Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

sveikos merginos , rasau is vyro niko, as taip pat noriu darytis operacija pas radzev.gal kas galetu imest man savo pries ir po nuotraukyciu, labai jaudinuosi nezinau ir ka daryti( grazina.L@mail.ru)
Atsakyti
sveikos panos smile.gif

na, aš pasinaudojau patarimu pasigooglinti ir radau visiškai mano atvejį atitinkančią nuotrauką :

user posted image

user posted image

natūroje ta mano nosius labai blogai neatrodo, bet nuotraukose tai gryna biulbianosė doh.gif


aišku, niekas mano nepasitenkinimo nosium nesupranta tai ir pati ėmiau galvoti, kad ieškau sliekų kur jų nėra, bet va radau atvejį, kad tikrai toks dalykas yra tvarkomas ir sutvarkomas.

mane neramina du dalykai, dėl kurių būtų smagu sulaukti jūsų komentarų:
dalykas pirmas- mano supratimu tai ganėtinai nedidelis defektas ir galbūt lengvai sutvarkomas. ar vistiek rizikuočiau labai nesmagiom komplikacijom?
ir antra- žinoma, po operacijos nosytė gražesnė, bet nieko super fantastiško ( gal todėl, kad nieko labai baisaus ir nėra). kaip manot, ar verta sukišti į tai ~ 10 tūkst. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 22 kovo 2012 - 09:01
QUOTE(axioma @ 2012 03 22, 08:57)
sveikos panos smile.gif

na, aš pasinaudojau patarimu pasigooglinti ir radau visiškai mano atvejį atitinkančią nuotrauką :


Aš tik pažiūrėjus nuotraukas ir dar neskaičius ką parašei pagalvojau "jei tik tiek pakeičia vaizdą, tai kokio velnio tiek kentėti ir darytis tą op g.gif "
Jokiu būdu dėl tiek nesigulčiau ant op stalo...o tą sumą pinigų rasčiau kur kitur išleisti biggrin.gif bet čia jau tau spręsti ar dėl tiek nori rizikuoti, nes gali po op būti žymiai blogiau...ko niekas nebeištaisys niekada gyvenime...
Atsakyti
na labai jau nesinori likti kaip taij bobai- prie suskilusios geldos smile.gif

pinigus tai uždirbsiu, bet vat galimos komplikacijos verčia labai rimtai svarstyti.
Atsakyti
Sveikos, bandysiu ir as jungtis prie jusu...gal kuri nors operavotes KMUK?
Atsakyti
Sveikutės, na, jungiuosi ir aš prie jūsų. Op jau noriu labai seniai, tačiau neturėjau galimybės dėl finansų, o dabar, manau, ateinančią žiemą darysiuos. mano pertvara nosies kreiva, tačiau tai labiausiai matosi nuotraukose, o ne realybėj. ar ir jums taip? unsure.gif ir ilgoka, todėl noriu ir pamažinti, kadangi mano veidas ir taip smulkus.

ir, žinoma, didžiausia problema renkantis chirurgą. Seniau man patikavo Radzevičius, bet, paskaičius jūsų ir kituose forumuose atsiliepimus, pas jį nebenoriu. Kaikaris, girdėjau turi nedaug patirties tame, nors patiko jo darbas su Rositia, kažko panašaus norėčiau, nes nosys panašios. ir taip apie visus chirurgus girdėjau ir gerų , ir labai blogų atsiliepimų, ir taip tik dar labiau pasimečiau g.gif
Atsakyti
Blogyte kaip tavo nosyte gija?Ar susitvarke tas gumbelis?

Man nesmagi situacija,nes atrodo,kad gumbelis dar labiau isryskejo,kas kreivina visa nosi...turbut teps pedint ir vel pas chirurga doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 03 26, 12:10)
Blogyte kaip tavo nosyte gija?Ar susitvarke tas gumbelis?

Man nesmagi situacija,nes atrodo,kad gumbelis dar labiau isryskejo,kas kreivina visa nosi...turbut teps pedint ir vel pas chirurga doh.gif  doh.gif

Buvo iš pradžių įduba mažytė ten kur nuėmė, paskui gumbelis lyg pradėjo augti...rašiau Jankūnui, atsakė, kad neturėtų augti...dabar beveik 2 savaitės praėjo, tai vėl mažėja smile.gif tikiuosi viskas bus gerai. Pas mane kremzlinis jis buvo. Įdomu pas tave jis kaulinis ar kremzlinis g.gif dar toje pusėje patinimas laikosi, tai gerai įsižiūrėjus matosi kreivumas, bet irgi tikiuosi nuslūgs.
Parašyk ką tavo chirurgas sakys dėl gumbelio, labai įdomi jo nuomonė apie šituos gumbelius g.gif
Beje vienai merginai gumbelį šlifavo Radzevičius, tai jis ataugo...man jį kažkaip išgramdė, net nežinau kaip pavadinti, bet nešlifavo.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Esu naujoke, tad labai tikiuosi jusu svetingumo 4u.gif Svajoju pasidailint nosies galiuka , nes net maniskis kartais plepteli i pavadina didzianose juokais doh.gif Dabar vienintele mano svajone sumazine ta "bulve" bet be galo bijau... Noriu pasidalint savo beda ir atiduot ja Jusu teismui g.gif

Kaip man tai padaryt? Pagelbekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 03 26, 17:42)
Sveikos merginos smile.gif Esu naujoke, tad labai tikiuosi jusu svetingumo  4u.gif  Svajoju pasidailint nosies galiuka , nes net maniskis kartais plepteli i pavadina didzianose juokais  doh.gif Dabar vienintele mano svajone sumazine ta "bulve" bet be galo bijau... Noriu pasidalint savo beda ir atiduot ja Jusu teismui  g.gif

Kaip man tai padaryt? Pagelbekit  4u.gif

Skaityk 1 psl.
Atsakyti
Kiste,kaip tavo nosyte,ar pamazejo sutinimai,ar nebesimato kreivumo? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Jau porą metų skaitau šią temą, ir svajoju apie nosies korekciją.. Mano nosis tikrai labai ilga, galiukas labai neproporcingai didelis ir nulinkęs žemyn, taigi labai darko mano išvaizdą, ir nors sako, kad nereikia klausyt, ką aplinkiniai kalba, vis tiek širdį skauda, kai didžianose vadina.. Net giminės komentuoja.. Išties norėčiau su jum pasidalint savo nuotraukomis, ir jūsiškes padailintas nosytes pamatyti.. Nes dar truputį reikia susitaupyti ir vasarą jau planuoju darytis.. Daugiausia galvojau apie Jankūną, nes patogiausia Klaipėdoj būtų ir mažiausia kaina, bet ar nėra taip, kad šykštus moka dukart? Taip pat, labai būtų įdomu sužinoti, kiek maždaug laiko užtrunka susiderinti viską- su konsultacijomis ir panašiai?
Atsakyti