Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

sunki diena, vos ant kojų laikaus... Žiaurius nuovargis, silpnumas, rodos sveriu minimum toną, sunku eiti, galvą spaudžia... Grįžau iš darbo ir pirmas dalykas ką nuveikiau - nužliumbiau gerą posmą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2012 03 22, 18:43)
sunki diena, vos ant kojų laikaus... Žiaurius nuovargis, silpnumas, rodos sveriu minimum toną, sunku eiti, galvą spaudžia... Grįžau iš darbo ir pirmas dalykas ką nuveikiau - nužliumbiau gerą posmą  verysad.gif

Tai gal kas blogo nutiko? schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
berods išaušo dar viena graži diena. Tebus joje kuo daugiau pozityvesnių mūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 22, 13:31)
Ligos – mūsų minčių rezulta­tas

tikra tiesa, idomu ir naudinga buvo paskaityti thumbup.gif

QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 22, 17:34)
labas. 4u.gif
labai dabar verkiu

vis paskaitau paskaitau, kazkaip per ilgai jus verkiate, as pamenu, kai prasidejo man visos tos nesamones, gydytoja pasake man viena dalyka, nebijokit tai nesites visa laika, nepades vieni vaistai, pades kiti, tikrai nereikes nuolat buti tokioje "baisioje" busenoje. ( Pradziai man buvo skirtas leksotanil 2 savaiciu kursas, apramino mane, bet nerimas visiskai nepraejo, tad pradejau psichoterapija).
Atsakyti
Jei dar keli mėnesiai taip, tai Laputei patarčiau keisti gydytoją... Esu N istorijų girdėjusi, kai žmogus kankinasi, vaistai rodos nepadeda, psichoterapija taip pat, bet užtenka pakeisti gyd. ir žiūrėk ima tvarkytis viskas...
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 22, 18:09)
dabar ,kai lankausi stacionare,tai pas psichologa nevaikstau.
siandien ligoninei dare psichologini testa,tai gal rytoj jau zinosiu diagnoze g.gif

Labas rytas,
tikrai nenormalu, kad prikista kalnas ivairiausiu vaistu, kai kurie man net nedera tarpusavy, sakyciau gydoma viskas nenustacius kas yra realiai.
Nu jo....gera medicina.
Sorry kad taip rasau, bet negali tiek viskas testis.
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 23, 10:12)
Jei dar keli mėnesiai taip, tai Laputei patarčiau keisti gydytoją... Esu N istorijų girdėjusi, kai žmogus kankinasi, vaistai rodos nepadeda, psichoterapija taip pat, bet užtenka pakeisti gyd. ir žiūrėk ima tvarkytis viskas...

as ne taip senai cia skaitau ir tai man atrodo, kad taip ilgai verkimai negali but, tuo labiau yra vaistai. Nu negali.
Pati gydziausi ir ejau i grupinius uzsiemimus ir ten zmoniu daug sutikau, na bet ....tikrai ne tiek laiko , juk vaistai geriami.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 23, 10:25)
Labas rytas,
tikrai nenormalu, kad prikista kalnas ivairiausiu vaistu, kai kurie man net nedera tarpusavy, sakyciau gydoma viskas nenustacius kas yra realiai.
Nu jo....gera medicina.
Sorry kad taip rasau, bet negali tiek viskas testis.

Aš net neabejoju, kad gali daugiau šalutiniai reikštis nuo tokios mišrainės... Ne kiek ten realiai būtų bloga pvz. be vaistų.
Čia kaip mano mama, 20 metų vegetavo su vaistais, buvo gyvas lavonas... Vieną dieną metė viską lauk, su ta mintimi, kad kaip jau bus taip, nes jau buvo pragaras, o ne gyvenimas... Ir ką - po kelių savaičių jau kitas žmogus buvo, dar po kelių mėnesių išvis neatpažįstama, šiaip dienai pažiūrėjus aktyvi, linksma moteris, kitas žmogus visai. Stebiuosi kiekvieną dieną vis iki šiol, nes mano visa vaikystė tokia buvo, kad mama lovoj guli ir nieko nenori, ir tik verkia.

Ir dar gali būti aukos sindromas, kad žmogus pats nelabai nori visiškai to atsikratyti, o vis verkia, dejuoja, laukia paguodos iš kitų. Aš tokia buvau smile.gif Oi kiek ilgai su manim dirbo, kol išmušė tą mintį... Nes jau buvau įpratusi, kad visi su padidintų dėmėsiu ir užuojauta į mane žiūri, nors šiaip dėmesio nemėgstu, buvau labai savarankiška nuo pat mažumės, bet vat tuo metu taip buvo pasidarę man..

Lapute nesupykit, bet kartais paskaičius jūsų komentarus man kažkiek peršasi mintis, kad Jums neduok pavalgyt, bet duok paverkti ir padejuoti... Na gal klystu, nežinau. Bet kadangi pati turėjau tą bruožą, tai jūsų postai man labai pažįstami kažkaip...

Kai dirbau su psichologe, tai ji yra pasakojusi tokių istorijų, kad yra nemažai žmonių, kurie sąmoningai nenori paleisti tokios būsenos, vien dėl to, kad sulaukia daugiau užuojautos iš kitų, antras puses lengviau valdyti ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 kovo 2012 - 09:42
rasiau savo posta ir nepabaigiau minties, pritariu ir faustinai ir Liepai, kad gal tikrai netinkamai yra taikomas gydymas, pradziai jau bent ta verkima reikia "nuimti", manau, kad cia netinkamo vaitu pritaikymo problema, o po to jau ir aiskintis ar cia isvesejes "noras buti auka" "demesio trukumas" "pasinerimas i savigaila" ir pan. Jei norit galiu rekomenduoti tikrai gera gyd. prsichiatre bet privaciai.
Atsakyti
Liepa18*, sutinku su daugeliu Tavo minciu, tik bijojau tai parasyt, nes tokie zmones buna l.jautrus ir is tiesu nekovoja patys, o nori, kad viskas susitvarkytu savaime ir visi tik guostu.
Tiesa, lipti stengtis reikia paciam.
Nenoriu but blogu pranasu, tiesiog kai lankiausi KMUK, maciau tokiu ir jie atsidure stacionare.
Tikrai patarciau dar nueit kokia akupunktura pasidaryt. Taip, tai kainuoja, bet tokia busena....na man baisu....tikrai sakau nuosirdziai, man jau baisu, kai zmogus diena pradeda verkimu.
As irgi patarciau l.gera gydytoja KMUK, ir kaip zmogus l.mielas, siltas ir jo bendravimas, man jis daug dave. Galiu duoti kontaktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 23 kovo 2012 - 09:57
QUOTE(Javute @ 2012 03 22, 21:15)
Tai gal kas blogo nutiko?  schmoll.gif

tai, kad nieko tokio....Tik kažkoks bejėgiškumas, silpnumas apėmė iki negalėjimo ... Bet va tas nužliumbimas padėjo, turbūt pirmą kartą... Neleidau stipriai įsivažiuot su ašarom - trumpai, bet galingai ir pasidarė geriau....

Turbūt sunkiausia ir yra, kol pritaiko vaistus, o sidabrinei lapei tikrai nepanašu, kad tinka gydymas.... unsure.gif

Mergiukai, visur rašoma, kad reikia suprasti kada ir dėl ko prasidėjo, rasti problemą, o tada jau spręsti ją, bet turbūt su psichologo pagalba... Aš viską rodos žinau nuo ko prasidėjo ( vasarą teko pagimdyt 17 sav. lelytę), kas kaip toliau vystėsi, rodos dabar jau esu parimus, bet matomai tas patirtas stresas dar ilgai lenda į paviršių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 23 kovo 2012 - 10:15
Lempute, taip, niekas neįvyksta be priežasties... console.gif

Pasiskaitymui visoms wink.gif

Mokytojas turėjo mokinį, kuris niekada nesišypsojo, buvo visad niūrus ir prislėgtas, tad nusprendė jam padėti:
- Atlikime eksperimentą, - pasiūlė mokytojas – tau reikia rasti ir įsiminti visus rudos spalvos daiktus, esančius šiame kambaryje.
Mokinys apsidairė. Kambaryje nemažai buvo tokių daiktų. Baldai, langų rėmai, lazda užuolaidoms kabinti ir daug kas kita.
- O dabar užsimerk.
Mokinys, nusiteikęs pagyrimui, nes viską gerai įsiminė, užmerkė akis.
- O dabar išvardink man, prašau, visus žydros spalvos daiktus.
- Kaip žydros?! Jūs gi prašėte įsiminti visus rudos spalvos dalykus!.. O ir apskritai, nemačiau kambaryje nieko kas būtų žydra.
- Atmerk akis ir tu įsitikinsi, kiek daug čia žydros spalvos daiktų.
- Tai neįmanoma! Kaip čia taip! - bet nuostaba gan greitai peraugo į pyktį. - Tai jūsų kaltė! - sušuko mokinys. - Tai jūs paprašėt įsiminti rudą spalvą!
Mokytojas tik nusišypsojo.
- Eksperimentas pavyko. Būtent į tai aš ir norėjau atkreipti tavo dėmesį. Jeigu žmogus gyvenime, daugiausia savo dėmesio skiriama tam, kas blogai, jis tiesiog nebegali matyti, kiek daug gero aplink.
- Bet man visad atrodė, kad jei tikimės blogiausio, tai padeda apsisaugoti nuo pavojų ir nusivylimo, o visi džiaugsmai - tiesiog malonus siurprizas.
- Ne, tu klysti! - atsakė mokytojas, jei tikies iš gyvenimo tik bloga, sutelki dėmesį tik į blogą, tai ir gauni tai kas bloga. Kitas požiūris, begale kartų pranašesnis. Jei žmogus ieško gyvenime to kas gera, jo gyvenimas prisipildo daugeliu gerų dalykų. Net iškilus problemoms, žmogus pastebės ir teigiamų pusių. Ženk drąsiai per gyvenimą ir stenkis pastebėti tik gerus dalykus, niūrimas ir liūdesys tave paliks! - apibendrino mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 19, 19:54)
Turiu wordinį knygos "Greitasis maistas sielai" variantą. Lengvo turinio tokia, man visai patinka pasiskaitinėti... Tai jei kuri norite, rašykite savo el. paštą - permesiu.

labas, gal galite ir man atsiųsti.
Ačiu
lgeciene@dalkia.lt, gecaite10@yahoo.com smile.gif
Atsakyti