Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(Lucero @ 2012 03 17, 19:07)
O ka tau ten lasina per ta laseline?

puarina(nelabai zinau kas tai yra ,bet sake nuima nerima ,itampa)
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 17, 19:10)
puarina(nelabai zinau kas tai yra ,bet sake nuima nerima ,itampa)

O sakei, kad po to vel verki?? Nes gaunasi, kad viskas kas daroma, veikia tik kol vaistai veikia. Reiskia gydymas tik toks, kaip butu vaistas nuo skausmo. Priezasciu neiesko ir ju negydo.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 17, 14:48)
dabar dar mažė susirgo,tai nežinau,kaip reikėe susitvarkyti.

na vienintele paguoda, kad vaikai zymiai lengviau persirga vejaraupiais ir geriau jau dabar negu veliau, sveikit 4u.gif

o del to gydymo tai mazai as zinau, bet Fluanxol tai tikrai nerimo sutrikimams gydyt, o Jums man atrodo ne nerimo sutrikimas, bet labiau i depresija panasu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 17, 23:48)
y
na vienintele paguoda, kad vaikai zymiai lengviau persirga vejaraupiais ir geriau jau dabar negu veliau, sveikit  4u.gif

o del to gydymo tai mazai as zinau, bet Fluanxol tai tikrai nerimo sutrikimams gydyt, o Jums man atrodo ne nerimo sutrikimas, bet labiau i depresija panasu  unsure.gif

Man irgi cia labiau depresija, kai istisai verkiama.
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotes siandiena? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
šiandien dar neverkiau smile.gif
Atsakyti
Sidabrine lape, kam tas DAR? smile.gif

Rašykite, kad šiandien esate geros nuotaikos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 19, 16:06)
Sidabrine lape, kam tas DAR? smile.gif

Rašykite, kad šiandien esate geros nuotaikos wink.gif

nesu geros,bet ir neblogos 4u.gif
stacionare vedėja išvadino mane šaunuole ir sakė ,kad pas mane yra viskas gerai,tik pati turiu keist mąstymą.
susipažinau su dviem labai fainom moteriškutėm,būtem vienos dabar laukiu atvažiuojant į svečius kavos,.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 19, 16:17)

Na va ir vėl, parašėte NEblogos smile.gif

Savu laiku, kai dirbau su psichologe, ji mane tiek išdresiravo, kad atsisakyti visų negatyvų, nes ką mąstai/sakai, tą ir turi... Kelis mėnesius tiesiog dirbtinai teko kalbėti kitaip, nei buvau pratusi, sekti savo mintis ir ką pasakau. Bet po truputį tai tapo norma. Tiesiog pas visus panikierius, užsidepresavusius, beveik kiekvienas sakinys yra su negatyvu arba neigimu...

Nemokinu ir nepeikiu čia jūsų, tiesiog žinau, kad šie dalykai turi labai didelę reikšmę 4u.gif

Atsakyti
stacionare vedėja išvadino mane šaunuole ir sakė ,kad pas mane yra viskas gerai,tik pati turiu keist mąstymą.
susipažinau su dviem labai fainom moteriškutėm,būtem vienos dabar laukiu atvažiuojant į svečius kavos,.

Saunu, kad jau geriau jautiesi 4u.gif Pamatysi taip ir toliau bus! smile.gif
Daugiau optimizmo, ir geros kompanijos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 19 kovo 2012 - 15:30

Na va, ir viskas pajudėjo geryn. Ir taip tau ir reikia, sidabrine lape 4u.gif

Kai kažkadaise kapsčiausi iš savo nerimo duobės, sutikau netikėtai daug gerų žmonių thumbup.gif Bet geriausias žmogus sau esi tik pati ir už ausų ištempti save gali tik pati, visom savo jėgom mirksiukas.gif Ir kai tai supranti pagaliau, šviesiau pasidaro. Tikrai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 19, 16:28)
Kelis mėnesius tiesiog dirbtinai teko kalbėti kitaip, nei buvau pratusi, sekti savo mintis ir ką pasakau. Bet po truputį tai tapo norma. Tiesiog pas visus panikierius, užsidepresavusius, beveik kiekvienas sakinys yra su negatyvu arba neigimu...

ir kiekviena ryta atsistojus pries veidroti reikia pasakyti su sypsena "AS siandiena puikiai jauciuosi", as nebandziau, bet skaiciau kad super veikia thumbup.gif
Atsakyti