QUOTE(mergina26 @ 2012 03 08, 10:57)
Laba diena,
zinau ir as , kas tai yra nerimo sutrikimas

taciau as pasirinkau ne vaistu vartojimo kelia, o psichoterapijos, t.y. stengiuosi suprasti nerimo priezastis ir jas panaikinti

sekasi visai neblogai
faustina2000, negasdinkit taip merginu su ligoninem, man rodos, kad jos irgi turi savo galva, medikus, su kuriais bendrauja ir zino, kas joms geriau
cia ne gasdinimas. Man tikrai baisu, kai gydytojas skiria, o zmogus savavaliskai nutaria nedaryt/nenaudot, na gydysis pats.
Juk cia ne danties ar galvos skausmas ar persalimas, kad pasigydysiu pats arbatomis, liaudies medicina.
Pati perejau per tai. Vaiksciojau privaciai i KMUK pas l.gera gydytoja. Ir kol laukdavau, salia skyrius, maciau ligonius. Ir klausiau viska, dariau viska, ir per prievarta dariau, nes ir paciai buvo noras tik namie lovoj gulet, verkt. Mano drauges manes nebenorejo, nes kas nori istisai klausyt verkimus ir kalbas apie ta pati kaip man blogai. Niekas nebenorejo. Bet....dariau, lipau. Ejau i sporta, laksciau krosus stadione mokyklos, kad seratoninas gamintusi, vaistai...
islipau, bet tik to deka. Nes laikas...netikiu, kad jis padetu.
Ir tikrai negasdinu, as tokia pati buvau ir labai gerai zinau, kai diena nemiela, kai nakti nemiegi ir nors kauk nuo nemigos ir tylos

Galim cia buti svelnios, sakancios viskas OK, bus gerai, laikas pades, tik jo reikia ir negerkit vaistu, jie blogi. Negydo laikas, jei nieko nedarai.
Vaistus geriau 6 menesius, nutraukiau palaipsniui, ir jokiu salutiniu poveikiu, nes jie silpni.
Tikrai l.gera gydytoja turejau. Veliau padejo mano draugei. Ir ji dare viska per negaliu, jos situacija buvo l.bloga.
Beje, ejau ir i grupinius uzsiemimus, sutikau ten zmoniu, su kuriais ir dabar bendraujam ir visi...visi dare viska per prievarta.