QUOTE(Renalta @ 2012 04 18, 11:43)
sveikos merginos, SOS PAGALBOS
turiu rimta beda , gal galesite padeti
nusipirkau savo svajoniu suknele , bet ji pasiuta is sunkios medziagos dar papuosta ranku darbo gelemis zodziu ziauriai sunki ir siekia zeme
kai einu suknele pinasi tarp koju , kliuna ir labai sunku eiti
ilgio nelabai noriu trumpinti nes dings sukneles grozis ypac fotosesijos metu , bet eiti nuolat suemus visa suknele i abi rankas taip pat nebus vaizdo
buvau pas siuveja bandeme deti lanka tai jis nepadeda,subliuksta nuo medziagos sunkumo
gal kuri susidure su panasia problema ?
ar issirinko pusta suknele iki zemes ?ir kaip sekasi su ja eiti?
pasidalinkite patirtimi busimos zmonos ir zmonos
turiu rimta beda , gal galesite padeti
nusipirkau savo svajoniu suknele , bet ji pasiuta is sunkios medziagos dar papuosta ranku darbo gelemis zodziu ziauriai sunki ir siekia zeme
kai einu suknele pinasi tarp koju , kliuna ir labai sunku eiti
ilgio nelabai noriu trumpinti nes dings sukneles grozis ypac fotosesijos metu , bet eiti nuolat suemus visa suknele i abi rankas taip pat nebus vaizdo
buvau pas siuveja bandeme deti lanka tai jis nepadeda,subliuksta nuo medziagos sunkumo
gal kuri susidure su panasia problema ?
ar issirinko pusta suknele iki zemes ?ir kaip sekasi su ja eiti?
pasidalinkite patirtimi busimos zmonos ir zmonos
pas mane ta pati beda, lengvai pusta suknele bet su labai daug sluoksniu ir labai sunki, pinasi tarp koju, sunku eiti
lanku kategoriskai nenoriu, baisu man su lankais visos sukneles, beto turejau pasijoni su lankais, tai sukneles vaizda labai iskraipe, nors eiti nebetrukde, bet buvau kaip tortas !! ar yra kokia iseitis kaip isvengti tu lanku bet kartu ir palengvinti ejima kad ji taip nesipintu palei kojas

arba dar pataisysiu klausima, gal zinote kokio tipo turi buti pasijonis kad nepakeistu sukneles matmenu, tai yra jos pustumo nepadidintu, bet tik po apacia taip prilaikytu medziaga kad ji nebesipintu po kojomis ?
turejau va toki pasijoni

tai labai ispute suknele