Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(Javute @ 2012 03 14, 18:24)
Tai ka, gal cia koks demesio SAU trukumas  biggrin.gif
Na svrabu kad praejo, smagu. Tikiuosi ir man viskas susitvarkys, ir grysiu prie normalaus gyvenimo ritmo  unsure.gif

Na neaišku... smile.gif Šiaip esu turėjusi nemažai stresų, o po kurio laiko, kai jau atrodė viskas senai ramu, išlindo visokios nesąmonės...

P.S. mačiau anonsą, kad ryt per TV3, 19:40 bus Grinevičiūtės laida apie depresiją, vaistus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 kovo 2012 - 17:32
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 14, 18:27)
Na neaišku... smile.gif Šiaip esu turėjusi nemažai stresų, o po kurio laiko, kai jau atrodė viskas senai ramu, išlindo visokios nesąmonės...
P.S. mačiau anonsą, kad ryt per TV3, 19:40 bus Grinevičiūtės laida apie depresiją, vaistus...

O, tai reikes paziureti ax.gif Man patinka Grineviciutes laidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 14, 18:38)
O, tai reikes paziureti  ax.gif Man patinka Grineviciutes laidos  smile.gif

o man nelabai patinka, nes is muses padaro drambli, nu toks jos darbas, daryti skandalus biggrin.gif anonsa maciau, ten tas pats vyras kur neseniai delfi strapsnis buvo apie vaistus, reikes paziuret ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dolee @ 2012 03 13, 23:10)
mane panika ima... taip skauda pecius, spranda.. spranda jua kelinta diena vis zueidineja, tirpsta rankos gulint, ir taip va rasau ir jauciu tirpima rankose, o man panika kyla kad meningitas nebutu  doh.gif 

as irgi tokia pacia problema turiu, man ciut kas ir isivaizduoju baisiausias ligas, dar svarbiausia kai kazka skauda kuo labiau apie tai galvoji tuo labiau ir nepaeina, taip as jau n gydytoju perejau per pastaruosius metus ir isvados kad viskas nerviniu pagrindu, kaip su tuo kovot neisivaizduoju, mastau gal kokias meditacijas palankyt kaip manot ir ar yra kur jos atliekamos grupese ? labai nesinori visokiu vaistu ryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 15, 12:10)
o man nelabai patinka, nes is muses padaro drambli, nu toks jos  darbas, daryti skandalus  biggrin.gif  anonsa maciau, ten tas pats vyras kur neseniai delfi strapsnis buvo apie vaistus, reikes paziuret  ax.gif
Papildyta:
as irgi tokia pacia problema turiu, man ciut kas ir isivaizduoju baisiausias ligas, dar svarbiausia kai kazka skauda kuo labiau apie tai galvoji tuo labiau ir nepaeina, taip as jau n gydytoju perejau per pastaruosius metus ir isvados kad viskas nerviniu pagrindu, kaip su tuo kovot neisivaizduoju, mastau gal kokias meditacijas palankyt kaip manot ir ar yra kur jos atliekamos grupese  ? labai nesinori visokiu vaistu ryt  doh.gif

Gal visai ir nieko butu cionais meditacijos smile.gif Gal pabandyk kokiom knygom pasidometi, daugiau saviugdai ka nors blush2.gif Deja patirties grupineje meditacijoje neturiu nelabai ka zinau smile.gif

Kaip jus siandien laikotes? smile.gif
Man kazkokia tragiska diena, tik verkti noriu, istisai nerimauju del kazko, nezinau nei ko griebtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 15, 15:03)
Kaip jus siandien laikotes?  smile.gif
Man kazkokia tragiska diena, tik verkti noriu, istisai nerimauju del kazko, nezinau nei ko griebtis  unsure.gif

Diena... kažkokia. Saulėta ir šviesu už lango, o man galvosūkiai ir kažkoks nestabilumas. Uch kaip atsibodo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 03 15, 15:12)
Diena... kažkokia. Saulėta ir šviesu už lango, o man galvosūkiai ir kažkoks nestabilumas. Uch kaip atsibodo  doh.gif  doh.gif

Vat man lygiai tas pats, plius asaros pacios rieda, atrodo viskas gerai unsure.gif Senai jau taip buvo.. verysad.gif
Atsakyti
Gyvenimas be streso tolygus mirčiai
http://www.meniu.lt/...tolygus-mirciai
Atsakyti
Labas, kaip gyvenate? smile.gif
Sidabrine lape, kaip tu laikaisi? Pradingusi kazkur unsure.gif
Atsakyti
Šiandien tokia tinkama diena bjauriai nuotaikai ir visokioms nesamonėms prisigavoti doh.gif nemėgstu tokio oroo.. jūsų neslegia toks oras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 16, 17:00)
Šiandien tokia tinkama diena bjauriai nuotaikai ir visokioms nesamonėms prisigavoti  doh.gif nemėgstu tokio oroo.. jūsų neslegia toks oras?  unsure.gif

Vakar buvo vakar smile.gif
Siandiena labai grazus oras! wub.gif
Atsakyti
Kur tai dingo Sidabrine lape g.gif tikiuosi nieks nenutiko, nes jos kasdien blogos nuotaikos man kele baime.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 17, 13:53)
Kur tai dingo Sidabrine lape  g.gif tikiuosi nieks nenutiko, nes jos kasdien blogos nuotaikos man kele baime.

Man irgi neramu.. Tikekimes viskas gerai unsure.gif
Atsakyti