Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

Sveikos, merginos))
Kazkaip cia tylu, niekas nesilanko temoje(
Uzvakar pasidariau pilna nosies korekcija. Apie rezultata dar anksti sneketi, nes esu su itvaru, nosis patinusi, po akimis melynes. Labiausiai nervuoja tai, kad negaliu kvepuoti pro nosi sad.gif Del to ir nakti negaliu uzmigti. Merginos, kurios daretes nosies korekcija, atrasykit prasau, kada mazdaug galejot kvepuoti pro nosi?
Atsakyti
QUOTE(Clarise @ 2012 04 05, 18:45)
Sveikos, merginos))
Uzvakar pasidariau pilna nosies korekcija. Apie rezultata dar anksti sneketi, nes esu su itvaru, nosis patinusi, po akimis melynes. Labiausiai nervuoja tai, kad negaliu kvepuoti pro nosi sad.gif Del to ir nakti negaliu uzmigti. Merginos, kurios daretes nosies korekcija, atrasykit prasau, kada mazdaug galejot kvepuoti pro nosi?

Maždaug po savaitės g.gif pagalvę aukščiau laikyk, bus lengviau ir be to tinimai greičiau slūgsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Clarise @ 2012 04 05, 18:45)
Sveikos, merginos))

Manes tas pats laukia balandzio 24 d smile.gif net nezinau, ar dziaugiuosi labiau ar bijau biggrin.gif

Papildyta:
Blogyte, o kaip nosis po operacijos atrodo po pusantro menesio? 4u.gif Beje, kazkur temoje maciau beras unsure.gif ant, kad negalima rodyti sauleje? Kiek laiko? Ir cia turima omeny nesidegint ar isvis laukan neirodyt? unsure.gif
Atsakyti
Blogyte, aciu 4u.gif Pasidesiu sianakt daugiau pagalviu)
Plaunu nosi juros vandeniu kelis kartus per diena, bet isvis nepadeda(

Sweet Vanity, o pas ka darysi operacija? As tai pradejau bijoti tik tada, kai atsiguliau ant operacinio stalo biggrin.gif Bet neilgai, nes netrukus kazka suleido i vena, ir as nieko po to neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Clarise @ 2012 04 05, 22:30)
Blogyte, aciu  4u.gif  Pasidesiu sianakt daugiau pagalviu)

Sweet Vanity, o pas ka darysi operacija? As tai pradejau bijoti tik tada, kai atsiguliau ant operacinio stalo  biggrin.gif Bet neilgai, nes netrukus kazka suleido i vena, ir as nieko po to neprisimenu.

Pas Viksraiti, o tu? mirksiukas.gif Baisiausiai yra tai, kad likiu nepatenkinta rezultatu, kitko nebijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 05, 20:16)
Manes tas pats laukia balandzio 24 d smile.gif net nezinau, ar dziaugiuosi labiau ar bijau biggrin.gif
Papildyta:
Blogyte, o kaip nosis po operacijos atrodo po pusantro menesio? 4u.gif  Beje, kazkur temoje maciau beras unsure.gif ant, kad negalima rodyti sauleje? Kiek laiko? Ir cia turima omeny nesidegint ar isvis laukan neirodyt? unsure.gif

Mano tik iš šono gerai atrodė po tiek laiko, o priekis tai dar ilgai baisus...Rekomenduojama puse metų arba labai didelį SPF turintį kremą naudoti (čia dėl randų kaip supratau)
QUOTE(Clarise @ 2012 04 05, 22:30)
Blogyte, aciu  4u.gif  Pasidesiu sianakt daugiau pagalviu)

Sweet Vanity, o pas ka darysi operacija? As tai pradejau bijoti tik tada, kai atsiguliau ant operacinio stalo  biggrin.gif Bet neilgai, nes netrukus kazka suleido i vena, ir as nieko po to neprisimenu.

Jūros vandenį dažnai reikia purkšti, užverti galvą, purški ir tas vanduo, kai bėga į burną tada skaitosi, kad tinkamai viską padarei...man kartais po 2-3 kartus tekdavo purkšti kol jo skonį burnoje pajusdavau doh.gif žinau šlykštu, bet taip mus mokino LOR gydytoja.
Atsakyti
Papildyta:
Blogyte, o kaip nosis po operacijos atrodo po pusantro menesio? 4u.gif Beje, kazkur temoje maciau beras unsure.gif ant, kad negalima rodyti sauleje? Kiek laiko? Ir cia turima omeny nesidegint ar isvis laukan neirodyt? unsure.gif
[/quote]

po pusantro menesio atrodo geriau nei po savaites smile.gif cia juk individualu... tiketina, kad melynes bus seniai dingusios, o galutinis patinimas ryskusis praeina mazdaug po pusmecio. Akiniu nuo saules negalima gal kokius 3 men nesioti, nepamenu, bet jei reikia vairuoti, o saule i akis kala ir be akiniu niekiap, tai reikia rinktis akinius su silikoninemis kojeliu atramomis, kad ne plastikas remtusi tiesiogiai i nosies nugarele. i lauka eiti galima ir reikia, jei labai jau saule kaitina juk galima uzsimesti nat galvos kepure su snapeliu. As jau gal po kokio menesio ejau i soliariuma, zodziu tada, kai jau baigesi visi lupimaisi odos ir dydysis inkstiravimasis.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 06, 08:42)
Pas Viksraiti, o tu? mirksiukas.gif  Baisiausiai yra tai, kad likiu nepatenkinta rezultatu, kitko nebijau  unsure.gif

As irgi pas Viksraiti. Man taip pat labiausiai rezultatas rupi, o visa kita kaip nors isgyvensiu smile.gif Itvara nuims treciadieni. Labai noriu pamatyti, kaip nosis pasikeite) Dabar matau, kad nosis sutrumpejo, o kaip visa kita atrodo net neisivaizduoju ax.gif

Blogyte, as taip ir darau, vanduo praeina, bet kvepuoti per nosi negaliu( Skaiciau, kad kitos merginos iskart po tamponu traukimo galejo kvepuoti. Beje, man tamponus ta pacia diena istrauke. Visgi galiu itraukti oro (nors ir labai sunkiai), bet kvepuoti neiseina schmoll.gif
Atsakyti
Klarise, o tau ka butent dare? Man daktaras parase kad reik nubruzint kuprele ir sumazint nosies galiuka. As birzelio 10 vaziuoju i ispanija, kazi, labai baisiai atrodysiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Ta pati, ka ir tau pasiule. Mazino galiuka ir kuprele paslifavo. Manau, jog jau normaliai atrodysi smile.gif Aisku, nosis bus patinusi, bet melyniu neturetu buti. Mano paakiai jau pazaliavo, reiskia greit pradings tos melynes (siandien 4 diena) =)
Atsakyti
QUOTE(Clarise @ 2012 04 06, 19:33)
Ta pati, ka ir tau pasiule. Mazino galiuka ir kuprele paslifavo. Manau, jog jau normaliai atrodysi smile.gif Aisku, nosis bus patinusi, bet melyniu neturetu buti. Mano paakiai jau pazaliavo, reiskia greit pradings tos melynes (siandien 4 diena) =)

O tu itvara nesioji tik ant kupreles, ar ir po nosim ? Kaip apskritai jauteisi 1 ir 2 diena? 4u.gif
Atsakyti
Tik ant kupreles, o ta itvara is po nosies ir tamponus daktaras istrauke praejus 4 val po operacijos. Gal todel, kad pas mane kuprele nedidele buvo. Jauciausi geriau nei tikejausi biggrin.gif Siaip as jau praejus 2 val po op galejau pati vaikscioti. Tik ta diena nenorejau nieko valgyti ir baisiai burna dziuvo nuo to kvepavimo pro burna. Mane tas kvepavimas iki siol is proto varo doh.gif Ir dar miegot pusiau sedint sunku, bent jau man. Miegu gal po 4 val, daugiau neiseina(
Atsakyti