QUOTE(mergina26 @ 2012 06 10, 11:28)
laba,
apie pilnati kalbat

o as visai i tai nekreipiu demesio, koks skirtumas koks tas menulis, pilnatis, priespilnis ir pan. juk kiekviena menesi tas pats ciklas kartojasi, ir kas cia tokio?

as pamenu kazkada su savo psichoterapeute apie tai kalbejau, ne tik apie menulio stadija, bet ir apie metu laikus, kaip mes jauciames jiems keiciantis. konkreciai kalbejom apie pavasari, kad padideja nerimas, zmones jaucia ddidesne depresija ir t.t. cia buvo mano zodziai. o ji, man sako, koks skirtumas, pvz. pavasaris, tai gimmimo laikas, gimsta gamta, gimsta nauji jausmai, zmones jauciasi pakileti, apskritai ji pavasari susiejo su zmogaus seksualumo aktyvejimu, graziu jausmu proverziu ir pan.

kiekvienas metu laikas yra savotiskai grazus ir juo tik reikia dziaugtis

nuo to karto nei metu laiku nesureiksminu nei menulio pilnaties
atejus pilnaciai man rodos nerimautojos, tame tarpe buvau ir as, kazkaip bando suversti kalte, rasti paaiskinima kodel tas nerimas yra. bet juk jis buna ar nebuna esant ir kitai menulio stadijai
na cia kiekvienas savaip galvoju del visu situ gamtoje vykstanciu ciklu
man tikrai jauciasi, ypatingai pavasari paumeje nerimas depresija, kodelpvz to nejauciu ziema? matyt cia kaip kas jaucia, tiesiog yra du metu laikai kai zmogui paumeja viskas, ir tai yra net mokslininku nustatyta
o siandien visiskai neymanoma lauke buti, vejelio nulis
ir pulsas labai didelis, baisu
kaip kitos jauciasi siandien?