Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(sidabrine lape @ 2012 05 22, 11:27)
labuks visoms 4u.gif
kaip laikomės?
aš pradėjau lankyti kirpėjų kursus,tai atsirado toks nerimas,nes truputį bijau kaip pasiseks. ax.gif
šianakt prastai miegojau,viskas sukasi galvoje,kaip bus?
bijau ,kad neišprovokuočiau vėl ligos,tai stengiuosi kažkaip valdytis.

Kažkaip bandyk atsijungti nuo tų minčių ir būti ČIA IR DABAR 4u.gif Viskas bus gerai.
Atsakyti
labai stengiuos.Tikrai daugiau nenoriu patirti to baisaus ,neapsakomo jausmo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 05 22, 12:03)
labai stengiuos.Tikrai daugiau nenoriu patirti to baisaus ,neapsakomo jausmo. schmoll.gif

O gal reikėtų bandyti priimti viską kaip yra ir svarbiausia ramiai. Apie tai šitam forume daug buvo prirašyta mirksiukas.gif Sunku, bet įmanoma ir padeda. Bet, žinoma, linkiu tau, sidabrine lape, nebepatirti to, kas buvo schmoll.gif O kad į kursus išeini, tai, manau, puiku. Kai esi kuo nors užimtas ir atitrūksti nuo įprastos aplinkos, teigiamai veikia savijautą. Atrodo, tu mėgsti bendrauti, tai kursai bus tik į naudą. Drąsiau mirksiukas.gif Ir tegu tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 05 22, 12:03)

Kaip pazystama, begalinis noras pabegti nuo tu "baisiu" jausmu, perejau ir as ta kelia, atrodo niekoas nesvarbu, tik , kad vel neprasidetu. Mano atveju, siuo klausimu padejo tik laikas, aisku tuo metu buvo dirbama tuo klausimu. saunuole, kad pradejau lankyti kursus, visiskai naturalu, kad jauti nerima del to, svarbiausia, kad jis nebutu per didelis. Kiekvienas zmogus isbandydamas kazka naujo jaucia sioki toki nerima, tai yra visiskai NATURALU, butu blogiau jei nejaustume mes jo.

dar norejau paklausti, ar lankaisi dar pas psichologe?
Atsakyti
Pasiskaitymui:

TE MŪSŲ MINTYS IR ŽODŽIAI VISUOMET BŪNA "ŠVARŪS".
Kiekviena negatyvi mintis apie save - daro mūsų gyvenimą pilką, varganą, nuobodų ir neįdomų kitiems ir sau pačiam. Kiekviename mūsų yra paslėpti lobiai ir tik nuo mūsų pačių priklauso ar mes leisime juos išvysti. Nuvalykime voratinklius ir dulkes nuo mūsų protų, juk kiekvienas iš mūsų esame unikalus ir nepakartojamas. Kito lygiai tokio paties nėra visame pasaulyje. Supraskite kokią mes turime vertę ir neleiskime savo pačių negatyvioms mintims žudyti tai, kas gero įdėta į mus ir tai, ko pasaulis laukia iš mūsų. Taip praturtindami save ir kitus.
TAI - AMŽINOSIOS TAISYKLĖS IR IŠMINTINGAS, KAS JŲ LAIKOSI.

KĄ PASĖSI - TĄ IR PJAUSI.

1. VISKAS PRIKLAUSO NUO MŪSŲ MINČIŲ.
2. SĖKMĖ ATEINA SU ŽMOGAUS VALIA.
3. JEI BIJOTE, KAD JUS SUMUŠ, JŪS JAU SUMUŠTAS.
4. JEI GALVOJATE, KAD NESUGEBĖSITE - NESUGEBĖSITE NIEKADA.
5. JEI NORITE LAIMĖTI, BET GALVOJATE, KAD NEPAVYKS, GREIČIAUSIAI PRALAIMĖSITE.
6. JEI GALVOJATE, KAD PRARASITE, JŪS JAU PRARADOTE.
7. JEI BIJOTE, KAD NEPASVEIKSITE, TAIP IR BUS.
8. JEI GALVOJATE, KAD MIRSITE, JŪS JAU EINATE - MYRIOP.
9. JEI GALVOJATE, KAD ESATE PASKUTINIS, TAIP IR YRA.
10. JEI JŪS SAVĘS NEGERBSITE, NIEKAS JŪSŲ NEGERBS.
11. JŪS TURITE TIKĖTI SAVIMI, JEI NORITE PASIEKTI PERGALĘ.
12. GYVENIMO KOVAS, NE VISADA LAIMI - STIPRESNIS IR GREITESNIS.
13. ANKSČIAU, AR VĖLIAU, PERGALĖ ATEINA TAM, KURIS GALVOJA, KAD JĄ PASIEKS.
14. JŪSŲ MINTYS TURI BŪTI ŠVIESIOS, IR SKRAJOTI AUKŠTAI, AUKŠTAI, KAD LEISTŲ JUMS PAKILTI.
15. JEIGU GALVOJATE, KAD IR PO MIRTIES GYVENSITE - JŪS NEMIRSITE, BET IŠEISITE. AMEN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 gegužės 2012 - 12:40
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 22, 09:52)
tai esme tame, kad tiek MB tiek seimos nariai mane pazystantis ir mano ligu istorija irgi tuo tikri yra smile.gif bet zinot kaip ten su hipochondrikais buna......  mirksiukas.gif

sveikos mergaitės,
o man nuo nerealaus jautrumo, nuolatinio galvojimo, ar viskas bus gerai darbe, namie, ar pasiseks ir pan. tai gydytoja liepė vitamino B pagerti. Dar po to nervohill tabletyčių kursą suvartojau. Miegas iš karto ramesnis pasidarė.

iš tos pačios srities apie nervus... radau neblogą str. delfyje
http://gyvenimas.del...s.d?id=58728841

nors čia apie abiturientų egzaminus kalbama, manau, dalis straipsnio visoms jautruolėms ir linkusioms be pagrindo nervintis tinka....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as taip pat kury laika galvoju kad gal reiketu pagerti B grupes, nes visos giria tik giria.. g.gif

Gero savaitgalio visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 05 26, 12:11)
Sveikos  4u.gif 

as taip pat kury laika galvoju kad gal reiketu pagerti B grupes, nes visos giria tik giria..  g.gif

Gero savaitgalio visoms! 4u.gif

Bet sako, kad geriau ir veiksmingiau yra leidžiamas į užpakaliuką... Nes B grupės vit. gali skrandį dirginti.

Man gyd. yra sakiusi, kad kas pusę metų labai gerai susileisti vitaminą C (5-10 amp.) ir B grupės (5-10 amp.) Kaip sakė, kad visiems nervuotiems žmonėms būtinai tą reikia daryti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2012 - 11:34
Nerima galima palyginti su kokiu nors monstru -jis turi galiu tik tada kai jo kas nors bijo. jeigu i ji nekreipsim demesio, gyvensim su juo, koks jis bebutu bjaurus ta diena, jis nebeteks savo galiu. nenorekim atsikratyti nerimo, bukim su juo, priimkim ji, kad ir kokie gasdinantys pojuciai bebutu.Ir nereikia sau meluoti-kad as turiu jaustis gera ir laiminga. Galvokim kitaip-taip as siandien jauciuosi blogai, bet tai praeis.
Sakoma, jog yra trys zingsniai link pasveikimo:
1)Zmogus turi pasiekti toki momenta, kai jau "bloga" nuo to nerimo ir kovos su juo.Kitaip tariant-pasiekia duobe.
2)Tik tada atrandamas poziuris-velniop viska, pavargau nebekovosiu daryk su manimi ka nori.As gyvensiu savo gyvenima ir su savo nerimu.
3) kai jo nebebijai, kai gali gyventi su juo-ir nebedarai NIEKO, kad butu geriau-tada jau esi pasveikes.
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2012 05 26, 12:39)
Nerima galima palyginti  su kokiu nors monstru -jis turi galiu tik tada kai jo kas nors bijo. jeigu i ji nekreipsim demesio, gyvensim su juo, koks jis bebutu bjaurus ta diena, jis nebeteks savo galiu. nenorekim atsikratyti nerimo, bukim su juo, priimkim ji, kad ir kokie gasdinantys pojuciai bebutu.Ir nereikia sau meluoti-kad as turiu jaustis gera ir laiminga. Galvokim kitaip-taip as siandien jauciuosi blogai, bet tai praeis.
Sakoma, jog yra trys zingsniai link pasveikimo:
1)Zmogus turi pasiekti toki momenta, kai jau "bloga" nuo to nerimo ir kovos su juo.Kitaip tariant-pasiekia duobe.
2)Tik tada atrandamas poziuris-velniop viska, pavargau nebekovosiu daryk su manimi ka nori.As gyvensiu savo gyvenima ir su savo nerimu.
3) kai jo nebebijai, kai gali gyventi su juo-ir nebedarai NIEKO, kad butu geriau-tada jau esi pasveikes.
SEKMES 4u.gif

gerai pasakyta! rolleyes.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 26, 12:28)
Bet sako, kad geriau ir veiksmingiau yra leidžiamas į užpakaliuką... Nes B grupės vit. gali skrandį dirginti.

Man gyd. yra sakiusi, kad kas pusę metų labai gerai susileisti vitaminą C (5-10 amp.) ir B grupės (5-10 amp.) Kaip sakė, kad visiems nervuotiems žmonėms būtinai tą reikia daryti... smile.gif

Tikrai tai geras variantas. C juk irgi laimes vitaminai.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kaip gyvuojate? na man vaistu nutraukimas biski prastai sekasi..... kada pradejau gert kas antra diena po tabletyte, ir spaudimas pradejo uzsokinet biski apatinis, ir galvos skausmai, ir bloga savijauta visame kame.... tai pakalbejau su psichiatre, mtai liepe dar desimt dienu po puse tabletes gerti, kolkas lyg nk, nes sake matyt man nutraukimo tie visi poveikiai iskyla.... velnias, sakau metus laiko geriau geriau sitas tabletes, o dar atsikratyti ir tai sunku ju doh.gif bet siaip nk sakyciau, tik apetitas man koks didelis, nzn ar cia su visu situo susija viskas....
Atsakyti