Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

na taip, bet baisu man, nes ziauriai bijau mirties, brrrr.......

Grazaus penktadienio vakaro visoms ir gero savaitgalio smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 06 08, 19:23)
na taip, bet baisu man, nes ziauriai bijau mirties, brrrr.......

Grazaus penktadienio vakaro visoms ir gero savaitgalio smile.gif)

Tau taip pat 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kaip jauciates sia pilnati? unsure.gif
as tai sunkiai uzmiegu naktim
pulsas uzkiles vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 06 09, 09:13)
labas rytas 4u.gif  kaip jauciates sia pilnati? unsure.gif
as tai sunkiai uzmiegu naktim
pulsas uzkiles vel  doh.gif

labas rytas 4u.gif jau tikriausiai laba diena reiketu sakyti lotuliukas.gif
labai labai neuzmigau sianakt, ir pulsas lygiai taip pat, toks didelis, akys stacioj, tai sirdiens lasu vis geriau, kol uzmigau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi pilnatis žiauriai veikia - pulsas uzkilęs, nerimas, širdį maudžia, o šiandien bendras silpnumas, širdį spaudžia ir mintys apie infarktą neduoda ramybės doh.gif išgėriau puse lexotanilio žiūrėsim kas bus g.gif koks jūsų pulsas merginos????? ar nejaučiat nemalonumų širdies srityje???? čia pasirodo ne mane vieną pilnatis veikia, laikomės panos 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
as sianakt su draugem klube tiek prisisokau rolleyes.gif atsikeliu( prakriskai nemiegojau) tai pulsas buvo 90, nuvaziavau i ligonine( ten dirba mano drauge) seip vaziavaupapliurpt tai ta proga paprasiau kad kardiograma padarytu, viskas tvarkoj pulsas buvo 84, bet sake cia normalu po selsmo pilnos nakties biggrin.gif db pulsas 65 rolleyes.gif
Atsakyti
Oj tai dar nelabai didelis pas jus, aiksu realiai jis tikrai didelis, bet pas mane apie ~110 buna, jau va kai taip neuzmiegu nakty doh.gif sakes. ir ko tik nedarau, anksciau buvo rasyta vandens ledinio saltumo atsigerti mazais gurksneliais, tai ora sulaikyti.. zodziu biggrin.gif
o siandien tai neymanoma, lauke dusna, vejuko nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2012 06 09, 14:12)
koks jūsų pulsas merginos????? ar nejaučiat nemalonumų širdies srityje???? čia pasirodo ne mane vieną pilnatis veikia, laikomės panos  4u.gif

man pervargus perstresavus buna net iki 150 pulsas.... verysad.gif o kai tokia jautri nervu sistema tai as stresuoju ir stresuoju blush2.gif
Atsakyti
laba,

apie pilnati kalbat smile.gif o as visai i tai nekreipiu demesio, koks skirtumas koks tas menulis, pilnatis, priespilnis ir pan. juk kiekviena menesi tas pats ciklas kartojasi, ir kas cia tokio? mirksiukas.gif as pamenu kazkada su savo psichoterapeute apie tai kalbejau, ne tik apie menulio stadija, bet ir apie metu laikus, kaip mes jauciames jiems keiciantis. konkreciai kalbejom apie pavasari, kad padideja nerimas, zmones jaucia ddidesne depresija ir t.t. cia buvo mano zodziai. o ji, man sako, koks skirtumas, pvz. pavasaris, tai gimmimo laikas, gimsta gamta, gimsta nauji jausmai, zmones jauciasi pakileti, apskritai ji pavasari susiejo su zmogaus seksualumo aktyvejimu, graziu jausmu proverziu ir pan. blush2.gif kiekvienas metu laikas yra savotiskai grazus ir juo tik reikia dziaugtis 4u.gif nuo to karto nei metu laiku nesureiksminu nei menulio pilnaties 4u.gif

atejus pilnaciai man rodos nerimautojos, tame tarpe buvau ir as, kazkaip bando suversti kalte, rasti paaiskinima kodel tas nerimas yra. bet juk jis buna ar nebuna esant ir kitai menulio stadijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2012 06 10, 11:28)
laba,

apie pilnati kalbat smile.gif  o as visai i tai nekreipiu demesio, koks skirtumas koks tas menulis, pilnatis, priespilnis ir pan. juk kiekviena menesi tas pats ciklas kartojasi, ir kas cia tokio? mirksiukas.gif  as pamenu kazkada su savo psichoterapeute apie tai kalbejau,  ne tik apie menulio stadija, bet ir apie metu laikus, kaip mes jauciames jiems keiciantis. konkreciai kalbejom apie pavasari, kad padideja nerimas, zmones jaucia ddidesne depresija ir t.t. cia buvo mano zodziai. o ji, man sako, koks skirtumas, pvz. pavasaris,  tai gimmimo laikas, gimsta gamta, gimsta nauji jausmai, zmones jauciasi pakileti, apskritai ji pavasari susiejo su zmogaus seksualumo aktyvejimu,  graziu jausmu proverziu ir pan. blush2.gif kiekvienas metu laikas yra savotiskai grazus ir juo tik reikia dziaugtis 4u.gif  nuo to karto nei metu laiku nesureiksminu nei menulio pilnaties 4u.gif

atejus pilnaciai man rodos nerimautojos, tame tarpe buvau ir as, kazkaip bando suversti kalte, rasti paaiskinima kodel tas nerimas yra. bet juk jis buna ar nebuna esant ir kitai menulio stadijai 4u.gif

na cia kiekvienas savaip galvoju del visu situ gamtoje vykstanciu ciklu smile.gif
man tikrai jauciasi, ypatingai pavasari paumeje nerimas depresija, kodelpvz to nejauciu ziema? matyt cia kaip kas jaucia, tiesiog yra du metu laikai kai zmogui paumeja viskas, ir tai yra net mokslininku nustatyta smile.gif
o siandien visiskai neymanoma lauke buti, vejelio nulis doh.gif
ir pulsas labai didelis, baisu doh.gif
kaip kitos jauciasi siandien? smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip, nors tikrai pavasaris grazus bet as jokiu metu laiku nebunu tokioj duobeje kaip koki balandi, ir kiek as turejau skyrybu tai visos pavasari buvo, nes man stogas nuleke doh.gif doh.gif va dabar jau praejo, birzelis... bet balandi tai buvo krize eiline, ir dar plius pavasari sergu persalimu kai visus metus nesergu tai po to visa pavasari sergu, o tai dar labiau isdidina depresija doh.gif
Atsakyti
o as siuo metu kamuojuosi su baisine alergija, pavasarine. doh.gif jau kokia menesi kankinuosi, dar apie gera menesi ir praeis cool.gif
Atsakyti