Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Lutinaa @ 2012 10 20, 22:59)
Na,as kviepuoju koki 10procentu,po operacijos praejo 5sav.As ir galvojau,kad tos vienos puses praeis sutinimai,bet ,deja,tik labiau paryskejo kaulas.Dar man l.nelygios snerves ir viena aukstesne.Bet,man baisiausiai su kviepavimu,kai reikia kviepuot tik per burna,o kalbu per nosi. doh.gif As po menesio turiu susitikima su gyd.As tik skaiciuoju menesius,kada galesiu daryt pakartotine operacija ir pirmiausia del kviepavimo. verysad.gif

O kai nuejai nuimti itvaro, nieko nesakei del kvepavimo, nes as praejus 3 dienoms jau galima sakyti kvepavau 70%, o po savaites jau beveik normaliai.. ir dabar sakyciau, kad netoli 100%, tik dar kartais uzeina erzinanti tokia alia sloga.. tai buna uzgula siek tiek nosi..
Del kvepavimo isivaizduoju kaip sunku, nes man pirmos dvi dienos tik del kvepavimo buvo diskomfortas didelis, visa kita tikrai pakenciamai.. Ir kada leidzia daryti pakartotine op siuo atveju? po pusmecio ar po metu?
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 20, 23:06)
O kai nuejai nuimti itvaro, nieko nesakei del kvepavimo, nes as praejus 3 dienoms jau galima sakyti kvepavau 70%, o po savaites jau beveik normaliai.. ir dabar sakyciau, kad netoli 100%, tik dar kartais uzeina erzinanti tokia alia sloga.. tai buna uzgula siek tiek nosi..
Del kvepavimo isivaizduoju kaip sunku, nes man pirmos dvi dienos tik del kvepavimo buvo diskomfortas didelis, visa kita tikrai pakenciamai.. Ir kada leidzia daryti pakartotine op siuo atveju? po pusmecio ar po metu?

Suzinosiu po apziuros,po men,pasakys po kiek laiko galima daryt.Kazkaip galvoju,kad po metu.Kai pasakiau,kad beveik nekviepuoju,tai pasake,kad tik siek tiek bepageres.Taip ir yra.
Atsakyti
Vilimex,

o pas ka dareisi op? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 10 21, 09:18)
Vilimex,

o pas ka dareisi op? unsure.gif

Pas S.V.
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 21, 10:17)

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
kaip cia taip jam...
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 10 21, 11:19)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
kaip cia taip jam...

Na as labai nekritikuoju jo darbo.. Aisku tas paliktas issikises kaulas l.erzina, kaip minejau, jo komentaru dar nezinau tuo klausimu, taciau pasak Kaikario, sunku numatyti operacijos metu kiek ten to kaulo nuimti. Pries darydama op, zinojau, kad gali butu ir tam tikru komplikaciju, kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja. Tikiuosi per pakartotine siuos niuansus ispresti ir nebus nauju netiketumu. bet kokiu atveju nosyte atrodo siek tiek geriau nei buvo.. ax.gif bandau save nuteikti optimistiskai biggrin.gif
Atsakyti
Labai atsargiai merginos su pakartotine operacija,as suprantu,kai esi nepatenkinta rezultatu,tai gali atrodyti viena viltis,bet stebuklu nebuna ir butent dabar turite susiimti ir racionaliai viska apsvarstyti..Bet ar tikrai norite patiketi savo nosyte tam paciam chirurgui,kuris jums pirma kart negerai padare, kelio atgal gali nebebuti?Man antrine operacija negriztamai ir nepateisomai sudarke situacija,aisku, ir "chirurgas" buvo tikras neveksla,atleiskit uz terminus..Jei buciau po pirmos iskart ejus pas kita chirurga,dabar atrodyciau daug geriau verysad.gif ...Jeigu nepasitikit,tai neikit,nors ir nemokamai...Nosis brangesne 4u.gif

Gaila,kad negaliu ieiti i pasta..esu uzsienyje ir manes klausia patvirtinimo,klausimas-mokytojos vardas arba telefono numeris..Jei kas zino,gal galit is az man?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 10 20, 21:59)
Na,as kviepuoju koki 10procentu,po operacijos praejo 5sav.As ir galvojau,kad tos vienos puses praeis sutinimai,bet ,deja,tik labiau paryskejo kaulas.Dar man l.nelygios snerves ir viena aukstesne.Bet,man baisiausiai su kviepavimu,kai reikia kviepuot tik per burna,o kalbu per nosi. doh.gif As po menesio turiu susitikima su gyd.As tik skaiciuoju menesius,kada galesiu daryt pakartotine operacija ir pirmiausia del kviepavimo. verysad.gif

pas ką darėtes op?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 10 20, 20:58)
Reikia i meila nosieskorekcija@gmail siusti savo foto.Po to gaunamas slaptazodis.Anksciau slaptazodi dalindavo blogyte.
Patarimas-kai siunciate savo foto, parasykite supermamos Nicka, nes neiasku, kam duoti slaptazodi  smile.gif

Aukses mamyte, bent jau is foto, kura atsiuntete, man nesimato, kad jums reikalinga op  4u.gif

Tai kad nusiunciau savo foto praeita savaite i maila, ir man niekas dar neatrase ;/
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2012 10 22, 17:02)
Tai kad nusiunciau savo foto praeita savaite i maila, ir man niekas dar neatrase ;/

Jus neparasete savo supermomos nick'o, tad siek tiek sitas reikaliukas uztruko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta21@ @ 2012 10 22, 10:18)
pas ką darėtes op?smile.gif

Pas T.A. Man antra karta po 4d.dejo gipsa naujai,matyt nepavyko is pirmo karto. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutinaa: 22 spalio 2012 - 18:56
Sveikos. Man jau 4 mėn. po operacijos. Buvo vienu metu nosytės galas labai kreivas (nors ir prieš operaciją jau buvo kreivas) , bet dabar daugmaž jau tiesiai atrodo. Kelis kartus teko labai stipriai užsigauti nosytę (vieną kartą netgi čia rašiau, nes buvau siaubingai išsigandusi) , bet berods viskas gerai, pertvara neiškreivėjo. Nosies galas dar labai didelis ir ilgas, bet nežinau ar labai dar trauksis man, nes prieš tai jis buvo toks kamuoliukas, neproporcingai didelis nosies viršutinei daliai. Tikiuos, dar nemažai keisis viskas, ir dar labai tikiuosi kad į gerąją pusę. Tik tiek, kad gal man liko toks liekamasis reikšinys po tų siaubingų kraujosrūvų po akimis ir ištinimo arba čia ta nauja nosytė taip daro, bet vos ne kasdieną girdžiu, kad aš atrodau labai pavargus, užsimiegojusi arba manęs klausia ar kątik atsikėliau, maišeliai po akim padidėjo. Dar klausia ar man sloga, nors aš pati nesijaučiu sloguojanti, bet gal kažkaip kitaip kvėpuoju. Įdomiai, nes nė vienas žmogus nieko nepastebėjo dar ir nieko nepasakė dėl pačios nosies . Tik buvo komentarų, kai dar mėlynes turėjau (o jas turėjau labai ilgai) ir ištinusi stipriai kai buvau. O dabar niekas nieko nesako, niekas nieko neklausia. Nesiskundžiu tuo, nes nenorėjau, kad kasnors apkalbėtų, bet kartais galvoju negi aš ryžausi tokiam dalykui, du mėnesius išgyvenau kažkokį košmarą, kai slepiesi nuo žmonių ir joks makiažas nepadeda, kai pačiai silpna į save žiūrėti, o po to, tavo pokyčio niekas nepastebi arba galbūt netgi mano kad prasčiau atrodai ir nutyli. Dar niekas nesakė, kad pagražėjau. Tokiom akimirkom pamąstau ar buvo verta. Kai po operacijos atrodai taip kraupiai, kad galvoji ir vos ne meldiesi, kad tik grąžintų senąją nosytę, kai žiūrėdama TV arba skaitydama žurnalą daugiau nieko nematai, tiktai žmonių nosis, kai nueini miegoti ir atsikeli su mintimis apie savo nosį. Dabar kažkaip jau praėjo beveik visas tas, o pirmus mėnesius aš save kai atsimenu, tai turbūt pati save pasiųsčiau psichiatro konsultacijai. Ir dabar skaitau atsiliepimus jūsų visų ir jūsų visų pergyvenimus, tai taip pažįstama. Laikykitės merginos, reikia tikėtis, kad viskas sugis gražiai ir visos būsim laimingos. Tik man vienas dalykas labai įdomus. Berods nė viena iš čia rašančių nebuvo ir nėra patenkinta savo operacijos rezultatais. Kame esmė? Lietuvos chirurgų problema? Labiausiai aktuali ši tema toms, kurioms nepasiseka? Per dideli ir nerealūs lūkesčiai? Netgi vienu metu galvojau gal čia kažkokia pikta akis nužiūrinėja, todėl savo foto nesiunčiau (kai nerandi paaiškinimų, tai pradedi visokių išsigalvoti) , nes tikrai čia vienos forumietės nosytę taip gyrė taip gyrė visos, o paskui gavosi negeros komplikacijos jai labai.
Tai vat, tokie mano pamąstymai šįvakar. smile.gif
Atsakyti