Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(vabaliukste @ 2012 04 17, 23:48)
oi kaip man bloga...  PA grizo... ir dar kokie.. nzn taip sunku.nors zinau kad tai nuo nervu viskas  bet kartais sauna i galva mintis kad o gal insultas koks... kai uzeina blogumas ir labai supykina ziauriai.. tada imu del virskinimo bet nepadeda.. tada imu 0.25 puse tabletes (0.12) xanax ir geriau. ai visokios mintys lenda i galva...  cry.gif  cry.gif  cry.gif  ( atsiprasau kad as taip liudnai cia bet neturiu kur isliet minciu)

Negerai vabaliukste, turi su kuom nors pakalbeti, kazkam issipasakoti, juk tau dabar labai sunku. Cia tai cia, gali kalbeti, tam ir esam. Bet ir realybeje reiketu zmogaus peties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 04 17, 22:48)
oi kaip man bloga...  PA grizo... ir dar kokie.. nzn taip sunku.nors zinau kad tai nuo nervu viskas  bet kartais sauna i galva mintis kad o gal insultas koks... kai uzeina blogumas ir labai supykina ziauriai.. tada imu del virskinimo bet nepadeda.. tada imu 0.25 puse tabletes (0.12) xanax ir geriau. ai visokios mintys lenda i galva...  cry.gif  cry.gif  cry.gif  ( atsiprasau kad as taip liudnai cia bet neturiu kur isliet minciu)

aha...man kai uzeina PA, visad aplanko mintis, o gal tai sikart ne PA, gal tikrai mirsiu...Tada puolu maudytis - man kazkodel labai svarbu, kad jei mirciau, butciau svari ir tvarkinga....
Atsakyti
Sveikos, Merginos 4u.gif Pasakysiu nuosirdziai - kas padeda, tai pscihoterapija. Tai pasnekesys, bendravimas, issikalbejimas visu savo skauduliu ir baimiu.. Psihoterapija gali rodytis "pasaka", kuria tiki, tik tiek, kurie nezino, kas yra nerimas ir visos tos juodos busenos.. Taip nera. Jeigu stengiesi. Apsispreskit, ieskokit ir rasit ta zmogu,kuris jums pades.. Stiprybes ir geros nuotaikos visoms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2012 04 19, 21:01)
Sveikos, Merginos  4u.gif  Pasakysiu nuosirdziai - kas padeda, tai pscihoterapija. Tai pasnekesys, bendravimas, issikalbejimas visu savo skauduliu ir baimiu.. Psihoterapija gali rodytis "pasaka", kuria tiki, tik tiek, kurie nezino, kas yra nerimas ir visos tos juodos busenos.. Taip nera. Jeigu stengiesi. Apsispreskit, ieskokit ir rasit ta zmogu,kuris jums pades.. Stiprybes ir geros nuotaikos visoms
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kaip laikotes visos?
visai pradinge, tikiuosi visoms viskas gerai, kad jau nebeuzsukat cionais smile.gif ax.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif nusipirkau zolinius -- padma nervatonin. nuo nerimo streso.... ziuresim kaip veiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 04 21, 14:52)
labukas 4u.gif  nusipirkau zolinius -- padma nervatonin. nuo nerimo streso.... ziuresim kaip veiks 4u.gif

Lauksim rezultatu, tiketina kad geru! ax.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
bandau relaxor forte dabar, kol kas nieko nepastebėjau gero (geriu apie savaitę ) unsure.gif

taip noris griebtis xanaxo arba lexo, tada jaučiuos kaip žmogus, jokios įtampos unsure.gif doh.gif laikaus .....
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi i jusu bureli..
man uzejo pirma kartas PA kai buvau kokia 9 metu,tada nezinojau kad cia PA...tada gavau vaistu is mociutes ir gyvenau toliau,vaikas budama negalvojau daug apie tai,paskui uzejo dar viena karta PA kai buvau kokia16 po tetos laidotuviu ir seke ilgi menesiai nerimo,geriau lorezapama....ilga laika kol pasijauciau gerai gal kokia 2 metus ir AD geriau...paskui vel viskas buvo puiku,,,meciau vaistukus ir prie vestuves 19 metu vel uzejo dideli PA truko oro sirdi dauzesi nutirpo visas kunas galvojau kad mirstu,bet aisku isgyvenau ir paskui vel lorezapamas ir AD pora metu ir viskas buvo gerai iki 4 metu po to vel mire labai artimas zmogus,persileidau ir vel jau cia uk uzejo PA,nerimas,nemigos,baime kad isprotesiu,kad kazkas atsitiks ir pan.vel ta karta lorezapamo neemiau nes ziauriia pripranti prie jo,tada tik AD ir ejau pas privacia psichetre ir ji atlikineje alternatives terapijas taip part(reiki,cristal healing ir pan)labai padejo labai greitai pasveikau...ir iki dbar buvau be jokiu vaistuku ir dabar pries pora svaiteliu vel viskas isnaujo... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 04 21, 15:28)
Lauksim rezultatu, tiketina kad geru! ax.gif  smile.gif

nu zinok neblogi pirmos dienos ispudziau
jauciuos kaip ikalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 04 22, 01:50)
nu zinok neblogi pirmos dienos ispudziau
jauciuos kaip ikalus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir nerimas dingo???
Papildyta:
QUOTE(vabaliukste @ 2012 04 18, 00:48)

Liekis liekis pasakok-rasyk viska mes isklausysim... console.gif ir patarsim is savo patirciu... 4u.gif
Papildyta:
[quote=lauryte21,2012 04 22, 22:38]Ir nerimas dingo???
Papildyta:

As turiu toki klausimuka,kaip jus apibudintumete nerima?kaip jausma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 22 balandžio 2012 - 20:39
kaip man negera, toks nerimas
beje padma nervatonin galiu pasakyt kad miegui tai super, sianakt ismiegojau desimt val be jokiu prabudimu blink.gif blink.gif

Papildyta:
QUOTE(lauryte21 @ 2012 04 22, 21:39)

As turiu toki klausimuka,kaip jus apibudintumete nerima?kaip jausma?

as tai nenusedziu vietoj
imu net sneket greit jei kas uzkalbina apemus nerimo isvis nebepasneku normaliai
ima rankos drebet
vidinis drebulys
atrodo kad sprogsiu visa i milijonus daleliu
Atsakyti
Kas liečia visus žolinius preparatus, tai iš jų ir nereikia tikėtis greito poveikio smile.gif Reikia ilgiau pavartoti...
Pamenu tą Padmą esu gėrusi gal prieš 3 m., bet aš dėl skrandžio jų negalėjau gerti, išgėrus tarsi skrandis nelabai priimdavo. Visą dieną neskaniai atsirūgdavau jais, tai ir mečiau gal po mėnesio.
Atsakyti