Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 03 07, 19:13)
O tu tuos bumsiukus jauti daznai, ar buna kad pvz kokia diena visiskai tylu?  g.gif  Matai, baigiu nusokt nuo proto belaukdama  biggrin.gif

nusiramink juk dar neturi jausti stiprius bumsiukus ir kiekviena diena juk dar leliukas mazas ir del to dar tiek nejauciam, nu sakyciau as tik pries kokias dvi dienas pradejau jausti aiskiai ir vakar ir siandien, iki tol beveik visa laika tylu buvo. o ksda tau pas gine?
Atsakyti
labas rytas

Beta, sveikinimai 4u.gif
turbūt ir jau kitas mamytes reikia sveikinti? tai sveikinam, sveikinam smile.gif

kaip kovojate su mėšlungiu? paskutiniu metu nevartoju jokių vitaminų, tik magnį pageriu. bet mėšlungis nenori trauktis. būna ryte nesutraukia, apsidžiaugiu, bet tada kitą rytą taip suriečia, kad.... kažkurią naktį teko keltis ir bandyti vaikščioti su marmurine koja...
šiaip atrodo viskas gerai. labai laukiu pavasario, tos bundančios gamtos, pradėjusios lįsti iš po žemių/šiukšlių žalumos, to pavasario kvapo....

Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif
Su kovo 8 mus visas oro_buckis.gif
Atsakyti
Visas easamas ir būsimas mamytes su moters diena! smile.gif
Pasislėpusi, gal tada didesnės magnio dozės reikia? Įsigudrinau išgerti prieš eidama miegoti, tai bent miegas normalus, kiek įmanoma, tapo. O dėl vitaminų... aš pati buvau aptingusi, gal pora savaičių numečiau juos, kol eidama per gydytojus dėl silpnumo ir širdies daužymosi gavau nurodymą taip daugiau nedaryti.
Ir dar bėdų turiu unsure.gif Kuo toliau, tuo labaiu skauda kelių sąnarius, naktį ištinstančius pirštus taip pat pradėjo skaudenti, o šiandien dar ir riešo sąnarį nemaloniai pradėjau jausti... Jums nebuvo problemų su sąnariais? Kažin kokią medžiagą per sparčiai iš manęs siurbia, kad tokie dalykai dedasi... doh.gif
Atsakyti
labas rytas,

bendrakeleives, prisiduokite, prasau, kai is tulpiu lavinos islysite mirksiukas.gif siankt blogai miegojau, varciausi, kaip naktis, taip vaidenasi begants vandenys ir pan. doh.gif bet nieko, dienomis stengiuosi atsidziaugti paskutinemis dienelemis su pilvuku wub.gif

del sanariu, deja, negaliu nieko patarti. Skauda man kelena viena jau apie menesi, ne sanari, o kazkur salia, bet visus tuos menkus nepatogumus nurasau nestumui ax.gif ir pirstai ryte patirpe, ir pedos patine vakarais ypac, bet pagimdysim, praeis 4u.gif
Atsakyti
Su kovo 8 visas 4u.gif

Mes su pilvuku vis dar cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 08, 10:45)
Su kovo 8 visas  4u.gif
Mes su pilvuku vis dar cia  doh.gif

o Indry dar nesidziaugia stebukleliu ant ranku? rolleyes.gif
Atsakyti
Visas visas su Kovo 8 wub.gif

Indry turbūt jau supuoja savo mažuliuką wub.gif

Rožele 4u.gif

Dėl sąnarių, man jie pradžioje skaudėjo, sakiau galėjau nurašyti pirmam neštumo požymiui, bet vėliau praėjo g.gif tikiuosi ir nepasikartos, nemalonus skausmas schmoll.gif o ką tokiu atvėju daryti neturi žalio supratimo doh.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS NESTUKES SU KOVO 8 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O pas mane irgi beda, pries pora savaiciu ramiai sau bevaikstant pradejo peda skaudeti, prie pirstu, nei pasinarinau, visiskai nieko, blink.gif kita diena patino viena vieta netoli pirstu, tai vaikscioti galiu tik slubuodama. Kai nevaikstau lyg ir praeina, bet juk negulesiu pastoviai lovoje. Ryt einu pas gydytoja, kazin ka pasakys g.gif Ar kas nors kanors panasaus esat girdejusi, kad nestumo metu taip butu?
Atsakyti
Labas rytas,

Su kovo 8-aja visas 4u.gif

angeliukkkeee, nepergyvenk, buna viena diena aktyvesni bumpsiukai, kita diena ramiau. Bent jau man.

Pasislepusi, padidink magnio doze ir isgerk pries miega. Turetu padeti.
Man taip pat visur paskaudena, ypac nakti jauciu. Ir pirstai ranku pabrinksta, teko net vestuvini zieda nusiimti, o 18 metu nebuvau jo net pajudinusi.

O kaip Jusu pilvukai? Maniskis toks didelis, kad net neisivaizduoju koks jis pataps dar per likusius 4 menesius.
Atsakyti
pirma visas musu skyrelio mergytes su moteru dienele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

koleges as ir dar su jum... toliau tesiu puskavimus ramuma tam fronte,o Myciute man ir vaidenasi del tu vandenu nes be ikloto tai negaliu niekur pajudet

turbut jau INDRY supuoja
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 07, 23:45)
Su kovo 8 visas  4u.gif
Mes su pilvuku vis dar cia  doh.gif

Ilindau pasicekavint gal jau? wub.gif Neskuba mazyle, na nieko, jau labai greitai.. mirksiukas.gif Sekmes gimdyme, mieloji! wub.gif
Atsakyti