Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 25, 12:45)
Merginos, as soke! Man kai nueme tvarsti apacioje tai pas mane nosis kaip Maiklo Dzeksono atrodo, kaip pas koki vampyra, ir net lupa virsutine pasitempusi, atrodau kaip triusiukas ! Juk cia praeis, taip? Nosyte turi nusileisti? Nebusiu kaip parselis? doh.gif  doh.gif  doh.gif

vat kai patiri savo kailiuku, tik tada ir supranti apie ka visas forumas mirga... smile.gif
manot cia senbuves siaip sau tauskia ir pavydi kad kitos taps grazios.... laikykis, po kokiu 2 sav vaizdas prades kiek normaleti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 25, 12:45)
Merginos, as soke! Man kai nueme tvarsti apacioje tai pas mane nosis kaip Maiklo Dzeksono atrodo, kaip pas koki vampyra, ir net lupa virsutine pasitempusi, atrodau kaip triusiukas ! Juk cia praeis, taip? Nosyte turi nusileisti? Nebusiu kaip parselis? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jums tikriausiai trumpino nosyte..? ir beja priminkit pas ka operavotes..? O as kai pirma karta po operacijos pamaciau savo nosi buvau laaabai laiminga, bet laikui begant ir patinimams slugstant pradejo lyst visokie velniai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 04 25, 14:51)
Jums tikriausiai trumpino nosyte..? ir beja priminkit pas ka operavotes..? O as kai pirma karta po operacijos pamaciau savo nosi buvau laaabai laiminga, bet laikui begant ir patinimams slugstant pradejo lyst visokie velniai.. verysad.gif

Na, kaip cia pasakius, netrumpino, pas mane nosis buvo kaip as sakau kaip kamuoliukas, apvali tokia, tai ja man koregavo, kad gautusi tiesi, grazi. Operavausi pas Viksraiti. gal jus turit omeny kai itvara jau nueme ir pamatet visuma? Nes as matau tik nosytes apacia, mane tik vakar operavo
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 04 25, 12:51)
vat kai patiri savo kailiuku, tik tada ir supranti apie ka visas forumas mirga... smile.gif
manot cia senbuves siaip sau tauskia ir pavydi kad kitos taps grazios....  laikykis, po kokiu 2 sav vaizdas prades kiek normaleti wink.gif

Tai, manote, man nosies galiukas nusiles? Tikrai nebus toks kos dabar riestas? unsure.gif
Atsakyti
kazkiek tikrai nusileis, man nusileido netgi kiek perdaug nei buciau norejusi wink.gif gyvenkit ramiai, kol gipsas nenuimtas 4u.gif
Atsakyti
Man nuo kvepavimo per burna atsirado gerkleje gumulas kazkoks, kurio negaliu atkoset g.gif Kam nors taip buvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 26, 10:21)
Man nuo kvepavimo per burna atsirado gerkleje gumulas kazkoks, kurio negaliu atkoset  g.gif  Kam nors taip buvo? blink.gif

Sveikute. Ne taip nebuvo. Gal pabandik ciulpiamas tabletes kur nuo gerkles skausmo naudojamos.
Atsakyti
QUOTE(belissima1975 @ 2012 04 26, 18:47)
Sveikute. Ne taip nebuvo. Gal pabandik ciulpiamas tabletes kur nuo gerkles skausmo naudojamos.

Aciu, nusiprikau, tikiuosi pades, nes jau visa gerkle sudraskiau bandydama atsikoset unsure.gif
Atsakyti
Idomu kaip sekasi Clarisei, ar jau kvepuoji per nosi?? kaip sutinimai?

Sweet Vanity, kantrybes gyjant naujai nosiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 04 26, 19:55)
Idomu kaip sekasi Clarisei, ar jau kvepuoji per nosi?? kaip sutinimai?

Sweet Vanity, kantrybes gyjant naujai nosiai smile.gif

Aciu 4u.gif Kantrybes tai tikrai tokiu atveju reikia, negalvojau kad bus taip bloga schmoll.gif O cia tik as tokia bejege, visko bijau unsure.gif
Atsakyti
Sweet Vanity, nuosirdziai sveikinu! 4u.gif
Suprantu, kad nera lengva, bet pabandyk kuo maziau ziureti i veidrodi, nes dabar matai toli grazu ne galutini rezultata smile.gif Man sunkiausios buvo pirmos 5 dienos po operacijos, kai negalejau nei kvepuoti normaliai, nei miegoti doh.gif

Dr.Vet, as irgi operavausi ta pacia diena, tik pas S.V. Pas mane irgi is sono gerai atrodo, o is priekio tai nelabai, netgi biski kreiva atrodo (bet tai tik as matau, nes kiekviena mm analizuoju doh.gif ). Skaiciau, kai tai gali patinimas taip nevienodai laikytis, taigi kol kas per anksti panikuoti.

Belissima1975, tai ka nusprendei del operacijos, ar pas ta pati daktara pakartotine darysi ar kito ieskosi? Beje, kiek S.V. uz pakartotine ima? Juk tai jo klaida, kaip supratau.

Amaral, per nosi jau kvepuoju, bet gana sunkiai. Taigi kartais kvepuoju pro burna, kartais pro nosi. Kai esu namuose, tai dar nieko, bet kai iseinu i lauka, tai uzgula nosi g.gif Siaip viskas yra gan neblogai, tik is priekio tas vaizdas nervuoja biski. Tikiuosi, kad tai patinimas netolygiai pasiskirste, nes desineje puseje nosis atrodo truputi stambesne, tarsi daktaras pora mm kaulo paliko. Nors tai nelabai i akis krenta, bet vistiek nervuoja. Tikiuosi, kad tai patinimas.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 26, 20:14)
Aciu  4u.gif  Kantrybes tai tikrai tokiu atveju reikia, negalvojau kad bus taip bloga  schmoll.gif  O cia tik as tokia bejege, visko bijau  unsure.gif

as taip pat negalvojau... ir cie ne kazkoks asmneinis bejegiskumas... as esu labai kantri ir jei reiktu rinktis gimdyti naturaliai vaika, ar darytis nosies korekcija - rinkciausi gimdyma smile.gif
Atsakyti