Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(-DolceVita- @ 2012 04 12, 20:13)
jis man lygiai toks pat pasirode, dl to ji ir rinkausi smile.gif

DolceVita, o nesigaili pasidariusi operacija? Esi patentinta savo nosyte? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as jau po. 4u.gif
labai patenkinta tuo trumpu pasisveciavimu, jauciuos pabuvojusi grozio oazeje.. apzaveta chirurgo ir personalo, vos vos maudzia ausytes retkarciais, o nosies nei kiek.. smile.gif galiukas jau dabar matosi is po gipso itvaro ir man laaaabai graziai atrodo.. laukiu nesulaukiu treciadienio kai pamatysiu savo nauja charizma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertina @ 2012 04 13, 10:13)
sveikos, as jau po.  4u.gif
labai patenkinta tuo trumpu pasisveciavimu, jauciuos pabuvojusi grozio oazeje.. apzaveta chirurgo ir personalo, vos vos maudzia ausytes retkarciais, o nosies nei kiek.. smile.gif galiukas jau dabar matosi is po gipso itvaro ir man laaaabai graziai atrodo.. laukiu nesulaukiu treciadienio kai pamatysiu savo nauja charizma  bigsmile.gif

Sveikinu Robertina 4u.gif Labai dziaugiuosi kad Tau viskas praejo gerai thumbup.gif Dabar tau belieka kiekviena diena stebeti kaip grazeji drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 04 12, 20:48)
DolceVita, o nesigaili pasidariusi operacija? Esi patentinta savo nosyte? 4u.gif

vakar kaip tik ziurejau savo nuotraukas darytas specialiai pries op - klaikuma!!!! taip daryciau is naujo ta pati, jei reiketu, be jokiu abejoniu... isvaizda nosiuko esu patenkinta kokiais 85 proc, o tai manu visai jau neblogai smile.gif ir siaip nosis kaip nois dabar, man gal labiau nepatinka bendras vaizdas, bet ji gali pagerinti tinkama plauku spalva ir kirpimu, makiazu ir gera nuotaika smile.gif kartais pavyksta - kartais ne smile.gif
Atsakyti
SweetVanity, aciu ! smile.gif Dolce Vita, 85proc.yra jau gerai.. wink.gif kazi ar gali tekti keisti dokumentu foto..niekam neteko? Idomu ar pazins pazistami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertina @ 2012 04 14, 08:25)
SweetVanity, aciu ! smile.gif Dolce Vita, 85proc.yra jau gerai.. wink.gif kazi ar gali tekti keisti dokumentu foto..niekam neteko? Idomu ar pazins pazistami  biggrin.gif

Nemanau, kas teks keisti, juk esi kaip ir tas pats zmogus biggrin.gif Tik potobulintas 4u.gif Pas mane pvz pase nuotrauka kur man 14 metu, tai as isvis nepanasi i save dabartine biggrin.gif Bet nieko, isiziuri ir supranta kad veido bruozai tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertina @ 2012 04 14, 08:25)
SweetVanity, aciu ! smile.gif Dolce Vita, 85proc.yra jau gerai.. wink.gif kazi ar gali tekti keisti dokumentu foto..niekam neteko? Idomu ar pazins pazistami  biggrin.gif

dokumentu foto daromos is priekio, o is priekio pasikeitimai del nosies korekcijos minimalus, net artimieji kartais nieko nepastebi, jei nezino, mato kad kazkas kitaip lyg, bet nuraso kitiems dalykams, nes juk mazai kas tikisi, kad jiems artimas zmogus rysis tokiems pasikeitimams, o ir dazniausiai ne nenumano apie esamus musu kompleksus... dokumentu keisti tikrai nereiks 4u.gif
Atsakyti
Nuraminot smile.gif nors esu tikra kad mano pokytis bus gan pastebimas.. O siaip patys artimieji ta labai palaiko ir uz mane dziaugiasi, kad pasiekiau, pasiryzau.. Jauciuosi igyvendinusi sena svajone smile.gif
Atsakyti
Robertina, dziugu girdeti kad viskas ok ir esi patenkinta... isivaizduoju koks tai jausmas smile.gif beje, veliau gal galesi pasidalinti foto po op jau kai praeis kiek laiko, labai idomu kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, buvau konsultacijoj pas S.V. Žiūriu paskutiniu metu pas ji darosi dauguma, arba ruošiasi darytis. aš turbūt būsiu viena iš jų, nors dar norėčiau nueiti pas kitą chirurgą palyginimui, ką sakytų. net nemokėjau už konsultaciją blush2.gif vėliau, kai įsidrąsinsiu, pasidalinsiu savo foto, dabar bijau išgąsdinti dar jus biggrin.gif įdomu bus pamatyti ir kitus chirurgo darbus smile.gif
Atsakyti
kodel toks forumas nutiles? ax.gif
Atsakyti
jau visko tiek kartu issakyta, kad nebera matyt apie ka diskutuoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti