Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 29, 13:35)
ar visoms viskas gerai ???????????   ax.gif

juoda įtampa kakle doh.gif sustipusi kažkokia, neina atsipalaiduoti, gal įkalti kokio mydocalmo ar myolastano g.gif o gal geriau einu knygą paskaityt cool.gif

O va Sidabrine lape nesirodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 29 kovo 2012 - 13:22
Sveikos smile.gif
na visai neblogai, kartais uzeina baime kad jau jau prasides, bet giliai pakvepuoju ir praeina.
Vakar klinikose dariausi tyrimus, viskas puiku sake, vestibiulinio neurito nera rolleyes.gif tai dar vien del to ramiau, kad ne nuo ligos svaigsta galva smile.gif
Bandysiu gydytis kitais budais smile.gif
kaip kitos laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 29, 14:32)
Sveikos smile.gif
na visai neblogai, kartais uzeina baime kad jau jau prasides, bet giliai pakvepuoju ir praeina.
Vakar klinikose dariausi tyrimus, viskas puiku sake, vestibiulinio neurito nera rolleyes.gif  tai dar vien del to ramiau, kad ne nuo ligos svaigsta galva smile.gif
Bandysiu gydytis kitais budais  smile.gif
kaip kitos laikosi?

papasakok plačiau apie tą tyrimą g.gif ir koks tas galvos svaigimas?

skaičiau daug apie tuos svaigimus, ir sau kol kas prisitaikau psichogeninį svaigimą g.gif

man darytas BMR ( dėl IS), KT ( dėl ausies) - švaru unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 29 kovo 2012 - 13:44
Sidabrine lape, ku ir kaip tu? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Javute @ 2012 03 29, 14:32)
Sveikos smile.gif
Vakar klinikose dariausi tyrimus, viskas puiku sake, vestibiulinio neurito nera rolleyes.gif  tai dar vien del to ramiau, kad ne nuo ligos svaigsta galva smile.gif
Bandysiu gydytis kitais budais  smile.gif
kaip kitos laikosi?

Nu ir valio, kad fizinės ligos nėra thumbup.gif Kažkaip tada lengviau pasidaro, ar ne? Nes su mintim, nors ir sunku, bet įmanoma susitvarkyti vienaip ar kitaip. Šitam forume tiek daug gerų patarimų, tik reikia bandyti ir atsirinkti sau tinkamiausius būdus. Laikykis, Javute mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, Laputė kažkur dingusi .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2012 03 29, 14:40)
papasakok plačiau apie tą tyrimą  g.gif ir koks tas galvos svaigimas?

skaičiau daug apie tuos svaigimus, ir sau kol kas prisitaikau psichogeninį svaigimą  g.gif

man darytas BMR ( dėl IS), KT ( dėl ausies) - švaru  unsure.gif

Dare BERA ir neurologinius tyrimus smile.gif
Bera, tai prilipde prie galvos ladeliu, ir leido keista garsa, nebuvo baisu, o per neurologiny reikejo tokia lempute sekti kaip ji dega, o paskui y ausis pyle vandeny, buvo nemalonu doh.gif Stresavau labai biggrin.gif
Abieju atsakymai geri smile.gif
O svaigimas labai yvairiai, keleta dienu paskui keleta is eiles buna, vel viskas gerai... Kaip kada uzeina. smile.gif
Buvau dar vakar pas homeopata, padare daug zirniuku, tai dabar gersiu situos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
maciau lapute siandien rase kazka, bet taip ir nepaskelbe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 29, 15:24)
o per neurologiny reikejo tokia lempute sekti kaip ji dega, o paskui y ausis pyle vandeny, buvo nemalonu  doh.gif  Stresavau labai biggrin.gif 
Abieju atsakymai geri smile.gif
O svaigimas labai yvairiai, keleta dienu paskui keleta is eiles buna, vel viskas gerai... Kaip kada uzeina. smile.gif

o va šitas tyrimas kartais ne akipločio? reikėjo į tokį bliūdą žiūrėt , žiūrėt į vieną tašką ir kai regėjimo lauke atsiranda švieselė nuspaust rankose laikomą pultelį????
o čia tas vandens pylimas tai prie to paties tyrimo ( kur sekti lemputę) ?

nu aišku, o man pastovus, tokia apkvaitus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 29, 15:24)
Buvau dar vakar pas homeopata, padare daug zirniuku, tai dabar gersiu situos.  drinks_cheers.gif

O ką homeopatas sako? Kokią priežastį galvosūkių mato?
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2012 03 30, 11:07)
o va šitas tyrimas kartais ne akipločio? reikėjo į tokį bliūdą žiūrėt , žiūrėt į vieną tašką ir kai regėjimo lauke atsiranda švieselė nuspaust rankose laikomą pultelį????
o čia tas vandens pylimas tai prie to paties tyrimo ( kur sekti lemputę) ?

nu aišku, o man pastovus, tokia apkvaitus  unsure.gif

Ne nereikejo jokiu mygtuku spausti, ir y joki bliuda ziureti nereikejo smile.gif

QUOTE(smėlė @ 2012 03 30, 11:27)
O ką homeopatas sako? Kokią priežastį galvosūkių mato?

Homeopatas sake kad sutrikusi kraujotaka, kad reikia masazu, tempimo pratimu, ypatingai joga tiktu smile.gif na tai bandysim tampytis rytais biggrin.gif
Atsakyti
Kaip savaitgalis? smile.gif
Atsakyti
Aistros dėl antidepresantų: gelbėja nuo išsekimo ar pagreitina mirtį?

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...5#ixzz1qnKyFPSz
Atsakyti