Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

Tikiuosi savaitgali savijauta visu geresne.
Lapute dingo...idomu ar jai viskas gerai. Gal supyko, kad velniu davem g.gif net blogai jauciuosi del to.
Atsakyti
sveikos,lankiausi vasario menesi jusu temoj,ziuriu niekas nepasikeite su sidabrine lape doh.gif baugu ka rasyti,tik drasiai galiu patarti nelaukti kursu lygtai kirpeju,o eiti ieskoti darbo nors puse etato. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 04 01, 16:25)
Aistros dėl antidepresantų: gelbėja nuo išsekimo ar pagreitina mirtį?

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...5#ixzz1qnKyFPSz

Mano geriamu vaistu informaciniame lapelyje parasyta,kad negalima siu antidepresantu gerti,jei ligonis galvoja apie savizudybe....dbr pradedu suprast kodel taip yra.... g.gif
Dar vienas klausimas,gal zinote kodel su antidepresantais negalima vartoti alkoholio?Ar tikrai kazkas gali nutikti,jei vakare isgersiu vyno taure?
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 04 01, 17:19)
Tikiuosi savaitgali savijauta visu geresne.
Lapute dingo...idomu ar jai viskas gerai. Gal supyko, kad velniu davem  g.gif net blogai jauciuosi del to.

Nereiketu del to blogai jaustis,kartais gyvenime reikia gero spyro i uzpakali,kad pradetum kazka daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 04 02, 08:07)
Dar vienas klausimas,gal zinote kodel su antidepresantais negalima vartoti alkoholio?Ar tikrai kazkas gali nutikti,jei vakare isgersiu vyno taure?

Pamenu mano gyd. sakė, kad minimaliai galima, bet niekas negali garantuoti, kaip tuo atveju sureaguos organizmas, svarstyti galima daug ką, bet kiekvienas žmogus individualus... Aš alkoholio išvis atsisakiau. Net ir dabar nebevartoju, niekada, nė lašo. Mano atveju alkoholis padidindavo nerimą ženkliai.
Čia manau kiekvieno apsisprendimo reikalas...
Atsakyti
alkoholis labai provokuoja depresines nuotaikas, padidejusi nerima, kas turi situ problemu alkoholio isvis geriau atsisakyti, net atrodo nekaltai viena vyno taure, bet buna uztenka ir jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 04 02, 08:07)

Nereiketu del to blogai jaustis,kartais gyvenime reikia gero spyro i uzpakali,kad pradetum kazka daryti smile.gif

as ta zinau, man paciai spyriai padejo, o ne draugu guodimas, kuris nieko nedave, toliau buvau toj busenoj.
Laputes nera....tikiuosi viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 04 02, 12:12)
as ta zinau, man paciai spyriai padejo, o ne draugu guodimas, kuris nieko nedave, toliau buvau toj busenoj.
Laputes nera....tikiuosi viskas ok.

labas 4u.gif
o man spyriai tikriai nepadės,net pati gydytoja pasakė,kad tu ne tas žmogus kurį galima būtų paspausti.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 04 03, 15:30)
labas 4u.gif
o man spyriai tikriai nepadės,net pati gydytoja pasakė,kad tu ne tas žmogus kurį galima būtų paspausti.

Sveika gyva, Lapute 4u.gif Kaip laikaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 04 03, 15:36)
Sveika gyva, Lapute  4u.gif  Kaip laikaisi?  mirksiukas.gif

labas 4u.gif
lankausi stcionare,geriu vaistus,lašina lašalines.pagerėjimas minimalus,bangom,kartais nieko nenoriu,kartais visai viskas fain atrodo.
ten taip pat po psichologinio testo nustatė vidutinį nerimą.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 04 03, 15:54)
labas 4u.gif
lankausi stcionare,geriu vaistus,lašina lašalines.pagerėjimas minimalus,bangom,kartais nieko nenoriu,kartais visai viskas fain atrodo.
ten taip pat po psichologinio testo nustatė vidutinį nerimą.

O tu nors vienu patarimu iš šio forumo pasinaudojai? Galkas nors netgi ir padėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tik dabar gal jau galėsiu pradėti ką nors daryti,o iki šiol tik egzistavau.
nueinu kartais į baseiną,kartais perskaitau knygos pora puslapių.bet dar netas ir viskas.
stengiuosi tvarkytis,daryti kažką ,kažkuo užsiimti ,kad nesėdėt,,,,,...aišku be vaistų bučiau neišsikapsčius,nes jau kovo 13d. ant kelių atsiklaupus vonioje prie vyro norėjau kaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 03 balandžio 2012 - 15:05
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 04 03, 16:04)
aš tik dabar gal jau galėsiu pradėti ką nors daryti,o iki šiol tik egzistavau.
nueinu kartais į baseiną,kartais perskaitau knygos pora puslapių.bet dar netas ir viskas.
stengiuosi tvarkytis,daryti kažką ,kažkuo užsiimti ,kad nesėdėt,,,,,...aišku be vaistų bučiau neišsikapsčius,nes jau kovo 13d. ant kelių atsiklaupus vonioje  prie vyro norėjau kaukti.

Taigi, šitam "reikale" ne viskas taip greit geryn, kaip norėtųsi... schmoll.gif Na, bet, jei jau stengies kažką daryti, tai labai gerai, tai reiškia, kad pajudėjai į priekį, į šviesų priekį. Laikykis sidabrine lape, TIKRAI viską įveiksi 4u.gif
Atsakyti