Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(amaral @ 2012 04 14, 19:09)
Robertina, dziugu girdeti kad viskas ok ir esi patenkinta... isivaizduoju koks tai jausmas smile.gif beje, veliau gal galesi pasidalinti foto po op jau kai praeis kiek laiko, labai idomu kaip gausis smile.gif

QUOTE(-DolceVita- @ 2012 04 15, 22:34)
jau visko tiek kartu issakyta, kad nebera matyt apie ka diskutuoti biggrin.gif biggrin.gif

Sveikutes,
amaral, nesirodysiu, schmoll.gif dar nuziuresit mano naujagimi veideli netycia doh.gif
Atsakyti
Idomu kur Clarise dingo, kaip ten Jai sekasi 4u.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos.
Noreciau prisijungti prie jusu diskusijos.
Nosiukas man labai aktuali tema. Dariausi operacij 15 12 2010. Pilna noses korekcija. 20 12 2011 pakartotinai slifavo, ir maza to geguzi vel slifuos. Stai kaip as kankinuosi. Nekas nesiskundzia jokiom komplikacijom? As venintele tokia nelaiminga? :
Atsakyti
Sveikutes. As 18 d. uzsirasiau konsultacijai pas S. Viksraiti. Savaites begy ir operacija laukia: nosies galiuko korekcija ir voku plastika. Siaip pries 4 metus uzsienyje man buvo atlikta nosies operacija: pasalinta kuprele ir sonus siek tiek "pasiarino". Dabar per tiek laiko kazkaip ta nosyte tokia siaurute tapo susigulejus ir tas galiukas kaip bumulas- labai jau akis man krenta, ziurint savo foto biggrin.gif tai va... Laukiu nesulaukiu!
Atsakyti
QUOTE(belissima1975 @ 2012 04 16, 16:22)
Sveikutes merginos.
Noreciau prisijungti prie jusu diskusijos.
Nosiukas man labai aktuali tema. Dariausi operacij 15 12 2010. Pilna noses korekcija. 20 12 2011 pakartotinai slifavo, ir maza to geguzi vel slifuos. Stai kaip as kankinuosi. Nekas nesiskundzia jokiom komplikacijom? As venintele tokia nelaiminga? :

O pas ka dareisi jai ne paslaptis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(fernandeska @ 2012 04 16, 16:38)
Sveikutes. As 18 d. uzsirasiau konsultacijai pas S. Viksraiti. Savaites begy ir operacija laukia: nosies galiuko korekcija ir voku plastika. Siaip pries 4 metus uzsienyje man buvo atlikta nosies operacija: pasalinta kuprele ir sonus siek tiek "pasiarino". Dabar per tiek laiko kazkaip ta nosyte tokia siaurute tapo susigulejus ir tas galiukas kaip bumulas- labai jau akis man krenta, ziurint savo foto  biggrin.gif tai va... Laukiu nesulaukiu!

Viksraitis turi buti dekingas supermamu klubui, toookia reklama turi biggrin.gif nes pastebejau kad pas ji dauguma. Tikiuosi jis pateisins musu visu lukescius g.gif
Atsakyti
Ne nepaslaptis. S. Viksraiti.
O kaip del komplikaciju? Visoms viskas sklandziai gijo?
Atsakyti
QUOTE(belissima1975 @ 2012 04 16, 19:41)
Ne nepaslaptis. S. Viksraiti.
O kaip del komplikaciju? Visoms viskas sklandziai gijo?

Dieve, prigasdinsi tuoj cia visas unsure.gif O tai jam kazko nepavyko, kad jis dar antra kart slifavo? g.gif Kodel 3 kart pasirenki vel ji? blink.gif
Atsakyti
Merginos, o jums nebuvo taip, kad vienas chirurgas sakytų, kad vieno reikia, kitas kito? nes visai pasimečiau dabar. Vienas sako reikia pilnos korekcijos, kitas sako užtektų ir galiuką tik, na ir pora mm virš jo. ir kaina juk skiriasi... pasimetus esu visai g.gif
Atsakyti
Naujos dalyvės tikiuosi skaitėte, jei neklystu, priešpaskutinę 19 temą, nes labai daug buvo diskutuota apie nepavykusias op, kurių jau niekas nebegali ištaisyti doh.gif
Atsakyti
skaitem , bet tas noras tureti grazia nosi, vis tiek nieko nekeicia blush2.gif nuo 15metu svajoju, kad jau nezinau kas turetu mane atkalbet, nebent pats chirurgas atsisakytu operuot doh.gif
Atsakyti
Bet kiek atsimenu, tai nelabai pasiseke operacija toms, kuriu sudetingesnes operacijos buvo, kuriom tvarke pertvaras, snerves, ir net kaula is kazkur dejo. Nauju dalyviu operacijos gal paprastesnes, tik nosies galiukai ir nuslifuot siek tiek kuprele, tai gal nebus nepasisekusiu g.gif
Atsakyti
as manau sudetingiausios tos, kai kardinalus pokyciai buna, salina kupreles ir daro riestas nosytes, arba kai daug kaulo reikia skelti, deti implanta ir pan. ir siaip, ta rizika visada yra, ne vienas nuo jos neapsaugotas schmoll.gif
Atsakyti