Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

labas rytas 4u.gif neturiu ka papasakoti, nebent kad jau taip atsibodo dirbti, mintys visai kitu doh.gif
Vis įlendu pažiūrėti kaip čia mūsų kovinukes laikosi, matau jau indry ledai pajudejo bigsmile.gif Lauksim žinių mirksiukas.gif

Apie diržus klauset kazkuri, buvau pasimatuoti dirza, na suprantu kaip su juo vaikscioti, o kaip sedeti ne schmoll.gif as dirbu sedima darba, dabar stengiuosi daug nevaiskcioti, namie po drabo paguleti pasikisus pagalve po užpakaliu, nes tikiuosi kad gimda pakils.. tai ir nepirkau kol kas to dirzo, nupirkau kelnaites su prilaikanciu tokiu gumu, su jomis vieną dieną teištvėriau darbe, nes spaudžia į antros dienos puse man viska, nezinau ar cia gerai darau kad nieko nenesioju prilaikancio, ginė rekomendavo pradeti nesioti g.gif nu bet ziauriai nepatogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 07 kovo 2012 - 10:23
QUOTE(Madissa @ 2012 03 07, 11:21)
labas rytas  4u.gif neturiu ka papasakoti, nebent kad jau taip atsibodo dirbti, mintys visai kitu  doh.gif
Vis įlendu pažiūrėti kaip čia mūsų kovinukes laikosi, matau jau indry ledai pajudejo  bigsmile.gif Lauksim žinių  mirksiukas.gif

Apie diržus klauset kazkuri, buvau pasimatuoti dirza, na suprantu kaip su juo vaikscioti, o kaip sedeti ne  schmoll.gif as dirbu sedima darba, dabar stengiuosi daug nevaiskcioti, namie po drabo paguleti pasikisus pagalve po užpakaliu, nes tikiuosi kad gimda pakils.. tai ir nepirkau kol kas to dirzo, nupirkau kelnaites su prilaikanciu tokiu gumu, su jomis vieną dieną teištvėriau darbe, nes spaudžia į antros dienos puse man viska, nezinau ar cia gerai darau kad nieko nenesioju prilaikancio, ginė rekomendavo pradeti nesioti  g.gif nu bet ziauriai nepatogu

Labas rytas mergytės
aš dirža ne pirkau, man padovanojo, bet kol kas taip pat nematau prasmes nešioti į darba , kai sedimas darbas, be to diržą reikia detis atsigulus, o jei eiti į WC tai dirža reikia po kelnaičiu , ant kuno deti ?! g.gif
va kai buvo pasivaikščioti prie juros uždėjau ir tikrai mažiau nugara skaudėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 07 kovo 2012 - 11:00
indry, lengvai ir greitai.. wub.gif

Rožyt, jau ir tau jau tuoj tuoj susitikimas. tik šiek tiek luktelt ir beliko wub.gif

olialia, diržą dedu ant nuogo kūno. juk ir į wc norisi nueiti, o jei dėsies ant apatinio trikotažo, diržą teks judinti ir jis daugiau trukdyti prades nei naudos duos. nebent turi galimybę kiekvienakart atsigulus iš naujo užsisegt diržą. 4u.gif

man totalus nemieganaktis. šiaip ne tai užsnūdau apie pusę keturių, o po šešių vyras darban kėlėsi, tai paskui dar nulūžau kelioms valandoms.

valerie, sveikinu nusispalvinus wub.gif

rytas 4u.gif
Atsakyti
INDRY lauksim ziniu is taves o jei cia ta dienele tai linkiu lengvo gimdymo

o mano bernuzelis mano manymu net negalvoja pajudet is pilvelio...lauksim toliau

labas rytas burbuliukes
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 07, 06:31)
Labas rytas smile.gif  smile.gif  smile.gif

merginos, 6h pilve kazkoki garsa POKST isgirdau, bet vandenys nebego, paskui tokie kaip MMM skausmai kas 10 min., atsikeliau i WC lygtai siltas vandenukas pabego per kojas bet nelabai daug.

GAL JAU ISAUSO TA DIENA???????????

Man TRAKST buvo ir tada parejo vandenys,skausmeliai is kart daznesni,bet cia ne esme.Ta pacia diena turejau J.Tai kuo lengviau tau ! Kaip faina,turesim dar viena leliuka bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
o as jau isivaziavau i gulejimo ir tingejimo rezima lotuliukas.gif

Indry, oi laukiam is taves ziniu. Rozyt, tu antra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 07, 08:31)
Labas rytas smile.gif  smile.gif  smile.gif
merginos, 6h pilve kazkoki garsa POKST isgirdau, bet vandenys nebego, paskui tokie kaip MMM skausmai kas 10 min., atsikeliau i WC lygtai siltas vandenukas pabego per kojas bet nelabai daug.
GAL JAU ISAUSO TA DIENA???????????

Spaudžiu kumštukus, kad viskas lengvai ir sklandžiai. Gražaus susitikimo, nes jis tikrai jau ne už kalnų biggrin.gif
Atsakyti
Įmečiau kai ką į albumiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 03 06, 16:27)
Liepe Bykova man jau dirza nesioti, nes pilvukas nemazas. Kazkas rasete, kad jau nesiojate. Gal paporinsite kaip issirinkti, i ka atkreipti demesi ir kur jus pirkote.

Gavau kažkokį diržą iš sesers, bet dar net nežiūrėjau. Ji nenešiojo, nes pilvukas nebuvo labai didelis. Na reikės pabandyti šiandien užsidėti. Bet šiandien namuose sukinėsiuos, tai nepavyks jo išbandyti 100 proc. Juk diržas labiau reikalingas vaikščiojant. Praėjusį savaitgalį daug vaikštinėjau, tai nugarą šiek tiek maudė. Reiks išbandyti diržą ilgame pasivaikščiojime, tada parašysiu, kas ir kaip.

Va šitą diržą turiu: http://chezellelinge..._waist_band.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 07 kovo 2012 - 14:10
siandien pasidariau namuose fotosesija,net nuotaika pakilo.. ikelsiu nuotraukeliu ir nusprendziau kad po 24 gimdau tongue.gif tongue.gif tongue.gif nes noriu labai dideliam baliuj sudalyvaut butent 24 diena

nuotraukeles sukeltos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 07 kovo 2012 - 15:01
Labukas mergaiciukes, isiverziau labai trumpam pas jus, jei pamenate skelbeme paramos akcija Afroditei69 taigi

Naujienos apie Afrodites paramos akcija: Siai dienai suaukota £11,993.22Lt. Jus nuostabios ir aciu be galo Afrodite ir Keberiokst vardu wub.gif Bet mums dar truksta apie 2000-liu blush2.gif Kaip zinot Afrodite turi daugiau bedu nei tik su IVF susije reikalai ir labai prasau jusu kas dar gali skirti kad ir maza dalele kad Afrodite turetu sanca pasiekti savo svajone 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=811877
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Siandien buvau TA, viskas mums gerai, augam gerai atitinkam 19 sav. sveriam jau 275 gr., pamatavo visa leliuka, paziurejo organus, viskas yra gerai, mojavo man savo rankyte mano princas wub.gif Gydytoja pasake, kad bus berniukas jau 100 procentu ax.gif
Atsakyti