Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Žinau, pamačiau aš tą variantą tik tada kai jau užsisakiusi buvau, tai jau ir laukiau su baime, kad ir man tokią staigmenėlę atsiųs. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, merginos smile.gif

Noreciau pasiteirauti jusu nuomones del sios sukneles is tidebuy.com:

http://www.tidebuy.c...201898.html#wvr

ka manote? man ji be galo grazi, tik nezinia, ar ja lygiai taip pat graziai pasius kinu siuvejai. Masciau, kad ji elementaresnio ir ne tokio imantraus modelio, tad gal nebus labai dideliu neatitikimu.. g.gif

Gal kuri jusu uzsisakinejo is sio puslapio kazka panasaus? Nezinau, ar rizikuoti, dar niekad nesu pirkusi rubu internetu.. blush2.gif

Beje, gal zinote, kaip sutvarkyti reikala, kad siunciantis is Kinijos i Lietuva nereiketu moketi muito mokescio? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 04 14, 16:30)
As dar graziu neriniuotu sukneliu ziurejau saite "Little Coral", ten brangokos jos,bet daug sukneliu parodyta kaip ju pasiutos. Bet gal verta siustis,nes ir atsilepimu apie ju puslapiuka buvo kazkur ,kad neblogos.. Neriniai brangus,uztai ir kaina tokia. doh.gif  smile.gif

Suklydau,saitas vad.Corals Bridal. Tai va,gal nuomoniu kas turit apie ji? smile.gif
Atsakyti

Ir Little coral, ir Coral Dress idetos tos pacios sukneliu foto,tipo kaip ju pasiutos, bet vienur pigesnes,kitur brangiau. Tai kaip suprast doh.gif smile.gif Vien zo,nera aiskumo
Atsakyti
Vakar parasiau laiska i Landybridal neiskentusi smile.gif Sake, kad suknute issius sios sav pabaigoje smile.gif Jetau kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 04 16, 12:48)
Ir Little coral, ir Coral Dress idetos tos pacios sukneliu foto,tipo kaip ju pasiutos, bet vienur pigesnes,kitur brangiau. Tai kaip suprast doh.gif  smile.gif Vien zo,nera aiskumo

Dauguma saitu vienodos foto, tik skirtingai pasiuna.. Rizika..
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 04 16, 12:58)
Vakar parasiau laiska i Landybridal neiskentusi smile.gif Sake, kad suknute issius sios sav pabaigoje smile.gif  Jetau kaip laukiu  bigsmile.gif

Kaip smagu, įsivaizduoju koks nerimas dabar kankina. ax.gif Laukiam rezultato, tikiuosi viskas bus puiku. 4u.gif
Atsakyti
Jurguras, nėrinius pirksiu iš privataus platintojo, ta siuvėja iš jo daugiausiai ir perka, vadinasi patikrinti jau, tikiuosi labai, kad patiks smile.gif
Atsakyti
sveikos. na as siandien pagaliau apsilankiau salonuos, kad galeciau sisirinkt man labiausiai tinkanti ir patinkanti modeliuka.
www.demetriosbride.com/index.php?page=details&styleID=121

kaip manaot ar rasiu ka panasaus landybridal ar milanoo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
kreipiuosi i jus pagalbos smile.gif radau keleta nerealiu sukneliu landybridal ir bijau, kad ju nepasius kaip reikiant, nes jos gan sudetingos 4u.gif tai pamaniau gal kuri kokiam kitam puslapyje bus uzmacius 4u.gif

Suknele 1

Suknele 2

Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 16, 18:43)
sveikos. na as siandien pagaliau apsilankiau salonuos, kad galeciau sisirinkt man labiausiai tinkanti ir patinkanti modeliuka.
www.demetriosbride.com/index.php?page=details&styleID=121

kaip manaot ar rasiu ka panasaus landybridal ar milanoo? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

landybridal tikrai yra sis modeliukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinyte @ 2012 04 16, 18:47)
Sveikos mergaites,
kreipiuosi i jus pagalbos smile.gif radau keleta nerealiu sukneliu landybridal ir bijau, kad ju nepasius kaip reikiant, nes jos gan sudetingos  4u.gif  tai pamaniau gal kuri kokiam kitam puslapyje bus uzmacius  4u.gif

Sukneles labai grazios smile.gif Jei atvirai, nemanau, kad kinietukai sugebes pasiuti ka nors panasaus smile.gif
Atsakyti