekomenduoju.

o kuo ji buvo basus ir klaikus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 03 06, 14:30)
o kuo ji buvo basus ir klaikus? g.gif

Pasiutas buvo visai ne is nuotraukos, audiniu kokybe prasta, kelniu viena koja persisuke, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2012 03 06, 15:15)
Pasiutas buvo visai ne is nuotraukos, audiniu kokybe prasta, kelniu viena koja persisuke, ir t.t.

o is kokios psl siuntete?
pasidalinkime konkretesne informacija..kad kiti nenusviltu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 06 kovo 2012 - 15:19
http://www.ebay.com/...=item2319d109c1
Is cia siunciausi, perskaiciau, kad cia patikima o gavosi snipstas. schmoll.gif
Atsakyti
Pagaliau išsiuntė mano suknelę iš Landybridal, siuvo 1,5 mėnesio.
Nu nežinau kaip jiems atrodo, rašiau kad vestuvės kovo 10 dieną doh.gif
Dabar laukiu su didžiausia baime ką gausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 03 06, 15:49)
Pagaliau išsiuntė mano suknelę iš Landybridal, siuvo 1,5 mėnesio.
Nu nežinau kaip jiems atrodo, rašiau kad vestuvės kovo 10 dieną  doh.gif
Dabar laukiu su didžiausia baime ką gausiu  unsure.gif

o foto nematet? g.gif
Atsakyti