Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(Lucero @ 2012 06 15, 21:06)
siaubas
man maistas kaip kokie raminamieji doh.gif  doh.gif
cia jau liga sakyciau
man baisu pasidare vienu momentu
kai emiau stambet nuo to ryjimo
tai emocinis valgymas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ir tai graudu...

Man irgi kaip liga.. Na anksciau rimtu bedu turejau, sirgau valgymo sutrikimu.. verysad.gif
bet ir po daug laiko, maistas man vienas is malonumu, ir geriausias raminamas doh.gif
cia jau reikia keisti mastyma unsure.gif
Kiekvienas skirtingai, vieni valgom, kiti visai pamirsta pavalgyti, treti pradeda alkoholi vartoti, kiekvienas randa sava buda kaip "paskesti" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 06 15, 20:50)
As nuo nerimo labai daug valgau
kai uzeina ypac stiprus nerimas  ryju viska is eiles doh.gif kemsu
sad.gif
o kaip jus malsinat nerima?
nera cia tokiu besaikiu kaip as? g.gif

Yra,nenusimink,aš kemšu kiek telpa,o kartais tiek,kiek netelpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 06 14, 19:23)
Sveika  4u.gif
Jeigu galvoji eiti pas privacius gydytojus, tai manau galetum pirmiausiai eiti y poliklinika, ten juk vistiek esi prisirasiusi ir visi tyrimai, kur nusius ka pasidaryti bus atlikti nemokamai smile.gif  nors.. hm, as kai ejau darytis tai reikejo primoketi, nes klause ar skydliauke norit issitirt?ar hormonus pasiziurim?o ka tu zmogau, juk sutinki su viskuo ka siulo doh.gif  na nesvarbu, taigi pirmiausia galit eiti y poliklinika, o paskui del sventos ramybes kaip sakoma, eiti privaciai, ir bandyti palyginti ka sako - ka sako kiti  g.gif

Dariausi kraujo tyrimus, skydliaukes hormonus, ir t.t. visi buvo normise. Reiktu pas neurologa pasiziureti, bandysiu pasikonsultuoti. Dekui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniuke @ 2012 06 16, 11:53)
Dariausi kraujo tyrimus, skydliaukes hormonus, ir t.t. visi buvo normise. Reiktu pas neurologa pasiziureti, bandysiu pasikonsultuoti. Dekui  rolleyes.gif

super smile.gif dziaugiuosi, kad tyrimai geri 4u.gif

o as atvirksciai, kai nerimauju ar esu susijaudinusi ar siaip nervuota, nieko negaliu i burna paimti, zimoma, valgau, bet nedaug smile.gif man kai prasidejo nerimas, tai as per metus numeciau 15 kg.smile.gif nors tiek naudos ispesiau:) dabar liekna grazi kaip nendrele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2012 06 18, 13:02)
o as atvirksciai, kai nerimauju ar esu susijaudinusi ar siaip nervuota, nieko negaliu i burna paimti, zimoma, valgau, bet nedaug smile.gif  man kai prasidejo nerimas, tai as per metus numeciau 15 kg.smile.gif nors tiek naudos ispesiau:) dabar liekna grazi kaip nendrele blush2.gif

buvo ir man toks variantas, kad kudau, bet tuo metu kamavo kasdienes panikos atakos, va tada tai kudau as..... blink.gif o dabar pa buna retai, uztat nerimas didelis ir nuo jo as isivariau kazkoki emocini valgyma, esu tikra kad man valgymo sutrikimas doh.gif
vat sia savaite laikausi, maziau valgau, tai nuotaika buna gal tik pora val dienoj po pavalgymo................................. doh.gif sumazinus maisto kieki krenta nuotaika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 19 birželio 2012 - 07:55
QUOTE(Lucero @ 2012 06 19, 08:53)
buvo ir man toks variantas, kad kudau, bet tuo metu kamavo kasdienes panikos atakos, va tada tai kudau as..... blink.gif  o dabar pa buna retai, uztat nerimas didelis ir nuo jo as isivariau kazkoki emocini valgyma, esu tikra kad man valgymo sutrikimas doh.gif
vat sia savaite laikausi, maziau valgau, tai nuotaika buna gal tik pora val dienoj po pavalgymo................................. doh.gif sumazinus maisto kieki krenta nuotaika doh.gif

as labai gerai suprantu, juk kai kramtai kazka, nebera tiek laiko nerimauti smile.gif 2 veiksmus vienu metu sunkiau yra atlikti, be to visi ir taip zino, kad skanus maistas teikia pasitenkinima 4u.gif reik kazkaip bandyt susirast kita veikla kuri ramintu, zinau, kad sunku, bet didelio pilvo irgi nevalia uzsiauginti 4u.gif cai bandziau paguosti, nezinau ar pavyko 4u.gif
Atsakyti
kaip sekasi visoms? ax.gif
daug kas dinge is sio forumo.. tikiuosi visoms viskas gerai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 06 19, 13:58)
daug kas dinge is sio forumo.. tikiuosi visoms viskas gerai  smile.gif  ax.gif

labas 4u.gif
man tai viskas labai gerai thumbup.gif sveikstu,mokausi,dziaugiuosi gyvenimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 06 19, 19:57)
labas 4u.gif
man tai viskas labai gerai thumbup.gif sveikstu,mokausi,dziaugiuosi gyvenimu smile.gif

Smagu girdeti smile.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 06 19, 19:57)
labas 4u.gif

ir as dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 06 19, 12:58)
daug kas dinge is sio forumo.. tikiuosi visoms viskas gerai  smile.gif  ax.gif

man paūmėjimas doh.gif naktis buvo juoda, užmigti nėjo, nes nerimas begalinis įsijungdavo kas kelias sekundes, net nemoku paaiškinti koks jausmas doh.gif rodos guliu ramiai, apie nieką negalvoju ir bac staigiai neusuvokiamas jaudulys užplūsta, žinot kai kąnors atsimeni baisaus, arba kai ką būni pamiršęs unsure.gif lyg širdis, nesupratau kas darosi, įkaliau valerijono, širdalašių unsure.gif ko gero čia dėl to, kad po truputį nutraukiau vaistus, nes jų šalutiniai poveikiai padidino nerimą - atsirado raumenų trūkčiojimai, dingo mm unsure.gif

Tik džiaugiuos, kad galvosvaigis baigėsi smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,jau kuri laika kenciu nuo sito siaubo!!!kartais vakare jauciuosi gerai ir jauciuosi rami,tada sugalvoju kaip praleisiu diena,bet deje is ryto prisistato didysis nerimas,panika,ima dusinti sirdis kalakatotis skaudeti galva pykinti imu viduriuoti,nesiorentuoju visai kur randuosi,nezinau jau ka ir daryti,siaubas.Kaip jus is to vaduojates?
Atsakyti