Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

Eritrea,

Man po op jau 10men, bet maiseliai po akimis vis tebera...itariu, kad tai yra del odos pertekliaus, atsiradusio sumazejus nosies apimciai g.gif
ir isvis, abejoniu, ar rezultatas buvo vertas viso to , ka teko praeiti, bus dar ilgai...viena diena lab dziaugiesi, kita jau vel abejoji....siandien dienai as dziaugiuosi rezultatu, bet vis dar bijau kokiu komplikaciju.....
Atsakyti
Man irgi pasikeite akiu sritis,kazkaip idubo paakiai ir daugelyje merginu tai pastebejau po op..
Atsakyti
O nedarbinguma kaip reikia tvarkyti? Jau klinikoje ten sutvarko ir atidaro biuleteni ar cia reikia pas savo seimos gydytoja ji atidaryti? Nelabai sito suprantu proceso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2012 10 23, 14:16)
O nedarbinguma kaip reikia tvarkyti? Jau klinikoje ten sutvarko ir atidaro biuleteni ar cia reikia pas savo seimos gydytoja ji atidaryti? Nelabai sito suprantu proceso biggrin.gif

Nemanau, kad siuo atveju isduodamas nedarbingumas, negaliu garantuoti 100%, bet tikrai labai abejoju, nes tai savanoriskos grozio proceduros, o ne kazkoks sveikatos sutrikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 23, 15:22)
Nemanau, kad siuo atveju isduodamas nedarbingumas, negaliu garantuoti 100%, bet tikrai labai abejoju, nes tai savanoriskos grozio proceduros, o ne kazkoks sveikatos sutrikimas  4u.gif

Na taip, tiesiog idomu kaip kitom panelem tvarkesi sitie reikalai? Buvot isejusios neapmokestinamu atostogu ar kaip?
Atsakyti
Nedarbingumas neišduodamas, pvz aš buvau atostogose.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as po OP nepilnos dvi savaites. Savijauta pusetina, po narkozes siek tiek streikuoja sirdies ritmas, bet cia gal dar ir del streso bei nemigos. Pradejau kvepuoti tik 6 diena po OP ir tai labai pusetinai, snerves viduj labai istunusios. Itvara nuemus stresas kaip ir daugeliui, ziuriu i veidrodi ir galvoju, nafik man viso sito reikejo. Nosis riesta kaip baranka, platoka. As suprantu, kad situacija keisis, nosis leisis, tinimas mazes, bet viso to laukimas zudo. Nezinau kaip kai kurios pradeda dirbti dvi savaites po OP. Visu pirma savijauta nelabai, o visu antra estetinis vaizdas. Gydytojas ramina, kad be dvieju menesiu neimciau nieko i galva, nes audiniai istine, isdraskyta juk buvo. Pasamoneje suprantu:) bet sunkoka.

P.S. Primenu sau kiaulyte doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 23 spalio 2012 - 16:13
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 10 23, 17:12)
Sveikos 4u.gif

as po OP nepilnos dvi savaites. Savijauta pusetina, po narkozes siek tiek streikuoja sirdies ritmas, bet cia gal dar ir del streso bei nemigos. Pradejau kvepuoti tik 6 diena po OP ir tai labai pusetinai, snerves viduj labai istunusios. Itvara nuemus stresas kaip ir daugeliui, ziuriu i veidrodi ir galvoju, nafik man viso sito reikejo. Nosis riesta kaip baranka, platoka. As suprantu, kad situacija keisis, nosis leisis, tinimas mazes, bet viso to laukimas zudo. Nezinau kaip kai kurios pradeda dirbti dvi savaites po OP. Visu pirma savijauta nelabai, o visu antra estetinis vaizdas. Gydytojas ramina, kad be dvieju menesiu neimciau nieko i galva, nes audiniai istine, isdraskyta juk buvo. Pasamoneje suprantu:) bet sunkoka.

P.S. Primenu sau kiaulyte doh.gif

Visos taip jauciasi,,,,,isivaizduoju kaip sunku ir nefainai.Gera zinia ta, kad viskas jau praeity, belieka laukti atitinimo ir susidraugauti su vaizdu veidrodyje. smile.gif Beje, jus man ir su pradine nosies versija, jei taip galima vadinti, buvot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 10 23, 17:29)
Visos taip jauciasi,,,,,isivaizduoju kaip sunku ir nefainai.Gera zinia ta, kad viskas jau praeity, belieka laukti atitinimo ir susidraugauti su vaizdu veidrodyje. smile.gif  Beje, jus man ir su pradine nosies versija, jei taip galima vadinti, buvot  thumbup.gif

zinai, noriu savo nosies atgal... kiek pakito vaizdas jums nuo itvaro nuemimo iki dabartinio varianto?
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 10 23, 17:30)
zinai, noriu savo nosies atgal... kiek pakito vaizdas jums nuo itvaro nuemimo iki dabartinio varianto?

vaizdas labai keitesi, kai pamaciau save po nuemimo, buvo irgi mintys pyp pyp pyp doh.gif -kam man to reikejo ir pan.Imesiu i pasta savo foto pries ir dabar-vaizdas iskalbingesnis uz zodzius smile.gif nors dabar , kai prisimenu-viskas daug sunkiau, nei galejau pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 10 23, 17:35)
vaizdas labai keitesi, kai pamaciau save po nuemimo, buvo irgi mintys  pyp pyp pyp doh.gif -kam man to reikejo ir pan.Imesiu i pasta savo foto pries ir dabar-vaizdas iskalbingesnis uz zodzius smile.gif nors dabar , kai prisimenu-viskas daug sunkiau, nei galejau pagalvoti.

gal turetumete laiko ideti laiko ideti dabar? nes nueisiu nuo kompo ir prisesiu ti po poros dienu, deja...
Atsakyti
idejau jau smile.gif
Papildyta:
dabar siaip, ne itema, dabar mane vokai erzina.... doh.gif kai tik isgirdau, kad antakiu plaukeliu pesimas /salinimas vašku istampo oda, kaip mat pastebejau, kad virsutiniai vokai kazkokie pasmuke doh.gif
sunkus moteru gyvenimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitara: 23 spalio 2012 - 16:54