Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

man atrodo visas ta panika aplanko. ir aš labiausiai bijau, kad tie pasikeitimai nebūtų į blogąją pusę. reikia paskaityti 19temą korekcijos, ir jeigu ji neišbaidys, tada reiškia noras didesnis už visas baimes smile.gif man apskritai toks vaizdas susidarė, kad labai dažnai reikia pakartotinės operacijos (kartais net ne vienos), įdomu čia chirurgų klaidos, ar tas pats būna visur, nes kai pažiūri į holivudo žvaigždutes, tai atrodo labai vykusios operacijos, kitų net nežinom, kad darėsi , ir atrodo tobulai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 18, 22:33)
As tai labai bijau kad mano nosiukas neatrodytu baisiau, nes pas mane kaip ir tokios didees nei kupreles nera, nei ka, bet vat tas galiukas  doh.gif  Pas mane jau tiesa pasakius priesoperacinme panika prasideda  unsure.gif

Nebijok sweet vaniti! Drasiau. Pamatisi viskas bus super. Neisigask kad nuemus tvarsti bus nelabai vaizdelis...Man asmeniskai patinimas noses o ypac galiuko labai ilgai nepraejo. Nors 3 karta kita menesi vaziuosi koreguotis daug prisikentejau vis tiek nesigailiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 03 05, 21:50)
Klinikos ir chirurgai

Vilnius
Grožio terapijos ir chirurgijos klinika(D. Radzevičius) 5000 - 10 000 lt
Valakupių plastinės chirurgijos klinika (K. Vitkus) 10 000 - 14 000 lt.
GK klinika Baltijos-Amerikos klinika (R. Vaičiūnas)

Kaunas
Plastinės chirurgijos centras (S. Vikšraitis, T. Aštrauskas) 3000 - 7600 lt
Estetinės chirurgijos centras ( Norkai) 2500 - 6500 lt
Grožio chirurgija (V. Kaikaris)
Klaipėda
Plastikos chirurgas V. Jankūnas, R. Bagdonas 4800Lt

Senosios temos

8 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
17 tema
18 tema
19 tema
Slaptažodžiai duodami merginoms besiruošiančioms nosies korekcijai arba esančioms po korekcijos, pirma atsiuntus savo nuotraukas i bendrą paštą nosieskorekcija@gmail.com

Nauji namuciai smile.gif  4u.gif

Papildyta:
Laba diena merginos, aš dar nelabai moku naudotis šiuo forumu, bet labai labai reikia Jūsų patarimų. Dariausi nosies plastinę operaciją balandžio3 d. Iš šono vaizdelis geresnis, bet iš priekio baisu verysad.gif verkiu vakarais, nes nosis kreiva. atėjau operuotis,kad nebejausčiau kompleso, o db dar labiau kompleksuoju, nes atordau kaip sulaužyta nosis. Operavausi pas G.Papečkį...maniau jis geras, bet dabar suprantu,kad tikria mėsininkas ir atgrubnagis. labai tikiuos,akd kas atsilieps ir padės man ką nors sugalvoti verysad.gif
Papildyta:
Laba diena merginos, aš dar nelabai moku naudotis šiuo forumu, bet labai labai reikia Jūsų patarimų. Dariausi nosies plastinę operaciją balandžio3 d. Iš šono vaizdelis geresnis, bet iš priekio baisu verysad.gif verkiu vakarais, nes nosis kreiva. atėjau operuotis,kad nebejausčiau kompleso, o db dar labiau kompleksuoju, nes atordau kaip sulaužyta nosis. Operavausi pas G.Papečkį...maniau jis geras, bet dabar suprantu,kad tikria mėsininkas ir atgrubnagis. labai tikiuos,akd kas atsilieps ir padės man ką nors sugalvoti verysad.gif
Atsakyti
labas 4u.gif neskubėk nusiminti, juk dar mazai laiko praejo, turbut patinimas nevienodai nuslugsta, del to atrodo, kad kreiva. reikia laiko ir, kaip merginos kai kurios sake, maziau ziureti i veidrodi pirmus menesius, nes vaizdas tikrai nedziugina del tu patinimu smile.gif o ka dare konkreciai tavo nosytei?
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2012 04 20, 17:21)
labas  4u.gif  neskubėk nusiminti, juk dar mazai laiko praejo, turbut patinimas nevienodai nuslugsta, del to atrodo, kad kreiva. reikia laiko ir, kaip merginos kai kurios sake, maziau ziureti i veidrodi pirmus menesius, nes vaizdas tikrai nedziugina del tu patinimu smile.gif o ka dare konkreciai tavo nosytei?

Velnias net nežinau, man atrodo kad ji ir liks kreiva iš priekio, nes nu negali būti toks akivaizdus skirtumas. Iš šono suprantu ,jog nuo nosies galo- kremlės turi nueit tynis, viskas ok, bet iš priekio tai katastrofa verysad.gif unsure.gif man nuėmė kuprele,spaudė kaulus iš šonu kur kuprelė buvo ir prašiau patrumpint, tai spėju,kad vien pakėlus nosies galiuką ir suteikus kitą formą,ji sutrumpėjo.Nes visų draugų,artimųjų ko paklausiu,na visi mato akivaizdžiai jog kreiva... unsure.gif
Atsakyti
Dr. Vet, na man sunku ka komentuoti, taciau buvusiose temose papeckis buvo vienai narei labai sudarkes nosi, kuria reikejo atstatineti per 3op ar pan...

taciau as dar nesioperavau, tai nlb galiu ka pasakyti, regis tik po 12 men gali daryti pakartotine op...
Atsakyti
QUOTE(Dr.Vet @ 2012 04 20, 19:15)
Velnias net nežinau, man atrodo kad ji ir liks kreiva iš priekio, nes nu negali būti toks akivaizdus skirtumas. Iš šono suprantu ,jog nuo nosies galo- kremlės turi nueit tynis, viskas ok, bet iš priekio tai katastrofa  verysad.gif  unsure.gif  man nuėmė kuprele,spaudė kaulus iš šonu kur kuprelė buvo ir prašiau patrumpint, tai spėju,kad vien pakėlus nosies galiuką ir suteikus kitą formą,ji sutrumpėjo.Nes visų draugų,artimųjų ko paklausiu,na visi mato akivaizdžiai jog kreiva... unsure.gif

O ar su operavusiu daktaru apie tai snekejot?gal jios gali paaiskinti kodel taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Dr.Vet @ 2012 04 20, 18:15)
Velnias net nežinau, man atrodo kad ji ir liks kreiva iš priekio, nes nu negali būti toks akivaizdus skirtumas. Iš šono suprantu ,jog nuo nosies galo- kremlės turi nueit tynis, viskas ok, bet iš priekio tai katastrofa  verysad.gif  unsure.gif  man nuėmė kuprele,spaudė kaulus iš šonu kur kuprelė buvo ir prašiau patrumpint, tai spėju,kad vien pakėlus nosies galiuką ir suteikus kitą formą,ji sutrumpėjo.Nes visų draugų,artimųjų ko paklausiu,na visi mato akivaizdžiai jog kreiva... unsure.gif

Įdėk savo nuotrauką, gali akis uždengti, į nosieskorekcija@gmail.com, prieš ir po. Pažiūrėsiu ar labai baisu ar gali dar nepergyventi ir laukti geresnio rezultato 4u.gif arba, jei nori gali man parašyti, aš savo el.paštą atsiųsiu, jei nenori į bendrą dėti.
O papečkis...na kaip kam pasiseka... mačiau labai gražiai padarytą darbą, bet mačiau ir labai nepasisekusią op ir netgi ne vieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 21 balandžio 2012 - 17:35
Merginos, ryt mano toji diena ! Taip bijau...nerandu sau vietos verysad.gif
Atsakyti
laikykis, jau viskas bus greitai po smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na kagi praejo puse metu po mano operacijos, ir as planuoju darytis pakartotine verysad.gif Tiksliau labai noreciau, bet dar nebuvau pas mane operavusi chirurga ir nekalbejau apie tai.. Esme tokia, kad ziurint is priekio, vienoj pusej man gerai nueme kuprele ir gumbeli, o kitoj pusej kaip ir liko ta kuprele... ir is sono ziurint is vienos puses ji matosi.. verysad.gif ir tarkim kai fotografuojuosi is priekio, nuotraukoj net matosi vienoj pusej taip lyg pabale, kaip suprantu ten issokus kremzles briauna todel taip gaunasi... verysad.gif vienu zodziu, pykstu, kodel negalejo is karto padaryti normaliai, tereikejo siektiek daugiau paslifuot ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 04 23, 19:03)
Sveikos 4u.gif Na kagi praejo puse metu po mano operacijos, ir as planuoju darytis pakartotine verysad.gif Tiksliau labai noreciau, bet dar nebuvau pas mane operavusi chirurga ir nekalbejau apie tai.. Esme tokia, kad ziurint is priekio, vienoj pusej man gerai nueme kuprele ir gumbeli, o kitoj pusej kaip ir liko ta kuprele... ir is sono ziurint is vienos puses ji matosi.. verysad.gif ir tarkim kai fotografuojuosi is priekio, nuotraukoj net matosi vienoj pusej taip lyg pabale, kaip suprantu ten issokus kremzles briauna todel taip gaunasi... verysad.gif vienu zodziu, pykstu, kodel negalejo is karto padaryti normaliai, tereikejo siektiek daugiau paslifuot ... unsure.gif

Pas ka dareisi ? g.gif
Atsakyti