Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Na taip, apačia tragiška... bet bendras vaizdas neblogas, žinoma, jums pačiai gyvai geriau matyti. Jei nepatinka - bandykit tartis, kad grąžintų pinigus. Juk per jūsų šventę turite ne tik gražiai atrodyti, bet ir jaustis gerai 4u.gif Vis dėlto, jei nuspręsite pasilikti, pamėginkite užtrauktuko dantukus permatoma žvake patrinti - mano irgi sunkiai darinėjosi, patryniau, tai dabar puikiai užsisega.
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 04 02, 16:06)
protariu  drinks_cheers.gif  nei vienos padorios sukneles cia nemaciau, visos kazkokie skudurai, ne kitaip  doh.gif

gaila nenufotkinau suknutes, kuria uzsakem, bet taisymui atidavem, nes per siauras virus buvo, per plati truputi apacia, bet siaip sukne grazi, graziai pasiuta, viskas ok (tik ne vestuvine ji zinoma), taciau greitu laiku is siuveju pasiimsim, snd primatavime buvo, tai isardytas virusa,s perisus uztrauktuka ir patrumpinti like, ir va tada butinai nufotkinsiu, bus sunke likus ta pati, tik pagal zmogu grynai pataisyta;)
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 04 02, 15:06)
protariu  drinks_cheers.gif  nei vienos padorios sukneles cia nemaciau, visos kazkokie skudurai, ne kitaip  doh.gif

Bet tu lygini nelygiaverčias nuotraukas. Juk tikrai skiriasi vaizdas kur fotografuota su paprastu fotoaparatu ir nepadailinus su fotošopu nuo nuotraukos, kurią darė profesionalus fotografas. Esu mačiusi originalių suknelių nuotraukas, kurias darė su paprastu fotoaparatu, o suknelės apvilktos ant medžiaginio manekeno ir vaizdas toli gražu ne džiuginantis buvo. O ir pačios originalios suknelės ant realių nuotakų ne visada atrodo taip, kaip ant perkarusios manekenės nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 04 02, 15:06)

Aš mačiau padorių suknelių. Lygiai taip pat ir salonuose mačiau tragiškų drapanų, už nenormalias kainas.. biggrin.gif
Nėra čia vieno ir teisingo atsakymo.. As manau, kad merginos, kurios siunčiasi, jau būna aplankiusios ne vieną saloną ir tokį sprendimą priima ne be reikalo smile.gif

Pati apėjau daug salonų. Dar reikia paieškoti tokių, kurie nuomoja originalias sukneles smile.gif O ir tos originalios dažnai pribloškia savo drapaniškumu.
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 02, 17:09)
Aš mačiau padorių suknelių. Lygiai taip pat ir salonuose mačiau tragiškų drapanų, už nenormalias kainas..  biggrin.gif
Nėra čia vieno ir teisingo atsakymo.. As manau, kad merginos, kurios siunčiasi, jau būna aplankiusios ne vieną saloną ir tokį sprendimą priima ne be reikalo smile.gif

Pati apėjau daug salonų. Dar reikia paieškoti tokių, kurie nuomoja originalias sukneles  smile.gif O ir tos originalios dažnai pribloškia savo drapaniškumu.

pritariu drinks_cheers.gif
per stipriai ir labai negraziai buvo pasakyta del tu ,,skuduru,,
as pati buvau apejusi nemazai salonu, ir tikrai teko pamatyti ir ten skuduru uz nemaza kaina, nunesiotu, papilkejusiu originaliu sukneliu, uz didele kaina
o pati atsisunciau is kinieciu ir manoji suknele pranoko nemazai panasiu sukneliu matytu salonuose, mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 02 balandžio 2012 - 17:17
Pati salone matavaus suknelę už tikrai didelę kainą, kuri nuo laiko, nešiojimo ir valymo buvo papilkėjus, vietomis pageltus.... Todėl salone tik išsirinkau modelį, o pačią suknelę siūna man smile.gif savaitgalį pirmas primatavimas buvo 4u.gif faina kai gali sekti kaip siuva tavo svajonių suknelę ax.gif pati esu labai smulkutė, todėl internetu užsakinėti nerizikuočiau smile.gif
Atsakyti
Nesupykit merginos čia tik mano nuomonė, bet paskutinės dvi suknelės, kurias mačiau, viena su gėlyte priekyje ir karoliukais virsuje kita su raudonais akcentais tragiškas vaizdelis.. doh.gif Kai sumoki nemažus pinigus tikiesi, kad gausi kokybišką daiktą, todėl labai reikia atsargiai rinktis ir žiūrėti žmonių atsiliepimus ir įvertinimus.
Atsakyti
as nepykstu uz teisybe mirksiukas.gif
as is vis pirma uzsisakiau po to ,tik radau tas temas doh.gif
o galvojau busi gudri....gausiu tai ka -matau uzsakydama doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, kuriam patiketi siuti savo suknele www.landybridal.com ar http://www_vogueweddingdress_com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2012 04 04, 17:52)
sveikutes, kuriam patiketi siuti savo suknele www.landybridal.com ar http://www_vogueweddingdress_com4u.gif

as rinkausi landybridal, nesigailiu
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 04, 23:12)
as rinkausi landybridal, nesigailiu

as irgi. likau 110 % patenkinta. bet cia as, kaip kitoms nezinau, nors linkeciau to paties 4u.gif
Atsakyti
sveikos. as ir planuojiu si men uzsisakyt suknele. gal kas zino jei pvz uzsisdakai suknele is landybridal uz kokius 200dol tai kiek gali atsieiti muitai? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti