Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(loretage @ 2012 03 23, 11:53)
labas, gal galite ir man atsiųsti.
Ačiu
lgeciene@dalkia.lt, gecaite10@yahoo.com smile.gif

Persiunčiau, tikiuosi sėkmingai nukeliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 03 23, 08:46)
Labas rytas smile.gif
berods išaušo dar viena graži diena. Tebus joje kuo daugiau pozityvesnių mūsų  4u.gif

Kad diena grazi tai tikrai, taip ir norisi begti is namu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 23, 14:24)
Kad diena grazi  tai tikrai, taip ir norisi begti is namu  ax.gif

Pirmiausia iš darbo ax.gif Labai mėgstu penktadienius, nors jie būna intensyvūs ir nelengvi, bet... prieš akis savaitgalis thumbup.gif Kartais, aišku, savaitgalį būna visaip schmoll.gif Žinot, kasvakar stengiuosi save pagirti, kad diena praėjo gerai, kad išsilaikiau, nors kartais pasvyruodama ar panašiai, kad buvau gera, kad viskas į gerą, kad turiu rankas, kojas, galvą ne pačia kvailiausią, kad galiu jausti, kad turiu namus... Prieš metus pavasarį ojoj kaip nekas buvo doh.gif Ir atrandu seną kaip pasaulis tiesą - sau gali padėti tik pati, išsikapstyti tik savo jėgomis. Daug darbo, pastangų, bet verta mirksiukas.gif
...Čia tiek prirašiau, nes šiandien GERA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 22, 09:17)
Viskas vyksta taip: kad atitraukti protą nuo stipraus streso šaltinio, į kurį jis susikoncentravęs, reikia kažko dar stipresnio ir svarbesnio.

as zinokit apskritai manau kad visos psichines ligos atsiranda nuo per gero gyvenimo, ne veltui jos laikomos ponu ligomis, neturi zmogau problemu rimtesniu tai susigalvoji doh.gif
Atsakyti
dieve man taip blogai,kad nezinau ka daryti????gal greitaja kviestis ,bet vaikai namie.verkiu negaliu nusiraminti.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 23, 15:58)
dieve man taip blogai,kad nezinau ka daryti????gal greitaja kviestis ,bet vaikai namie.verkiu negaliu nusiraminti.

Net nežinau ką patarti, o gal yra, kad kažkas atvažiuotų ir pabūtų su jumis...? Greitoji ką, prileis vaistų ir tiek...
Kiek laiko jau geriat naujausiai paskirtus vaistus? Man rodos bėda čia, kad netinka kažkas jums, bet taip pat nėra nelengva ir atitaikyti juos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 kovo 2012 - 15:05
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 23, 16:03)
Net nežinau ką patarti, o gal yra, kad kažkas atvažiuotų ir pabūtų su jumis...? Greitoji ką, prileis vaistų ir tiek...
Kiek laiko jau geriat naujausiai paskirtus vaistus? Man rodos bėda čia, kad netinka kažkas jums, bet taip pat nėra nelengva ir atitaikyti juos...

ne nera
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 23, 15:58)

laikykis 4u.gif
o kas isprovokuoja verkima, ar yra priezastys, ar siaip is niekur nieko ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 23, 16:15)

O kas jums darosi dar? Tik verkiate/liūdnos mintys ar fiziškai dar kažką jaučiate?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 23, 16:20)
laikykis  4u.gif
o kas isprovokuoja verkima, ar yra priezastys, ar siaip is niekur nieko ?  unsure.gif

is niekur nieko,ir vaikuciai linksmi namie zaidzia ir viskas gerai ,nezinau kas daros.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 23, 16:15)

ka sako jusu gydytoja i tai, kad jusu bukle ne kiek nepagerejo? ar jus turite galimybe jai paskambinti?n ka ji jums rekomendavo daryt, kai busena pablogeja?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 23, 16:21)
O kas jums darosi dar? Tik verkiate/liūdnos mintys ar fiziškai dar kažką jaučiate?

ziuriu pro langa ,man atrodo,kad visi lainžmingi,tik ne as.
Atsakyti