Biskvitui (galite kepti pagal savo pamėgtą receptą):
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.
Atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
3 pok.įvairių rūšių žėlė (kivių,vyšnių ir persikų)
Atskiruose induose pasigaminame želę pagal instrukciją nurodytą ant pakelio, tik pilame mažiau vandens negu nurodyta.Žėlė turi būti gana tvirta kad galima būtų gabaliukais supjaustyti.Pastatome sustingti, kai sustingsta supjaustome gabaliukais.
40 gr.želatinos
Želatiną užpilame 100 ml šalto virinto vandens ir pastatome išbrinkti.
450 gr švelnios varškės
450 gr. grietinės
150 g cukraus
Varškę ir grietinę išplakame su cukrumi.
Ištirpiname išbrinkusią želatiną, atvėsiname ir plona srovele supilame į kremą.
Viską gerai išmaišome.
Jei tortą puošite su želė tai reiks palikti jos papuošimui.
Dabar surenkame tortą.Imame formą tortui (kurį nusiima) išklojame su maistine plėvele.
Dedame gabaliukus biskvito ir gabaliukus želė.
Užpilame dalį mūsų kremo.Ant viršaus vėl dedame biskvitą ir želė, ir taip kartojame kol nesibaigs kremas.Papuošiame.
Statome į šaldytuvą sustingimui.


