Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Sveikos. ieskau kas parduoda kuklia (geriausiai butu be visokiu bizguciu) graikisko stiliaus vestuvine suknele. kaina iki 300lt. ugis 174cm, dydis S. laukiu nuotrauku emeilu ingriiid@inbox.lt
Aciu
Atsakyti
Labuks, busimos nuotakos!

Jei kas skaite sena tema gal ir prisimena mane, as labai sekmingai savo suknele isigijau internetu.

O dabar suknele uzsisake busima giminaite. Stai SIA is Tidebuy. Siandien gavo... atkeliavo pas mane pasiguost. Tragedija sad.gif Suknele viso kaimo atnesiota garantuotai. Medziaga plystanti. Jau taip atgrubnagiskai padaryta. Yra demiu, pazastys geltonos. Siulai issipesioje. Karoliukai - viena baisi tragedija, rankoves tragiskos. Issitraukiau saviske suknele palygint - mano, net ir gerai nukamuota per vestuves, nesulyginama, medziaga grazi, balta, o jos sukneles nutrinta, plystanti, pilka r visa kimbanti. Prifotkinom, issiuntem skunda, dabar kovosim del pinigu grazinimo. Jauciau pareiga ispet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 25 gegužės 2012 - 00:59
Sveikos, sakykite gal esate kas nors esate užsisakę suknutę iš cia?
Jei aš teisingai suprantu panašu, jog čia orginalai suknelių, ar aš klystu? nes ir kainos gerokai skiriasi nei ta pati suknele iš tidebye ar landybridal. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2012 05 26, 16:29)
Sveikos, sakykite gal esate kas nors esate užsisakę suknutę iš cia?
Jei aš teisingai suprantu panašu, jog čia orginalai suknelių, ar aš klystu? nes ir kainos gerokai skiriasi nei ta pati suknele iš tidebye ar landybridal.  ax.gif

Pati sau atsakysiu, jie taip pat siūna pagal orginalą ax.gif tik nesuprantu kodėl kainos siekia net 2000 Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 26 gegužės 2012 - 16:24
sveikos merginos, norejau patarti visoms kas dar neuzsisake sukneliu, pabandyti nuvaziuoti i gariunus, siandien ten maciau nuostabiu sukneliu, ir pati labai pasigailejau kad uzsakinejau is landybridals, nes suknele man kainavo labai nemazai -900 su virs litu, nors ir pasiuvo graziai, bet neriniai prie kaklo , tiksliau ne neriniai, o gipiuras, siaubingai kieti, ir labai trina, negaliu isbuti suknele ne 5 minuciu, grauzia, trina, kaklas visas raudonas, o siandien po gariunus vaiksciodama tikrai maciau labai graziu variantu tenais, tad netingekit pasidairyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na va, sulaukiau ir as savo sukneles is vogueweddingdress.com smile.gif Pasiuvo lb greitai, per pora sav (tiesa, cia vakarines dalies trumpa suknute), bet pamaciau tik nesenai, nes parsiunte i tevu namus kitame mieste...Na ka galiu pasakyt - super, likau patenkinta thumbup.gif medziaga kokybiska, pasiuvimas dailus, jokiu kringeliu ir pan, pataisymas irgi be priekaistu padarytas (prasiau kad su gelemis butu ne puse, o visa sleikute per peti). Tiesa, ispudi gadino tai, kad as prisiskaicius patarimu nusiunciau savo ismatavimus pridejus po pora cm visur, kad del viso pikto butu galima pataisyti. Tai gavos per plati suknute, buciau siuntus tip top savo ismatavimus butu buve pats tas doh.gif tai dabar pridaviau siuvejei kad susiaurintu perkrutine ir liemeni. http://www_voguewedd...ress-sh068.html sakiausi stai sia suknute, tai gavau lygiai tokia pat kaip nuotraukoj, o gal net dailesne, nes cia is galo tas sijonas nesiziuri, plius dar sleikute kaip minejau visa su gelem padare smile.gif Zodziu asmeniskai as likau labai patenkinta, pasiuvo greit, kokybiskai ir net nereikejo moketi uz pataisyma ir siuntima thumbup.gif Net mano busimas vyrelis pripazino, jog klydo sakydamas, kad is kinieciu siustis nesamone:)
Atsakyti
Labas, būsimosios nuotakos!
Perskaičiau visą temą, bet vis tiek abejoju ar rizikuoti siųstis suknelę internetu.

Kažkuri mergina ir ebay puslapio siuntėsi iš xinyuan51882010 pardavėjo ir gavo nuostabią suknelę. Kainos tikrai nesikandžioja, o ir yra labai gražių modelių. Pats kinietukas bendrauja tikrai gražiai, atrašo greitai, o ir tvirtina, kad jei suknelė netiks, bus galima ją gražinti.
Gal dar kas su juo susidūrę esate?
Papildyta:
Tiesa, dar vienas klausimėlis. Dauguma rašote, kad labai svarbu, iš kokios medžiagos bus suknelė. Bet aš apie medžiagas visai nieko nenusimanau. Tai kokios medžiagos yra gerai, ir kokios blogai? smile.gif
Atsakyti
sveikos. na va db dar nekantriau laukiu savo sukneles. pries savaite man parase pardavejas ir paparase mano tel. nr kad galetu isiust sunkele. as jam ji nusiunciau ir paprasiau atsiust foto sukneles ir priminiau kad suknele turi but ne viena, zodziu priedai svarkelis, pasijonis ir veliumas. pries pora dienu jam parasiau ir pakliausiau ar suknele jau isiusta nes vis foto natsiuncia, jis atrase, kad dar ne, taciau siandien gaunu laiska sorry ji jua isiusta blink.gif blink.gif blink.gif ir dave DHl sekimo nr, bet kazko man nerodo ji ivedus. sake suknele turetu atkeliaut po 3-5 dienu. g.gif g.gif tai tiesa kazkas sake, kad ne visad tas foto ir atsiuncia is anksto. na suknele uzsisakiau pries 4 sav, o siuvo 2. dabar laukiu ir jaudinuos blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 06 01, 19:12)
sveikos. na va db dar nekantriau laukiu savo sukneles. pries savaite man parase pardavejas ir paparase mano tel. nr  kad galetu isiust sunkele. as jam ji nusiunciau ir paprasiau atsiust foto sukneles ir priminiau kad suknele turi but ne viena, zodziu priedai svarkelis, pasijonis ir veliumas. pries pora dienu jam parasiau ir pakliausiau ar suknele jau isiusta nes vis foto natsiuncia, jis atrase, kad dar ne, taciau siandien gaunu laiska sorry ji jua isiusta  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir dave DHl sekimo nr, bet kazko man nerodo ji ivedus. sake suknele turetu atkeliaut po 3-5 dienu. g.gif  g.gif  tai tiesa kazkas sake, kad ne visad tas foto ir atsiuncia is anksto. na suknele uzsisakiau pries 4 sav, o siuvo 2. dabar laukiu ir jaudinuos blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nu va,jiems dar matot reikia iki fabriko nueiti nufotkinti,tai jie turbut tingi;) na,tikiuosi viskas bus ok 4u.gif o as kita savaite jau taip pat turiu gauti saviske is landybridal wub.gif
Atsakyti
Mes tai vis dar kovojam, kad pinigus grazintu doh.gif Pradzioj pasiule $10 atiduot ir patiems issiskalbt suknele biggrin.gif Siandien jau siulo $20 ir patiems issiskalbt, mat jie labai sunkiai dirba, stresas jiem, uztai gal cia taip isejo. Atrasiau baisesni negu baisu emeila, prizadejau paviesint nuotraukas per bulvarinius laikrascius, jei staigiai neatiduos pinigu. Kosmaras doh.gif

Ar kuri kita nepatenkinta sugebejot atgaut pinigus is ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 02 birželio 2012 - 12:27
QUOTE(biti atskrend @ 2012 06 02, 12:26)
Mes tai vis dar kovojam, kad pinigus grazintu  doh.gif Pradzioj pasiule $10 atiduot ir patiems issiskalbt suknele  biggrin.gif Siandien jau siulo $20 ir patiems issiskalbt, mat jie labai sunkiai dirba, stresas jiem, uztai gal cia taip isejo. Atrasiau baisesni negu baisu emeila, prizadejau paviesint nuotraukas per bulvarinius laikrascius, jei staigiai neatiduos pinigu. Kosmaras  doh.gif

Ar kuri kita nepatenkinta sugebejot atgaut pinigus is ju?

sese is tidebuy irgi gavo baisia suknele pamerges, tai net nejo i kalbas del pinigu grazinimo, tai mum gaila nervu ir laiko su jais kovot, nors gal ir reikejo... schmoll.gif
Atsakyti
na va atsekiau siandien savo suknele, jei nebuciau pradejus ieskot tai ir neaisku kada as ja buciau gavus, penktadieni jau buvo vilnui, o paskiau dhl siuntos atidave dpd kurjeriams, bet kai paskambinau isiaiskinau, kad adresas ar tel. nr buvo uzrasytas neteisingai tai uztat dar neatveze, sake ryt atves, tai jau laukia manes dar viena nerimo naktis blink.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti