Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Renalta @ 2012 04 18, 11:43)
sveikos merginos, SOS PAGALBOS
turiu rimta beda , gal galesite padeti 
nusipirkau savo svajoniu suknele , bet ji pasiuta is sunkios medziagos dar papuosta ranku darbo gelemis zodziu ziauriai sunki ir siekia zeme
kai einu suknele pinasi tarp koju , kliuna ir labai sunku eiti
ilgio nelabai noriu trumpinti nes dings sukneles grozis ypac fotosesijos metu , bet eiti nuolat suemus visa suknele i abi rankas taip pat nebus vaizdo 
buvau pas siuveja bandeme deti lanka tai jis nepadeda,subliuksta nuo medziagos sunkumo 
gal kuri susidure su panasia problema ?
ar issirinko pusta suknele iki zemes ?ir kaip sekasi su ja eiti?
pasidalinkite patirtimi busimos zmonos ir zmonos

pas mane ta pati beda, lengvai pusta suknele bet su labai daug sluoksniu ir labai sunki, pinasi tarp koju, sunku eiti
lanku kategoriskai nenoriu, baisu man su lankais visos sukneles, beto turejau pasijoni su lankais, tai sukneles vaizda labai iskraipe, nors eiti nebetrukde, bet buvau kaip tortas !! ar yra kokia iseitis kaip isvengti tu lanku bet kartu ir palengvinti ejima kad ji taip nesipintu palei kojas verysad.gif

arba dar pataisysiu klausima, gal zinote kokio tipo turi buti pasijonis kad nepakeistu sukneles matmenu, tai yra jos pustumo nepadidintu, bet tik po apacia taip prilaikytu medziaga kad ji nebesipintu po kojomis ?
turejau va toki pasijoni
user posted image
tai labai ispute suknele verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 19 balandžio 2012 - 13:02
QUOTE(~Puma~ @ 2012 04 19, 11:32)
Sveiki smile.gif užsisakiau ir aš suknelę iš e-bay. Užsakiau 04-06, vakar ją gavau  4u.gif  https://picasaweb.go...feat=directlink čia galima pamatyti patį modeliuką. Likau labai patenkinta  smile.gif  Kaip suknute atrodo ant manęs įdėsiu truputį vėliau, kadangi laukiu dar kol atsiųs pasijonį  smile.gif

O pas kokį pardavėją pirkote? Gal galėtumėte įmesti jo nuorodą?
Atsakyti
na as tai va toliau ieskau savo sukneles biski pigiau, nes landybridal ji su atsiuntimu kainuoja 375dol. vienas paradvejas is ebay man pasiule pasiuti uz 180+30 uz siuntima, tai dar pora is ebay pardaveju parasysiu kad galeciau palygint ir ziuresiu kur pigiau gausis. tik va kad ebay i diena galima isiust tik viena zinute kazkodel ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 19, 17:09)
na as tai va toliau ieskau savo sukneles biski pigiau, nes landybridal ji su atsiuntimu kainuoja 375dol. vienas paradvejas is ebay man pasiule pasiuti uz 180+30 uz siuntima, tai dar pora is ebay pardaveju parasysiu kad galeciau palygint ir ziuresiu kur pigiau gausis. tik va kad ebay i diena galima isiust tik viena zinute kazkodel  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tik nepradėkit rinktis pagal kainą - rinkitės tik pagal atsiliepimus 4u.gif aš skūpi - mokėjau du kartus blush2.gif
Atsakyti
Teisingai rasiuxe sako. 4u.gif Labai atsargiai rinkitės, kad vėliau mažiau nervų būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
na kolkas tas kuris siulo uz 210dol su atsisiuntimu tai siulo atsiundinet siuvimo eigoj foto ir kas nepatiktu tai taisisi kol tiks, seip atsiliepimai neblogi, nes feedback tik 99.8, da dviem parasysiu kuriu atsiliemai 100 geri. na istiesu moket 370dol. man biski brangoka, nes jei muitas ta nemazai atseis tai gausis beveik nuomos kaina. seip ziurejau landybridal atstovai ebay psl savo sukneles pardavineja biski pigiau nei savo psl. na ziuresiu kaip gausis. na o jus savo sukneles stebejot eigoj kol dar nebuvo isiunte blush2.gif blush2.gif ax.gif ar taise jei kas jum nepatiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 19, 17:56)
na kolkas tas kuris siulo  uz 210dol su atsisiuntimu tai siulo atsiundinet siuvimo eigoj foto ir kas nepatiktu tai taisisi kol tiks, seip atsiliepimai neblogi, nes feedback tik 99.8, da dviem parasysiu kuriu atsiliemai 100 geri. na istiesu moket 370dol. man biski brangoka,  nes jei muitas ta nemazai atseis tai gausis beveik nuomos kaina. seip ziurejau landybridal atstovai ebay psl savo sukneles pardavineja biski pigiau nei savo psl. na ziuresiu kaip gausis. na o jus savo sukneles stebejot eigoj kol dar  nebuvo isiunte  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif  ar taise jei kas jum nepatiko? ax.gif

Man zadejo siusti,bet nei vienos foto negavau smile.gif) Ir kai jau pradejau rasinet kur nuotraukos ir pati suknele kodel neissiusta tai jie staigiai issiunte ir apie foto isvis nieko nerase g.gif
Atsakyti
na nzn tarsiuos kad iskart siustu kaip atrodo ta siuknele ir pan. na is landybrdal net neesi tikras kad gausi tai ka uzisisakiai, tai ir cia bhet kuriuo atvejiu islieka blink.gif blink.gif na bet tikuos kad gausiu ka pigiau nei 370dol ir ne tokia jau prasta preke blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 19, 20:20)
na nzn tarsiuos kad iskart siustu kaip atrodo ta siuknele ir pan. na is landybrdal net neesi tikras kad gausi tai ka uzisisakiai, tai ir cia bhet kuriuo atvejiu islieka blink.gif  blink.gif  na bet tikuos kad gausiu ka pigiau nei 370dol ir ne tokia jau prasta preke blush2.gif  blush2.gif

As taip pat prasiau, kad atsiustu nuotraukas ir tai kelis kartus pakartojau, deja, jokiu nuotrauku nesulaukiau biggrin.gif jie daug ko prizada, kad tik uzsisakytum ju preke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzez: 19 balandžio 2012 - 19:30
na ziuresiu pagal atsiliepimus ir pan, dar keletam parasiau ar gali tokia kokios as noriu pasiuti, tai kitas paradvejas siuolo uz 180 jau su pasijoniu ir sleifu. na aziuresiu ka dar vienas atsakys, reiks rinktis ir aisku visad islieka rizika kad gausi ne ta ka norejai, nors ir nuomos salone gali vestuviu diena gauti jau gana nudeveta suknele, na bet tikuos pasiseks, kai uzsisakysiu pranesiu kaip sekas ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes busimos nuotakos 4u.gif

as dar tik renkuosi suknele, kadangi gyvenu ne LT tai nelabai yra galimybes man po tuos salonus lakstyti verysad.gif
Kaip manot ar kinai galetu normaliai pasiuti sias sukneles :

http://www.landybrid...e-h5mk0122.html

http://www.tidebuy.c...ampaign=1753180 sita man labai labai wub.gif

http://www.tidebuy.c...le-1735298.html

O gal kas bandet www.tidebuy.com, ar ju sukneles kokybiskos? gal tada apsimoketu is ju sakytis nes kainos tai nesikandzioja ax.gif

Dekui uz atsakymus
4u.gif
Atsakyti
Mano drauge kelias sukneles yra siuntusi. Dar pries metus, kokybe sukneliu buvo tikrai ispudinga! O dabar jau prastesnes.

O del jusu sukneliu, tai sunku pasakyti, neriniai cia, gan rizikinga smile.gif Jeigu paklius "nagingesnis" kinietukas, gal ir gerai padarys smile.gif
Atsakyti