Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas,įtampa,baimės

QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 13, 08:42)
labas rytas 4u.gif
AČIŪ 4u.gif
na leksiu 9h. gryžus po pietų parašysiu,kaip ten man sekės.
iki 4u.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
na sveikos,
vat aš jau ir namie.
nuvažiavau suskyrė vaistukus,pastatė lašalinę ir namo.
ir taip mėnesį laiko.
vaistus paskyrė tokius:
escitalopram pusę namie,
fluanxolį gausiu pas juos iš ryto ir pastatys lašalinę.
vakare prieš miegą lexotanilio visa tabletė.
tai va toks bus dabar gydymas.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 13, 14:40)
na sveikos,
vat aš jau ir namie.
ir taip mėnesį laiko.
vaistus paskyrė tokius:
escitalopram pusę namie,
vakare prieš  miegą lexotanilio visa tabletė.

Tai tu tik gydykis ir pamažu viskas stosis į savo vėžes. Ir žinok, kad forumietės-nerimautojos tave palaikom console.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2012 03 13, 15:09)
Tai tu tik gydykis ir pamažu viskas stosis į savo vėžes. Ir žinok, kad forumietės-nerimautojos tave palaikom  console.gif

AČIŪ brangioji oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 13, 14:40)
na sveikos,
vat aš jau ir namie.
ir taip mėnesį laiko.
vaistus paskyrė tokius:
escitalopram pusę namie,
vakare prieš  miegą lexotanilio visa tabletė.

O jums psichoterapija nepaskirta?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 13, 15:34)
O jums psichoterapija nepaskirta?

paskirta,lankausi viena kart į savaitę pas psichologę.
Atsakyti
Sidabrine_lape, tikimes kad gydymas duos greitu rezultatu, ir kad viskas susitvarkys......

o mane panika ima... taip skauda pecius, spranda.. spranda jua kelinta diena vis zueidineja, tirpsta rankos gulint, ir taip va rasau ir jauciu tirpima rankose, o man panika kyla kad meningitas nebutu doh.gif paskaiciau cia kada pozymius, kad spranda skauda, tai kur man gi dar neprisitaikius sau doh.gif ir gerkle skauda, bet pati priezastis zinau..... o ir taip zn kad reikia eit masazu, bet vis neprisiruosiu..... zodziu..
Atsakyti
As vakar pradejau masazus, apykakles ir stuburo, tai siandiena kazko sunkiai sekasi sukiotis ir aplamai kazka daryti. Ysivaizduoju kaip siandiena skaudes schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip išrašoma ta psichoterapija, ar reikia, kad siuntimą išrašytų šeimos daktaras ar kitas daktaras, ar tiesiog pats tai gali padaryti? Matyt jau ir man tam pribrendo reikalas, nes jau net į parduotuvę ramiai nebegaliu nueiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 14, 09:38)
O sakykit, kaip išrašoma ta psichoterapija, ar reikia, kad siuntimą išrašytų šeimos daktaras ar kitas daktaras, ar tiesiog pats tai gali padaryti? Matyt jau ir man tam pribrendo reikalas, nes jau net į parduotuvę ramiai nebegaliu nueiti  doh.gif

As pati uzsirasiau,nereikėjo net siuntimo,bet geriau pasitark su gydytoju,kad rekomenduotų,nes psichoterapeutas psichoterapeutui nelygus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 14, 09:38)
O sakykit, kaip išrašoma ta psichoterapija, ar reikia, kad siuntimą išrašytų šeimos daktaras ar kitas daktaras, ar tiesiog pats tai gali padaryti? Matyt jau ir man tam pribrendo reikalas, nes jau net į parduotuvę ramiai nebegaliu nueiti  doh.gif

tokius klausimus reikia aptarti su gydytoju psichiatru ar psichologu 4u.gif pirma issiaiskinat problema, kokios bedos kamuoja, t.y. nerimas, depresija ir pan. ir po to sprendiat kokio gydymo reikia 4u.gif norint pradeti psichoterapija reikia tvirtai pasiryzti, nes greitu rezultatu ten nebus, be to jos eigoje galimi savijautos pablogejimai, is savo patirties galiu patvirtinti smile.gif taip pat psichoterapija tai tikrai nera vien tik nerimo simptomu salinimo budas, tai yra daug daugiau, turi pasiryzti ir noreti keistis, be to labai svarbu, kad pasitiketum psichoterapeutu 4u.gif buna, kad zmones neranda rysio, tada tenka keisti gydytoja ir pan.
Atsakyti
labas 4u.gif

Nerimo paroksizmų (panikos) simptomai:

dusulys;

svaigimas, netvirtumo ar alpimo jausmas;

širdies plakimas ar pagreitėjęs plakimas;

drebulys ar purtymas;

prakaitavimas;

springimas;

pykinimas ar abdominalinis diskomfortas (“apsinuodijimas”, dažnas šlapinimasis, tuštinimasis);

depersonalizacija (kūno jutimų pasikeitimas, atitolimas nuo jo) ar derealizacija (aplinkos pasikeitimo pojūtis);

tirpimai (veidas, rankos, visas kūnas) ar dilgčiojimas;

karščio ir šalčio jausmas;

skausmas krūtinėje ar diskomfortas;

mirties baimė (nuo širdies infarkto, insulto ir pan.);

išprotėjimo baimė ar nesusivaldymo baimė (nukrisiu, kiti pamatys ir pan.). Diagnozei nustatyti pakanka bent keturių simptomų, kurie būna paroksizmo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 14 kovo 2012 - 12:51