Na ir aš pasidalinsiu savo labai paprastu receptu, kurį pavadinau tortas "Iš akies"  

  Kadangi kruopščiai visko nematavau  
 Reikės:2 pakelių žele (aš naudojau aviečių ir kivių)
1 pakelio želatinos (Dr. Oetker)
~400ml. geriamo jogurto (naudojau aviečių)
Du šaukštai cukraus
Truputis vanilinio cukraus
Apelsinas
Ir lygiai 10 vynuogių  
 Gaminimo eiga:Aviečių žele ištirpinti ~300ml vandens kiekyje. Supilti mažiau negu pusę į formą, laukti kol sustings. Sudėti vaisius, vynuoges pjoviau per puse. Tada užpilti labai mažu kiekiu žele, kad vos apsemtų vaisius, laukti kol sustings, o tada pilti likutį  

  Toliau ištirpinti kivių žele (300ml vandens), ir supilti ant pirmojo, jau sustingusios sluoksnio,aš visos nepyliau, pasilikau truputį ir sušaldžiau atskirame indelyje, kad galėčiau įdėti gabalėlių į jogurtinį sluoksnį. Jį darant sunaudojau pakelį želatinos, kurią iš pradžių išbrinkinau, tada pašildžiau ir supyliau į jogurtą. Į masę įdėjau cukrų ir vanilinį cukrų, įpjausčiau apelsino ir supjausčiau likusią kivių žele  
 Viskas labai paprasta, bet buvo skanu  
 